- Konu Sahibi AngelHeart
- #6.001
Anladım durum zor canım malesef.. anlatıklarından anladığım kadarıyla seninde dediğin gibi sevgisi bitmiş olabilir sana kendi ilişkimden örnek vereyim istersen belki yardımcı olur sana...
Nişanlım benim aynı zamanda ilkokul arkadaşım aramızda 2 yaş var ara ara görüşürdük ama ben hiç farklı gözle bakmamıştım ona 2 yıl öncesine kadar askere gidicekti ve benimle görüşmek istedi ben kabul etmedim ve görüşmedim çünkü yalnız olucaktık gerek duymadım neyse acemiliği bitti geldi ve yine görüşmek istedi bu sefer kabul ettim ve etkilenme başladı bende 2 yıldır beraber çok badireler atlattık çok kavgalar ettik ama hiç ayrılık kelimesi çıkmadı ağzımızdan hiç kötü söz sarfetmedik birbirimize ben çok kızdığımda gerizekalı manyak falan derdim o hiç demedi ama geçen yıl şeker hastalığı şüphesi ile doktora gittim aylarca tahliler yapıldı ve en sonunda hastalığım bulundu ilaç tedavisine başladım ve 1,5 ayda 10 kilo aldım 55 kilodan 65 e çıktım ama nişanlım kilomu hiç takmadı ben üzüldükçe sen çok güzelsin harikasın ben seni seviyorum kilonu değil dedi ve benim yemek yememden o kadar büyük zevk alır ki anlatamam .. hala daha kilolarımı verebilmiş değilim ama bi gün bile sen kilo aldın başkasına bakarım demedi ben kafama taktığımda bıktım bu ilaçlardan içmicem zayıflıcam dediğimde bana hep önce sağlık dedi.. Biz çok zor şartlarda nişan yaptık ve de evlenicez zorlanarak ama aramızdaki sevgi,bağlılık o kadar büyük ki para umrumuzda değil.Askerden geldiğinde hasretimiz olduğu için 2 ay çalışmadı o zaman bende çalışmıyordum ya evde oturuduk ya çok az para harcardık ama hiç umrumuzda olmazdı yeterki beraber olalım ... Ben bazen nasıl evlenicez senin durumun belli benimki belli diyorum her zaman ALLAH BÜYÜK halledicez herşeyi sıkma canını der...
İste canim benim ona anlatmaya calistigim istedigim tavirlar bu. Ben de nisanlimdan once 5-6 sene baska bi iliskim vardi ve senin nisanlin gibi davranirdi ve ben onun sevgisinden o kadar emindim ki ama iste simdi bu tam tersi davraninca diyorum zerre sevgisi yok... Ben artik evliligimle ilgili hayal kuramiyorum cunku bence biz evlenmeyecegiz inanmiyorum artik