• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

bizimde bu bohça işi nasıl olacak bilmiyorum :S nişanlımın ailesi k.maraşta ben sakaryada yım :) nişanlım bana para yollayacak bütün bohçaları ben alacakmışım sonra ailesine mi yollıcam bohça yapıp bize getirsenler diye fln filan bilmiyorum işte :D ay çok karışık oldu yahu :D
benimde nişanlım mühendis oda kendi işinin dışında küçükten başlayarak ek bir iş düşünüyor benim kontrolümde inş. yapabiliriz hepimiz hayalimizdekileri.
yüksek lisanslı ev kızı kulağa çok hoş geldi :) benim kayınpederim bütün çocuklarına okuyun da isterseniz dağda davarcılık yapın demiş hep, bütün çocuklarıda okumuşlar maşallah 5 i birden :)

ne güzel canım maşallahh...
tabi diplomalar dursun da ne olur ne olmaz.
Tarih öğretmeniyim ama çalışmıyorum. Kendi çocuğumu eğitirim inşallah. :)

Aman yok yok ben cildirmim ayrilirlarken cildirmistim birazcik cok az :1: Vallahi dünyaya koydular sesimi Sema babasina kizmis diye hak etmisti tövbe tövbe... Bizi birakti yünan bir kadinla evlendi iki de cocuk yapti daha ben mi haksizim halen anlam veremiyorum vallahi allah kimseyi sasirtip kör etmesin ne diym.... Nasil öyle bir insana hak veriyorlar anlamiyorum ben anlamiyorummmmmmm:19:

amin canım Allah kolaylık versin sana gerçekten zor ve üzücü bir durum :( böyle bir haksızlığı yapan babaya bende bir anlam veremedim açıkçası, bağırıp çağırmak çözüm olmaz sanırım bende işe yaramıştı ama çok şükür anlayışlı bir babam var benim.biraz dürterek olsada :)

Bende bu topiğe yakın zamanda dahil olurum inşallah :)

tugcecan gördüm seniiiiiiiii :3:

simdi telfndan griyom kizlar
demin babma baktm atesi var gene
off mdn bole oldu ya
ates dusurucu verdim simdi
cok uzulyom kzlar baska altrnatf
sunacak bisi varmi ates icn :14:

off mdn bole oldu ya

Canım geçmiş olsun eklem yerlerine buz gibi bezler koymalısın.Koltuk altı, dirsek arası, diz kapakları altına.
Çok iyi gelecektir, tabi duş alsa daha iyi olur ama dediklerimi yaparsan emin ol düşecek biz hep böyle yaparız.
Yanına al bi kap soguk su bez al 4 5 tane yıka yıka koy :34:Rahatlatır.Babam cocuklugumuzdan beri bize böle yapar.

off mdn bole oldu ya

sirkeli bez yaparlar ateş için canım.
alına koyulur. Baban klimadan falan çarpılmış olmasın sakın?

aaa iyiyim canım sen nasılsın?
Geceleri otururduk demi?

Sağol canım iyiyim bende ay bi an buraya yazınca kendimi nişanlı sandım :9:
Otururduk canım senin tickerının 2 aylı 3 aylı hallerini hatırlıyorum ne özenirdim valla :8:

Son düzenleme:
Back