• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

ee ne demişler hem ağlarım hem giderim diye... bende düşünürüm bazen evimden nasıl ayırılıcam annemden babamdan hüngür hüngür ağlamak gelir içimden bazen... ki ağlayacağım da ama düğünümde oynayacağım naparsın hayat işte.... ne zaman düğün

haziran 9 düğünüm üzülüyorum falan ya böle değişik duygular içindeyim

canım çok üzüldüm durumuna
bişey sorucam siz nasıl başladınız yani
baştan beri böylemiydi yoksa sonradan mı oldu böyle

Canim ilk tanistigimiz gun o kadar kibar o kadar nazikti ki icimden bu devirde boyle adamlar kaldi mi demistim... Bak simdi hatirladim gozleim nasil doldu... Biz nasil bu hale geldik bilmiyorum biz dugunde tanistik ilk o gormus beni ve arkadaslarim anlatiyo kendi de inkar etmiyo tanistirin beni diye nasil dil dokmus... Ama ne zamanki benim onu sevdigimi anladi bu hale geldi dusunebiliyo musun arkadaslarina yasemin beni cok seviyo diye anlatiyomus yani iliskiyi yaseminin cok sevmesi goturuyo yoksa bi kere bile bende onu seviyorum demedi

haziran 9 düğünüm üzülüyorum falan ya böle değişik duygular içindeyim

zaman yaklaştıkça dahada çoğalır bu,ailenle bol bol zaman geçir onları asla kırma bekarlığının son zamanlarının tadını çıkar

merhaba kızlarr benim dügünümdeee 2014 eylülde dahaa cok varrr biseyy cıkar diyee korkmuyoda degilimm

merhaba canım bizlerinde 2014 inşallah ama henüz tam tarih belli değil... bi çoğumuzun maddi sıkıntılardan 2014 bende korkuyorum nişanlılık süreci uzayınca bazen sıkıntılar çıkabiliyor..senin neden 2014

merhaba canım bizlerinde 2014 inşallah ama henüz tam tarih belli değil... bi çoğumuzun maddi sıkıntılardan 2014 bende korkuyorum nişanlılık süreci uzayınca bazen sıkıntılar çıkabiliyor..senin neden 2014

benimki o zamanaa hazırlıkları halledebiliyo benimde daha iki sene okulum var nisanlanalı daha 10 gün oldu

zaman yaklaştıkça dahada çoğalır bu,ailenle bol bol zaman geçir onları asla kırma bekarlığının son zamanlarının tadını çıkar

öle yapıcam bakıcam keyfime ya :) :D

senn düğün ne zaman bende karışığım işte ama mutluyum kendime ait olucak herşey çok mutluyum ama ailemden ayrılıcağım içinde üzgünüm çeyiz hazrlğn varmı biraz anlatsana bana

canım bende de var biraz karışıklık ama ben hiç bişey hissetmiyorum yaa
öyle bıraktım yani belki de daha var ya düğüne ondandır :1:
benim de haziran 22 23 27 si canım
çeyiz hazırlığıma başladık yavaş yavaş ama tabi daha çok şey var

Canim ilk tanistigimiz gun o kadar kibar o kadar nazikti ki icimden bu devirde boyle adamlar kaldi mi demistim... Bak simdi hatirladim gozleim nasil doldu... Biz nasil bu hale geldik bilmiyorum biz dugunde tanistik ilk o gormus beni ve arkadaslarim anlatiyo kendi de inkar etmiyo tanistirin beni diye nasil dil dokmus... Ama ne zamanki benim onu sevdigimi anladi bu hale geldi dusunebiliyo musun arkadaslarina yasemin beni cok seviyo diye anlatiyomus yani iliskiyi yaseminin cok sevmesi goturuyo yoksa bi kere bile bende onu seviyorum demedi

Benimkide öyleydi.
Çok nazik, kibardı.
Bana bakar bakar gözleri dolardı.
Aşık oldum derdi.
Hala belki seviyordur ama sevgi özveri gerektirir. Bunu anlaması gerekicek.

anladım canım aslında çokda güzel başlamış neden böyle oldu yaa
dediğin gibi belki de seni kaybetmeyeceğinden çok emindir
o yüzden böyle rahat davranıyodur
nedense biz bayanlar bi ortasını tutturamıyoruz yaa
bende nişanlımın üzerine çok giderdim çok değil haa daha yeni atlattık çok şükür
ve çok yıpratmıştık birbirimizi ama şu an eskisinden daha iyiyiz nerdeyse

Back