- Konu Sahibi AngelHeart
- #6.021
hala bi gelişme yokmuş canım olduğu gibi herşey
anladım canım
inşallah hayırlısıyla düzelir yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hala bi gelişme yokmuş canım olduğu gibi herşey
ee ne demişler hem ağlarım hem giderim diye... bende düşünürüm bazen evimden nasıl ayırılıcam annemden babamdan hüngür hüngür ağlamak gelir içimden bazen... ki ağlayacağım da ama düğünümde oynayacağım naparsın hayat işte.... ne zaman düğün
haziran 9 düğünüm üzülüyorum falan ya böle değişik duygular içindeyim
merhaba kızlarr benim dügünümdeee 2014 eylülde dahaa cok varrr biseyy cıkar diyee korkmuyoda degilimm
tuğçe ablam nasıl oldun var mı bi gelişme
girince yaz mutlaka merak ettim seni
bu sıralar giremiyorum fazla
hayırlı olsun canım da ne gibi bişey neden korkuyosun ki
aynen canım normal bişeydir sanırım bu bende var o duygular :)
canım çok üzüldüm durumuna
bişey sorucam siz nasıl başladınız yani
baştan beri böylemiydi yoksa sonradan mı oldu böyle
haziran 9 düğünüm üzülüyorum falan ya böle değişik duygular içindeyim
merhaba kızlarr benim dügünümdeee 2014 eylülde dahaa cok varrr biseyy cıkar diyee korkmuyoda degilimm
Canım denizin dediği gibi bir gelişme yok.
Akışına bıraktım öyle gidiyor.
Ya sabır çekiyorum.
Canım denizin dediği gibi bir gelişme yok.
Akışına bıraktım öyle gidiyor.
Ya sabır çekiyorum.
diyolaryaa fazlaa uzayıncaa bi yerden biseyy cıkıyo diyee ondan canım
diyolaryaa fazlaa uzayıncaa bi yerden biseyy cıkıyo diyee ondan canım
merhaba canım bizlerinde 2014 inşallah ama henüz tam tarih belli değil... bi çoğumuzun maddi sıkıntılardan 2014 bende korkuyorum nişanlılık süreci uzayınca bazen sıkıntılar çıkabiliyor..senin neden 2014
zaman yaklaştıkça dahada çoğalır bu,ailenle bol bol zaman geçir onları asla kırma bekarlığının son zamanlarının tadını çıkar
merhaba canım bizlerinde 2014 inşallah ama henüz tam tarih belli değil... bi çoğumuzun maddi sıkıntılardan 2014 bende korkuyorum nişanlılık süreci uzayınca bazen sıkıntılar çıkabiliyor..senin neden 2014
senn düğün ne zaman bende karışığım işte ama mutluyum kendime ait olucak herşey çok mutluyum ama ailemden ayrılıcağım içinde üzgünüm çeyiz hazrlğn varmı biraz anlatsana bana
Canim ilk tanistigimiz gun o kadar kibar o kadar nazikti ki icimden bu devirde boyle adamlar kaldi mi demistim... Bak simdi hatirladim gozleim nasil doldu... Biz nasil bu hale geldik bilmiyorum biz dugunde tanistik ilk o gormus beni ve arkadaslarim anlatiyo kendi de inkar etmiyo tanistirin beni diye nasil dil dokmus... Ama ne zamanki benim onu sevdigimi anladi bu hale geldi dusunebiliyo musun arkadaslarina yasemin beni cok seviyo diye anlatiyomus yani iliskiyi yaseminin cok sevmesi goturuyo yoksa bi kere bile bende onu seviyorum demedi
Canim ilk tanistigimiz gun o kadar kibar o kadar nazikti ki icimden bu devirde boyle adamlar kaldi mi demistim... Bak simdi hatirladim gozleim nasil doldu... Biz nasil bu hale geldik bilmiyorum biz dugunde tanistik ilk o gormus beni ve arkadaslarim anlatiyo kendi de inkar etmiyo tanistirin beni diye nasil dil dokmus... Ama ne zamanki benim onu sevdigimi anladi bu hale geldi dusunebiliyo musun arkadaslarina yasemin beni cok seviyo diye anlatiyomus yani iliskiyi yaseminin cok sevmesi goturuyo yoksa bi kere bile bende onu seviyorum demedi
canım bende de var biraz karışıklık ama ben hiç bişey hissetmiyorum yaa
öyle bıraktım yani belki de daha var ya düğüne ondandır
benim de haziran 22 23 27 si canım
çeyiz hazırlığıma başladık yavaş yavaş ama tabi daha çok şey var