- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.821
canım öncelikle cevabın için teşekkür ederim
evet son günlerde düşündüğüm için bile utandığım takıntılarım var.ya bu nişanlılık biterse ya kaderimde başkası varsa bunun önüne geçemessem diye ama ona hiç bunları belli etmediğim halde bu rüyayı görmesi beni çok çok etkiledi çok temiz kalplidir birşey olacakta malummu oldu diye allahım korusun böle durumlardan allah utandırmasın işallah
Ben büyük bir suç işlemedim kızlar.
Sonrada ona mail ve msj attım.
Ama kalktığımda hiçbirine cevap gelmediğini gördüm.
Bu saat oldu hala aramadı.
Ben neyi yanlış yaptım?
Merak etmem, sinirlenmem normal değil mi?
Kötü de bir söz söylemedim.
Beni önemsemiyor sanırım artık.
Bu kadar evham yapma-yapmayın alt tarafı bir rüya sadece...
Acaba aramamasının sebebi işlerinin yoğun olması mı dicem ama insan 2 dk bulamazmı nişanlısını aramak için... valla canım ne diyim bilemedim ya sakal-bıyık misali ....en iyisini sen bilirsin yapıcağının
Haklısın canım.
Denicek gerçekten birşey yok.
Bende ne düşüneceğimi bilemedim.
Arardı isteseydi ona üzgün ve kırgın olduğumu da belirtmiştim.
Ama sanırım kalbim onu çok ta fazla ilgilendirmiyor.
ablacım nasılsın var mı bi gelişme
bende giremedim bi kaç gün
biz de tam arayı düzelttik derken yine açıldı
konuşmuyoruz yine
ve artık hiç umrumda değil benim
inşallah senin nişanlınla aran düzelir
Haklısın canım.
Denicek gerçekten birşey yok.
Bende ne düşüneceğimi bilemedim.
Arardı isteseydi ona üzgün ve kırgın olduğumu da belirtmiştim.
Ama sanırım kalbim onu çok ta fazla ilgilendirmiyor.
Günaydın canlarım dilerim bugun bizim için güzel bir olur
Tuğçecim durum ne akşam neler oldu?
Ya kızlar noluyor böyle? Nişanlılık en güzel dönemdir derler ...neden böyle sorunlar çıkıyor???
Allahıma şükür nişanlımla aramızda şimdilik bişey yok
Günaydın canlarım dilerim bugun bizim için güzel bir olur
Tuğçecim durum ne akşam neler oldu?
Ya kızlar noluyor böyle? Nişanlılık en güzel dönemdir derler ...neden böyle sorunlar çıkıyor???
Allahıma şükür nişanlımla aramızda şimdilik bişey yok
selam günaydın deniz...Gerçekten nişanlılık çok hoş bir dönem ama nişanlınla aynı şehirde olunca bizim aramızda kmler varAma nişandan sonraki ilk gelişinde hissettim gerçekten çok başka birşey onun rahatlığı huzuru verdiği güven..Paha biçilemez gerçekten......
kızlar valla nişanlılık dönemi dert dönemiymiş diyebilirim uzarsa eğer.2 yıldır nişanlıyım 6 yılda öncesi var tabiii.ama bu süre zarfında hep ayrı şehirlerdeydik en fazla 1 hafta ev ortamında bulunduk.( hep bir iki günlüğüne gelirdi) şimdi acaba evlenince herşy çok farklı gelirde uyuşamazsam diye korkularım var.işallah bu korkular başıma gelmez
günaydın eski dostlarrrr..Nasılsınız görüşmeyeli....ne alemde nişanlılık
ona göre ailesi hep doğru davranır hiçbir zaman yanlış davranmaz düşüncesizlik etmez ki ediyorlar. nişanlıyım ama nişanlı oldugumu inan anlamıyorum ben onlardan hiçbişir istemiyorumki sadece ilgilensinler kendi taraflarına bir düşkünler görmen lazım benide aralarına alsalar nolur nişanlıma göre ben sacmalıyorum aklı başında bir insanım ve gördüğümü hissettiğimi söylüyorum sacmalık oluyor. nişanlımı seviyorum ama ailesine doğru bile göstermeme tahammül edemiyor.
