• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

bende haziran 9 da evleniyorum inş 2011 de nişanlandm 2 seneye yakın nişanlı kalıcam haziran 9 da sen elinde bişeyi tuttuğun zman senin isteğinden başka hiç bir şey olmuyo emin ol :)

daha biz yeniyiz 10 günlük nisandan önce bir ay konustuk tanıdıktı önceden bize gelip giderdi zaten araya aileler girince sorunlarda cok oluyo canım

vermez miyiz hiç ablacım yaa
doğru söze ne denir
ben kendi adıma konuşayım ama
gerçekten benim için en yardımsever kişi sensin en kötü zamanlarım da hep yanımda oldun
çok teşekkür ederim tekrar :54:

Çok sağol canımm.
Bir faydam dokunabildiyse ne mutlu bana.
Sizlerde benim yanımda olduğunuz için teşekkür ederim.

takı olarak ne istendi kızlarr bana 4 bilezik bi set takılcak ucuzamı gittim ne:1::1:

bu devir de gayet iyi canım
ağız tadın huzurun olsun yeter :)
benim ailem içinizden ne geliyosa durumunuz neye yetiyosa onu takın dediler
onlar da allah razı olsun mahçup etmeyiz dediler alınınca görecem artık ben :)
ama set istemiyorum ben onun yerine de bilezik olacak

bu devir de gayet iyi canım
ağız tadın huzurun olsun yeter :)
benim ailem içinizden ne geliyosa durumunuz neye yetiyosa onu takın dediler
onlar da allah razı olsun mahçup etmeyiz dediler alınınca görecem artık ben :)
ama set istemiyorum ben onun yerine de bilezik olacak

bizimkilerde aynısını dedi nisanlımda dört tane bi set takarım dedi bende diyorum sete bosuna para vercemize bilezik alalım satarken cünkü set para etmiyo ama bizim etraf biraz bilmis oldugu icin set alcak mecburen

takı olarak ne istendi kızlarr bana 4 bilezik bi set takılcak ucuzamı gittim ne:1::1:

ohh iyiymiş valla bana nişanda sadece nişanlımdan istediğim özel bişi vardı inci kolye o takıldı çünkü kp evden gitmişti durumları kötüydü falan filan nişanlımda bana inci set takmıştı ailemden babam bilezik annem kolye anneannem bileklik babannem bilezik takmıştı ky takıda bakıyodu kim ne takıyo diye görgüsüz kadın utanmada yok hiç :41::41:

Back