Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

İste canim benim ona anlatmaya calistigim istedigim tavirlar bu. Ben de nisanlimdan once 5-6 sene baska bi iliskim vardi ve senin nisanlin gibi davranirdi ve ben onun sevgisinden o kadar emindim ki ama iste simdi bu tam tersi davraninca diyorum zerre sevgisi yok... Ben artik evliligimle ilgili hayal kuramiyorum cunku bence biz evlenmeyecegiz inanmiyorum artik

Valla inanmıyorsan yapıcak bişey yok canım malesef.. ne kadar zamandır nişanlısınız

Aminn canımm...
Sen de inşallah hayırlı bir adım atarsın.
En doğrusu neyse o olsun senin için.
Bende 21 aralık için bunu düşünüyorum dediğin gibi.
Ben gene beklerdim bekliyecektim de bir umut verebilseydi bana.

Tugcecanim uzulme canim her serde bir hayir vardir emin ol. Basta bitirmen daha iyi olmus. Gercekten seni isteyen bir erkek olsa emin ol gozunu karatir elini tasin altina koyar evlenirdi ayrica evlenip ilerde hayirsiz olmaktansa bastan bitmesi iyi olmus. Evlenip ayrilmis biri olarak soyluyorum. Ben keske nisanliyken o sorunlar ciktiginda ayrilsaydim diyorum ama iste keskeler ile yasiyom gec kaldim cunki. Sen bence en dogru karari verdin.Kaybetme bitme korkusu olmayan adam sasirttii beni. Sen ins o guzel yureginin insanliginin hakkini verecek biri ile tez zamanda yuva kurup mutlu olursun ins. Canim Allah im yolunu aydinlatsin ins.

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.
Umarım Allah senin de gönlüne göre birini verir de sen de artık mutlu olursun.
Allah dualarımızı kabul etsin.

Amin canım amin siz nolucaksınız peki

Ne olacagi belli iste sadece uzatmalardayiz su an... Bundan sonra benim yapmam gereken yavas yavas kendimi ondan uzaklastirmak bi nevi ayriliga hazirlamak... Cunku hicbise degismiyo degismeyecek, tokat atti pisman oldu ikigun cok iyi davrandi ama simdi yine ayni yine ayni... Hastayim bronsit olmusum oksurmekten cigerlerim yerlere dokulecek aksam bekliyorum ki msj atsin en sonunda dayanamadim gece 11 de ben mesaj attim ne yapiysn diye arkadaslarlar ps oynuyorum sen demis sonra ben de sormaz olaydim kiminlesin dedim cvp yok ben de neyse askim en seni mesgul etmiyim zaten yatacaktim sonra konusuruz yazdim iste bilmem kimleyim mahallediklerle oynuyoruz yazmis ama yazisindan anladim gerildi hemen ben de askim oylesine sordum cok sikildim da muhabbet edelim istedim ama zamanlamam yanlis oldu sonra gorusuruz optummmm yazdim cvp yok.... nasilsin iyi misin nasil oldum nerdeeeeeee umrunda mi ki nasil oldugum lafa gelince aslan kesiliyo ama yok yok

Geçmiş olsun tatlım öncelikle... Haydaa neden böyle yapıyorki... gönlünü almaya çalışıp seni hoş tutacağına davranışa bak .. düğün tarihiniz bellimi bu arada

Geçmiş olsun tatlım öncelikle... Haydaa neden böyle yapıyorki... gönlünü almaya çalışıp seni hoş tutacağına davranışa bak .. düğün tarihiniz bellimi bu arada

Sagol canim.. Neden yapiyo cunku beni kaybetmekten zerre kadar korkusu yok cunku o yuzden rahat... Bugun konusalim hicbise olmamis gibi konusacak yine eminim ben yine cirpinan uzulen olacagim.. 5 temmuz diye konusuldu ama henuz hicbi adim atmadik dugun yeriydi vs falan gibi

canım çok üzüldüm durumuna
bişey sorucam siz nasıl başladınız yani
baştan beri böylemiydi yoksa sonradan mı oldu böyle

o zaman kaybetme korkusunu yenilemek gerek tatlım ..aslına erkeklerin kaybetme korkusunun bitmesinde bizlerin suçu çok..arıyoruz alttan alıyoruz ayrılırsak barışıyoruz vsvsvs...

hazrlık yapıyorum nişanlıyım bugün çeyizimi sandığıma koyduk bazen üzülüyorum bazen çok mutlu oluyorum ne bilim :)

ee ne demişler hem ağlarım hem giderim diye... bende düşünürüm bazen evimden nasıl ayırılıcam annemden babamdan hüngür hüngür ağlamak gelir içimden bazen... ki ağlayacağım da ama düğünümde oynayacağım naparsın hayat işte.... ne zaman düğün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…