örnek: nişanda herşeyi ben tekbaşıma yaptım hiçbir şekilde destek olmadılar takılan takıyı (1tane bilezik) onu bile nişanlıma aldırdılar. ben bunu söylediğimde imkanları yok diorlar ama kendi kızları evlendi ona herşeyini aldılar. anlamış değilim.
ben sormadıgım halde o kendi yapcak herşeyi ben ev hanımıyım babası emekli dedi durup dururken bende dedimki benimde ailemin yokbende nişanı tek başıma yapıyorum ki benim babam vefat etti annem calışmıyor ona ragmen yaptım ve ailemde elinden geldiğince takısıını aldı taktı bunlar sadece örnek işin tuhafı onlara oturmaay gidince cok iyiler gercekten iyi davranıorlar vs ama onun dışında ne ilgi ne destek yok böyle oluncada ben napacagımı nasıl davrancagımı şaşırıyorum artık oturmayda gitmicem öyle karar verdim kendimce
iki bayramgeçti değil bişey almak gelmediler bile.
sadece abimin bebeği oldu onun mevlüdüne gelmek istedi annnesi geldi.
bakalım düğünde napcaklar üzülüyorum güzel şeyler söylese bile ogluna söylüor oğlu bana söylüyor direk iletişim yok.
nişanlım babasına değilde annesine cok düşkün ztn kadın bunu biraz kız gibi yetiştirmiş mesela nişanlım bir kıza nasıl davranılır nerde nasıl düşünceli olunur örf adet vs hepsini benden öğrendi yani ben öğrettim anlamıyorum diyorum ya annesiyle ilgili güzel şeyler söylim havalara ucuyor.
tamam annesini sevsin saysın saygı göstersin ben asla tercih yap vs demem ama bukdrıda fazla
annesi en son dedi siz ev tutarken eşya alırken vs ben hiç karışmam merak etme dedi ama güzelce söyledi bilmiyorum acba ben rahatlıyım diyemi cünkü gerçekten karışmasını istemem iyide olur bilemiyorum kötü insanlar değil ama düşüncesizler.
aynen bizdede öyle evin eşyaları değişti vs ki beni biliyorlardı henüz nişan yoktu bilmeseler bile sonucta tek erkek azda olsa ona bişiyler yapmaları gerektiğini düşünüyorum belki yapıyorlar ama söylemiyorlar düğünde çıkçak ama insan kendi evladına bile herşeyi tek yapcaksın dermi nişanlım tek başına oldugu icin stresli ben onun adına daha cok üüzülüyorum benim nişanlım onlar ne istedilerse yaptı şimdiye kadar şimdi sıra onlarda bizde bile durum olmadıııgı halde ailem evlenirken yatak odanı alırız diyorda onlar mı alamıyor serbest bıraksınlar karışmasınlarda ama arkamızda olduklarınıda hissettirsinler dimi.
biz zaten herşeyimizi kendimiz yapcaz ona göre bunca sene planladık birikim yaptık. önemli olan gönülü hoş etmektir ufack birşele bile benim dogum günüm geçtiki bayrama denk gelmişti arayıp kutlamadılar bile.
şimdi kızının dogum günü gelior bakalım alcakmı ben kıyaslama yapmıorum veya kıskanmıorum ama ben tek gelinim birraz bunu hisettmek istiyorum benim ailem nişanlıma cok düşkün cok sevior laf bile söyletmiorlar onun aileside öyle olsa nolur birdahamı nişanlancam birdaha mı bugunler gelcek tadını cıkaramıyorum bilmiyorum abartıyormyyum en iyisi hiç umursamamak mı acba
biz aynı şehirdeyiz hatta evlerimiz yarım saat uzaklıkta.
tabiki kendi ailem gibi olamazlar ama azcıkta olsa ilgi olaması gerektiğini düşünüyorum hiç yok.
yaklaşık 6aydır nişanlıyım ve ilk zamanlardaki gibi hevesim yok bişeylere bakıyorum begenemiyorum. resmen hevesim kaçtı
düşünmekten üzülmekten başım agrıyor hergün.
çok sıkı fıkı cıvık olmasın cokta ilgisiz olmasın bunun ortası yok mu.
en kötüsüde aileme herkes damat tarafı nasıl ilgileniyormu diye sorudklarında ailem yalan söylemek zorunda kalıyor.
sürekli acaba seni istemiyorlarmı diyorlar haklı olarak.
arkadşlarıma bile he ilgileniyorlar diyorum öncedende böyleydi sevgili ilen diyordum heralde resmileişince onlarda daha iyi olur hiç değişe nbişiy yok. en kötüsüde nişanlım dinlemiyor ona anlatamıyorum takıntılıymışım senin dediğin gibi kavga aşamasına geldik hatta ayrılma noktasına geldik ailesi ile ilgili en ufak olumsuzlugu duymaya tahammül edemiyor.
bunadaha cok üzülüyorum nişanlm bile beni anlamıcaksa kim anlıcak.
bir an ikinci bir hesap mı kullanıyorum acaba diye düşündüm:))
canım benım nişanda aynennnnnnn senın yasadıgın sorunları yasadım..
benim bilezigimi de nişanlım almış..sordugumda annemlerin durumu yok su sıra dedi..
