Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

sağol canım aminn...
Benim ki umut dünyası işte canım.
Allah inşallah sesimi duyar benim de.
Senin de Allah gönlüne göre versin sedam...

En umutsuz zamanlarımızda bile Rabbim yanımızda oldu cnm eski günleri hatırlıyorsun dimi o yüzden inş istediğimiz gibi oalcak herşey.

Dua ve sabır herzaman ilacımızz

gönlünüzdeki herşeyi Allah nasip etsin arkadaşlar..

benim herşeyim içime sinerek oldu diyemem ama şu varki bunu farkettiğim anda (yıllarca hayalini kurduğum düğün vb.) beklentilerimi azaltmaya karar verdim. böyle daha mutluyum eşimle de daha huzurluyuz.. 14 yaşından beri birbirimiz seviyoruz ve birlikte yaşayacağımız günlerin hayalini kuruyoruz. düğün hayatımda bir kere olcak tamam ama hiç bişey benden ve sevdiğimden önemli değil

Ben nişanlıyken hayatımda en mutlu olmam anken en mutsuz zamanlarım oldu kesinlikle eşimle ilgili değil
Sorun ailesiydi..
Tavsiyem kimseden birşey beklemeyin,eğer kimseden bir beklentiniz yoksa mutlu olursunuz..
Ve aile çok öenmliymiş..

benimde hayal kırıklıklarımın sebebi ailesi.. 2 yıldır nişanlıyız ama son 3 aydır düğün muhabbetleri yapılıyo yani alışverişi falan..en stresli zamanlarımızdı.. dediğin gibi beklentilerinizi olabilirliğe göre şekillendirin..

böyle iyiyim

11 aydır nişanlıyımm

3 hafta sonra inş Kavuşuyoruz

inş. canımmmmmm

Ewet cnm aile çok önemli bende nişanlıyken anladım biz birbirimizi seviyoruz aile olmasada olur diyor bazen insanlar çok yanlış

beklenti lafında sana katılıyorumn cnm ben geçde olsa anladım bunu ve daha mutluğum çünkü üzülmüyorum ozaman

maşallahh

Seni iyi anlıyorum canım. Benim içinde aynı şey geçerli.
Nişanlıyken anlaşmazlıklar olabiliyor.
inşallah evlendikten sonra her şey senin için iyi olur canım.

Bende böyle iyiim selamı sabahı beklentileri kestim ve söz verdim ailesi yüzünden nişanlımı üzmeyeceğim diye dah amutluyum
Rabbim büyük görüyor ona göre mukafatlandırıyor herkesi

Bende nişanlıyken anladım ailenin çok önemli olduğunu
Rabbim bizi utandırmasın inş iyi kişilerle karşılaştırsın

Seni iyi anlıyorum canım. Benim içinde aynı şey geçerli.
Nişanlıyken anlaşmazlıklar olabiliyor.
inşallah evlendikten sonra her şey senin için iyi olur canım.
Evlendikten sonra daha iyi olcağına şüphem yok çünkü nişanlımla ailesi dışunda başka problemimiz olmadı şükür

bendeeeeee 4aydır nişanlıyım düğün aynı gün cnm snlee

Hayırlısı olsun canım

Merhaba canımm... Daha yeni nişanlısın. Tebrik ederim. Nasıl geçti nişanın?
Benim de tarihim kesin değil ama ben de 2013 yaz gelini olabilirim.

nişanım ufak tefek sinirimi bozan seyler gözüme batmasaydı daha iyi olabilirdi ama onlar da nazar boncugu artık dedim napayım

cokk sevindim canım.. Rabbiimmm tüm sevenleri kavustursun

Merhabaa...
Kısa dönemmi gidicek? Bende 5,5 ay asker bekledim canım. Geçen sene Ağustos ayında gitmişti askere. Sözlüydük o zaman. Gelince nişanlandık.
Şimdiden Allah kavuştursun canım.
Amin tatlım :) bizimki yedek subay 12 ay paralı olarak başvurdu ama bakalım olmazsa 5.5 ay yapıcak kabul etmezlerse

bende sözlüyümm bende gelim bariii
ne güzel yaa düğünlerede az kalmışş
tuğcecimm topiciğimizzzin bebekiii hayırlı olsun topic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…