Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

canlarim babam bugn gayet ii doktora grcekler
sanirimm cunlu dha yarim saat oncw kalktm
bi ara uyku sersemligyle kalko babama baktm:)
tum gexmis olsun diyen arkadaslarima tesekkur ederim

evet uzaktayken ben de korkuyorum o yüzden eski şekilde kovalayan durumunda olan değilde nötr olan bir durum yeter şimdilik..kaş yaparken göz çıkarırım yoksa :)
barışmaya çalışmakta aynı şekilde araya daha fazla soğukluklar giriyor erken düzelemezsek....aslında herşeyin özeti mesafeler...sabır ve bu sınavdan başarıyla çıkma mücadelesi..

can sıkıntısına iyi gelecek birşeyler yokmu iş yerindeyim ve iş dahi yapmak istemiyorum

sebebsiz can sıkıntılarının üstüne gitme derim çünkü düşündükçe daha da artarlar bakmışsın ki sebep bulmuş olursun..

....Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm....duasını bolca okuyabilirsin içini ferahlatır.
Bir kişi bu cümleyi söylediği anda “Allah’ım! Senin yardımın olmadan ben hiçbir şey başaramam. Ve senden başka dayanacak hiçbir şeyim yok” itirafında bulunmaktadır.

çok sağol canım okuyacam bol bol

Bu sene kisin evlenecektik o yüzden gecen sene 10 cu ayda nisanlandik ama daha seneye evlenicez deseniz aranizda en uzun nisanli ben olcammmmmm

üzülme canım okadar da çok değil 2 senedir nişanlıyım en az 1 sene daha bekliycez düğün için sanırım en uzun nişanlı benim :)

üzülme canım okadar da çok değil 2 senedir nişanlıyım en az 1 sene daha bekliycez düğün için sanırım en uzun nişanlı benim :)

bence boşverin kızlar uzun kısa nişan dönemi filan...bu dönemde keyfiniz yerin demi ona bakın...şahsen ben parmağımdaki yüzüğü görmesem farkında değilim

ben takıntılı ve bağımlıyım herhalde.
nasıl kurtulucam bu halimden?

ayy canım bende senn gibiyim. sürekli benmle ilgilensin istiyorum. bizde günde 3-4 kere konşrdk ama bana yetmezdi :)) msjlarıma hemen cvp vermedği zaman deliriyorum sanki. sanırım kurtuluş yok çok denedim çok tartıştık bu yüzden ama böyleyim napalım :))

kızlar hç dert etmeyin bnm ekimde 1 sene olck nişanlım asker mayısta askerden gelck düğünde 2014 yaza olck yani 3yıldan 2 3ay eksik olck en uzun bnm durun bakalım sz şöle kenarda

kızlar hç dert etmeyin bnm ekimde 1 sene olck nişanlım asker mayısta askerden gelck düğünde 2014 yaza olck yani 3yıldan 2 3ay eksik olck en uzun bnm durun bakalım sz şöle kenarda

Allah kavuştrsın canm benmde nişanlım yeni gitti askere bugn 13 gün oldu.
senn 3 yıldan eksikmiş benmki 3 yılı geçicekk :))

Allah kavuştrsın canm benmde nişanlım yeni gitti askere bugn 13 gün oldu.
senn 3 yıldan eksikmiş benmki 3 yılı geçicekk :))

anaaaa bn onu görmedm bnmde kesin bşi yk kız 2015 te olabilir 4yıl yüksek ihtimal yani ahhh ahhhh snide allah kawuştursun inciçiçeğim çk zor bnmde 6ay olck gideli nası zor anlatamm kısamı uzunmu kısa olsa yne ii

ayy teşekkür ederim.
zor olmazmı ya hemde nekadar zor. geçen sene izmire atanmıştı 1 yılı geçiktr hep beraberdik bu yüzden çok koydu ayrı kalmaya alışıkken gitseydi bu kadar zorlanmazdım heralde
uzun dönem çıktı şansımıza asteğmen olarak 12 yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…