• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Anladım durum zor canım malesef.. anlatıklarından anladığım kadarıyla seninde dediğin gibi sevgisi bitmiş olabilir sana kendi ilişkimden örnek vereyim istersen belki yardımcı olur sana...

Nişanlım benim aynı zamanda ilkokul arkadaşım aramızda 2 yaş var ara ara görüşürdük ama ben hiç farklı gözle bakmamıştım ona 2 yıl öncesine kadar askere gidicekti ve benimle görüşmek istedi ben kabul etmedim ve görüşmedim çünkü yalnız olucaktık gerek duymadım neyse acemiliği bitti geldi ve yine görüşmek istedi bu sefer kabul ettim ve etkilenme başladı bende 2 yıldır beraber çok badireler atlattık çok kavgalar ettik ama hiç ayrılık kelimesi çıkmadı ağzımızdan hiç kötü söz sarfetmedik birbirimize ben çok kızdığımda gerizekalı manyak falan derdim o hiç demedi ama geçen yıl şeker hastalığı şüphesi ile doktora gittim aylarca tahliler yapıldı ve en sonunda hastalığım bulundu ilaç tedavisine başladım ve 1,5 ayda 10 kilo aldım 55 kilodan 65 e çıktım ama nişanlım kilomu hiç takmadı ben üzüldükçe sen çok güzelsin harikasın ben seni seviyorum kilonu değil dedi ve benim yemek yememden o kadar büyük zevk alır ki anlatamam .. hala daha kilolarımı verebilmiş değilim ama bi gün bile sen kilo aldın başkasına bakarım demedi ben kafama taktığımda bıktım bu ilaçlardan içmicem zayıflıcam dediğimde bana hep önce sağlık dedi.. Biz çok zor şartlarda nişan yaptık ve de evlenicez zorlanarak ama aramızdaki sevgi,bağlılık o kadar büyük ki para umrumuzda değil.Askerden geldiğinde hasretimiz olduğu için 2 ay çalışmadı o zaman bende çalışmıyordum ya evde oturuduk ya çok az para harcardık ama hiç umrumuzda olmazdı yeterki beraber olalım ... Ben bazen nasıl evlenicez senin durumun belli benimki belli diyorum her zaman ALLAH BÜYÜK halledicez herşeyi sıkma canını der...

İste canim benim ona anlatmaya calistigim istedigim tavirlar bu. Ben de nisanlimdan once 5-6 sene baska bi iliskim vardi ve senin nisanlin gibi davranirdi ve ben onun sevgisinden o kadar emindim ki ama iste simdi bu tam tersi davraninca diyorum zerre sevgisi yok... Ben artik evliligimle ilgili hayal kuramiyorum cunku bence biz evlenmeyecegiz inanmiyorum artik :(

İste canim benim ona anlatmaya calistigim istedigim tavirlar bu. Ben de nisanlimdan once 5-6 sene baska bi iliskim vardi ve senin nisanlin gibi davranirdi ve ben onun sevgisinden o kadar emindim ki ama iste simdi bu tam tersi davraninca diyorum zerre sevgisi yok... Ben artik evliligimle ilgili hayal kuramiyorum cunku bence biz evlenmeyecegiz inanmiyorum artik :(

Valla inanmıyorsan yapıcak bişey yok canım malesef.. ne kadar zamandır nişanlısınız

amin canım Allah hepimizin yolunu açık etsin...
o kadar haklısın ki insan sevdiğini bekler, gerekirse herşeyden fedakarlık yapar... ama işin sonu belliyse... sizin durumunuzda hep bi belirsizlik vardı bi 2014 diyodu bi 3 sene diyodu bi belli değil beklememiz gerek gibi konuşuyodu sana deseydi ki şu gün Allah nasip ederse olacak lütfen sabret eminim sen yine de beklerdin... artık sen de yoluna bak, hayat seni onlarca güzellikle seni bekliyo.. bak herkes 21 aralıktan korkuyo ben korkmuyorum aksine insanlık adına bi aydınlanma yeniden doğuş iç huzuru duyguların canlanması vs tarzı şeyler yaşanacağına inanıyorum ve eminim senin için de bundan sonrası böyle olacak herşey çok güzel olacak.. ne zaman istersen yanındayım ben, sen az çekmedin benim sıkıntımı, Allah senin gönlüne,güzel huyuna göre versin......

Aminn canımm...
Sen de inşallah hayırlı bir adım atarsın.
En doğrusu neyse o olsun senin için.
Bende 21 aralık için bunu düşünüyorum dediğin gibi.
Ben gene beklerdim bekliyecektim de bir umut verebilseydi bana.

Tugcecanim uzulme canim her serde bir hayir vardir emin ol. Basta bitirmen daha iyi olmus. Gercekten seni isteyen bir erkek olsa emin ol gozunu karatir elini tasin altina koyar evlenirdi ayrica evlenip ilerde hayirsiz olmaktansa bastan bitmesi iyi olmus. Evlenip ayrilmis biri olarak soyluyorum. Ben keske nisanliyken o sorunlar ciktiginda ayrilsaydim diyorum ama iste keskeler ile yasiyom gec kaldim cunki. Sen bence en dogru karari verdin.Kaybetme bitme korkusu olmayan adam sasirttii beni. Sen ins o guzel yureginin insanliginin hakkini verecek biri ile tez zamanda yuva kurup mutlu olursun ins. Canim Allah im yolunu aydinlatsin ins.