durumu olmayanlarında 2 tane evleri arabaları var
ben de tek gelinim...
ben de dogum gunumde aranmadım..hediye gormedım:))
bayramda boş gonderıldım:))
bize de evlerınde ıyı davranıyorlar ama ayrıyken boşş:))
ben artık bir ara patladım..nişanlım da ailesiyle konusmus..
su sıralar arıyorlar bakalım..nereye kadar surecek boyle..
yılbası da geliyor..bakalım hedıye gelecek mi?
valla soyledım nısanlıma..bizde damat yılbasında cerezi pastası içecegi hindisini alır gelir dedim..
ayrı sehırlerde oldugumuz ıcın para yollayacagını soyledı..
annenlere de soyle hedıyelerini hazırlasınlar dedim..
ayrıca bana para gonder mont alacam kıyafet alacam dedım..
birsey istemeye istemeye iyice alıstılar..ben soylemesem bişey yapacakları yok..
ben de yuzsuz olacagım artık..
cdden hep aynı sorunlar var kızlar anlattıklarınızın çoğu bendede var. bizim kayınvalidemle aramda 5 dakika bile yok ama ona rağmen taaa sekiz saatlik yol mesafesi olan oğlunu arayıp sokuyo araya. yanında iken çok iyi çok samimi burası senin evin gel diyo ama yanında değilken o samimiyeti vermiyo ki nasıl kendi evim gibi göreyim.
benim nişanlımda ailesine laf söyletmeyenlerden. bişey diyorum onun ypısı öyle kötü niyeti yok sen yanlış anlamışsındır falan diye direk annesini savunuyo anlayıp dinlemeden savunmaya geçiyo bunlar önemli konu olmuyo şuanda ama evlenince daha ciddi sorunlar çıkar ve yine onları korur beni ortada bırakır diye korkuyorum. hepsi aynı demekki sadece benimki böyle değilmiş en azından...
ben artık suna inanıyorum..onceden kız evı naz evıydı..şimdi erkek evi..
en ıyısı gorucu usulu evlenmek!! o zaman herseyı yapıyorlar..
boyle severek evlenınce nasılsa kız oglumu sevıyo herseye katlanır dusunceleri var..
bu iş boyle işliyor artık maalesef..
iki bayramgeçti değil bişey almak gelmediler bile.
sadece abimin bebeği oldu onun mevlüdüne gelmek istedi annnesi geldi.
bakalım düğünde napcaklar üzülüyorum güzel şeyler söylese bile ogluna söylüor oğlu bana söylüyor direk iletişim yok.
nişanlım babasına değilde annesine cok düşkün ztn kadın bunu biraz kız gibi yetiştirmiş mesela nişanlım bir kıza nasıl davranılır nerde nasıl düşünceli olunur örf adet vs hepsini benden öğrendi yani ben öğrettim anlamıyorum diyorum ya annesiyle ilgili güzel şeyler söylim havalara ucuyor.
tamam annesini sevsin saysın saygı göstersin ben asla tercih yap vs demem ama bukdrıda fazla
annesi en son dedi siz ev tutarken eşya alırken vs ben hiç karışmam merak etme dedi ama güzelce söyledi bilmiyorum acba ben rahatlıyım diyemi cünkü gerçekten karışmasını istemem iyide olur bilemiyorum kötü insanlar değil ama düşüncesizler.
bir an ikinci bir hesap mı kullanıyorum acaba diye düşündüm:))
canım benım nişanda aynennnnnnn senın yasadıgın sorunları yasadım..
benim bilezigimi de nişanlım almış..sordugumda annemlerin durumu yok su sıra dedi..
durumu olmayanlarında 2 tane evleri arabaları var
ben de tek gelinim...
ben de dogum gunumde aranmadım..hediye gormedım:))
bayramda boş gonderıldım:))
bize de evlerınde ıyı davranıyorlar ama ayrıyken boşş:))
ben artık bir ara patladım..nişanlım da ailesiyle konusmus..
su sıralar arıyorlar bakalım..nereye kadar surecek boyle..
yılbası da geliyor..bakalım hedıye gelecek mi?
valla soyledım nısanlıma..bizde damat yılbasında cerezi pastası içecegi hindisini alır gelir dedim..
ayrı sehırlerde oldugumuz ıcın para yollayacagını soyledı..
annenlere de soyle hedıyelerini hazırlasınlar dedim..
ayrıca bana para gonder mont alacam kıyafet alacam dedım..
birsey istemeye istemeye iyice alıstılar..ben soylemesem bişey yapacakları yok..
ben de yuzsuz olacagım artık..
ben artık suna inanıyorum..onceden kız evı naz evıydı..şimdi erkek evi..
en ıyısı gorucu usulu evlenmek!! o zaman herseyı yapıyorlar..
boyle severek evlenınce nasılsa kız oglumu sevıyo herseye katlanır dusunceleri var..
bu iş boyle işliyor artık maalesef..