Tugcecanim uzulme canim her serde bir hayir vardir emin ol. Basta bitirmen daha iyi olmus. Gercekten seni isteyen bir erkek olsa emin ol gozunu karatir elini tasin altina koyar evlenirdi ayrica evlenip ilerde hayirsiz olmaktansa bastan bitmesi iyi olmus. Evlenip ayrilmis biri olarak soyluyorum. Ben keske nisanliyken o sorunlar ciktiginda ayrilsaydim diyorum ama iste keskeler ile yasiyom gec kaldim cunki. Sen bence en dogru karari verdin.Kaybetme bitme korkusu olmayan adam sasirttii beni. Sen ins o guzel yureginin insanliginin hakkini verecek biri ile tez zamanda yuva kurup mutlu olursun ins. Canim Allah im yolunu aydinlatsin ins.

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.
Umarım Allah senin de gönlüne göre birini verir de sen de artık mutlu olursun.
Allah dualarımızı kabul etsin.:16:

Amin canım amin :nazar::nazar: siz nolucaksınız peki :43::43:

Ne olacagi belli iste sadece uzatmalardayiz su an... Bundan sonra benim yapmam gereken yavas yavas kendimi ondan uzaklastirmak bi nevi ayriliga hazirlamak... Cunku hicbise degismiyo degismeyecek, tokat atti pisman oldu ikigun cok iyi davrandi ama simdi yine ayni yine ayni... Hastayim bronsit olmusum oksurmekten cigerlerim yerlere dokulecek aksam bekliyorum ki msj atsin en sonunda dayanamadim gece 11 de ben mesaj attim ne yapiysn diye arkadaslarlar ps oynuyorum sen demis sonra ben de sormaz olaydim kiminlesin dedim cvp yok ben de neyse askim en seni mesgul etmiyim zaten yatacaktim sonra konusuruz yazdim iste bilmem kimleyim mahallediklerle oynuyoruz yazmis ama yazisindan anladim gerildi hemen ben de askim oylesine sordum cok sikildim da muhabbet edelim istedim ama zamanlamam yanlis oldu sonra gorusuruz optummmm yazdim cvp yok.... :( nasilsin iyi misin nasil oldum nerdeeeeeee umrunda mi ki nasil oldugum lafa gelince aslan kesiliyo ama yok yok

Ne olacagi belli iste sadece uzatmalardayiz su an... Bundan sonra benim yapmam gereken yavas yavas kendimi ondan uzaklastirmak bi nevi ayriliga hazirlamak... Cunku hicbise degismiyo degismeyecek, tokat atti pisman oldu ikigun cok iyi davrandi ama simdi yine ayni yine ayni... Hastayim bronsit olmusum oksurmekten cigerlerim yerlere dokulecek aksam bekliyorum ki msj atsin en sonunda dayanamadim gece 11 de ben mesaj attim ne yapiysn diye arkadaslarlar ps oynuyorum sen demis sonra ben de sormaz olaydim kiminlesin dedim cvp yok ben de neyse askim en seni mesgul etmiyim zaten yatacaktim sonra konusuruz yazdim iste bilmem kimleyim mahallediklerle oynuyoruz yazmis ama yazisindan anladim gerildi hemen ben de askim oylesine sordum cok sikildim da muhabbet edelim istedim ama zamanlamam yanlis oldu sonra gorusuruz optummmm yazdim cvp yok.... :( nasilsin iyi misin nasil oldum nerdeeeeeee umrunda mi ki nasil oldugum lafa gelince aslan kesiliyo ama yok yok

Geçmiş olsun tatlım öncelikle... Haydaa neden böyle yapıyorki... gönlünü almaya çalışıp seni hoş tutacağına davranışa bak .. düğün tarihiniz bellimi bu arada

Geçmiş olsun tatlım öncelikle... Haydaa neden böyle yapıyorki... gönlünü almaya çalışıp seni hoş tutacağına davranışa bak .. düğün tarihiniz bellimi bu arada

Sagol canim.. Neden yapiyo cunku beni kaybetmekten zerre kadar korkusu yok cunku o yuzden rahat... Bugun konusalim hicbise olmamis gibi konusacak yine eminim ben yine cirpinan uzulen olacagim.. 5 temmuz diye konusuldu ama henuz hicbi adim atmadik dugun yeriydi vs falan gibi

Sagol canim.. Neden yapiyo cunku beni kaybetmekten zerre kadar korkusu yok cunku o yuzden rahat... Bugun konusalim hicbise olmamis gibi konusacak yine eminim ben yine cirpinan uzulen olacagim.. 5 temmuz diye konusuldu ama henuz hicbi adim atmadik dugun yeriydi vs falan gibi

canım çok üzüldüm durumuna
bişey sorucam siz nasıl başladınız yani
baştan beri böylemiydi yoksa sonradan mı oldu böyle

o zaman kaybetme korkusunu yenilemek gerek tatlım ..aslına erkeklerin kaybetme korkusunun bitmesinde bizlerin suçu çok..arıyoruz alttan alıyoruz ayrılırsak barışıyoruz vsvsvs...

hazrlık yapıyorum nişanlıyım bugün çeyizimi sandığıma koyduk bazen üzülüyorum bazen çok mutlu oluyorum ne bilim :)

ee ne demişler hem ağlarım hem giderim diye... bende düşünürüm bazen evimden nasıl ayırılıcam annemden babamdan hüngür hüngür ağlamak gelir içimden bazen... ki ağlayacağım da ama düğünümde oynayacağım naparsın hayat işte.... ne zaman düğün

Back