Şu anlattıkların çoğunu ve benzerlerini bende yaşadım canım nişana kısa bir süre kala ve hala daha
Günaydın canlarımmm güzel bir hafta sonu bizlerin olsun
canım sakin ol benmde 4 yıllık birlikteliğim var 3 aylık nişanlıyım bizde hep ayrı şehirlerde geçirdik bu süreyi dediğin gbi 6-7- ayda bir 2 gün gelirdi kaçak göçek görüşürdük...Ama geçen ilkkez 4 senedir gelişinde 10 gün kaldı..Sürekli beraberdik çok güzeldi evlennce mutlu olmaktan emin oluyorsun..Bnce böyle birlikte olduğunuz bir süreçte gözlemleyebilirsin ama şunuda söylemeden geçemeyeceğim..EĞer bir ilişki uzaktan senelerce ilerleyebiliyorsa evlilikte sıkıntı çıkacağını hiç düşünmüyorum çünkü en büyük iniş çıkışları uzaklık yüzünden yaşıyorsun ona dayanan sağlam bir ilişkinin evlilikte çok güzellikler getireceğini umuyor ve düşünüyorumkızlar valla nişanlılık dönemi dert dönemiymiş diyebilirim uzarsa eğer.2 yıldır nişanlıyım 6 yılda öncesi var tabiii.ama bu süre zarfında hep ayrı şehirlerdeydik en fazla 1 hafta ev ortamında bulunduk.( hep bir iki günlüğüne gelirdi) şimdi acaba evlenince herşy çok farklı gelirde uyuşamazsam diye korkularım var.işallah bu korkular başıma gelmez
İyiyim ben canım sen nasılsın?
Gelmiyorsun artık topiğe.
Nerelerdesin bakıyım?
Şu anlattıkların çoğunu ve benzerlerini bende yaşadım canım nişana kısa bir süre kala ve hala daha
canım bunu bana mı dedın yoksa alıntı yaptıgım arkadasa mı
inan benımkı de hala devam edıyor
gecen konustuk işte ceyızden acıldı konu..
ben yapıyorum edıyorum ama illaki eksikler cıkıyor falan dıye konuısurken..
oo kızım uzulme elbırlıgıyle yapoarız dıyordu
ama masallah daha bısey gormedım..
sanırım bu anne babaların bırseyleri garantı gormeden boyle seyleri yapası gelmıyor..
hanı ne bılıyım yaparsak ayrılınca bosa gıder dusunceleri mi vardır nedır:S
şimdi bir de erkek tarafının nısanda bırsey takmaması moda oldu..
hani erkek tarafı akrabalarının..kız tarafı kıza takıyor da erkek tarafı nanay
sanırım yıne aynı dusunceden..ayrılırlarsa bosa gıder taktıgımız dıye dusunuyorlar sanırım..
gercekten artık bu erkek tarafı cok olmaya basladı yaa
canım bunu bana mı dedın yoksa alıntı yaptıgım arkadasa mı
inan benımkı de hala devam edıyor
gecen konustuk işte ceyızden acıldı konu..
ben yapıyorum edıyorum ama illaki eksikler cıkıyor falan dıye konuısurken..
oo kızım uzulme elbırlıgıyle yapoarız dıyordu
ama masallah daha bısey gormedım..
sanırım bu anne babaların bırseyleri garantı gormeden boyle seyleri yapası gelmıyor..
hanı ne bılıyım yaparsak ayrılınca bosa gıder dusunceleri mi vardır nedır:S
şimdi bir de erkek tarafının nısanda bırsey takmaması moda oldu..
hani erkek tarafı akrabalarının..kız tarafı kıza takıyor da erkek tarafı nanay
sanırım yıne aynı dusunceden..ayrılırlarsa bosa gıder taktıgımız dıye dusunuyorlar sanırım..
gercekten artık bu erkek tarafı cok olmaya basladı yaa
Ay bilmiyorum ki bakmak gerek kimbilir hangi sayfada kaldıaynı benim ky de öyleydi ne zaman kp ile kapıştılar kadın değişti...takıda makıda gözüm yok sevdiğimle mutlu olayım yeter bana ..ben ondan inci kolye istemiştim o bana setini taktı ailesi bişey takmadı baba gittiği için olsun kendileri bilir beni bağlayan bişey yok.ha üzülmedimmi üzüldüm ama hani derler ya erkek tarfının şanı şerefi diye onlar düşünsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?