Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Bu kadar evham yapma-yapmayın alt tarafı bir rüya sadece...

Acaba aramamasının sebebi işlerinin yoğun olması mı dicem ama insan 2 dk bulamazmı nişanlısını aramak için... valla canım ne diyim bilemedim ya sakal-bıyık misali ....en iyisini sen bilirsin yapıcağının

Haklısın canım.
Denicek gerçekten birşey yok.
Bende ne düşüneceğimi bilemedim.
Arardı isteseydi ona üzgün ve kırgın olduğumu da belirtmiştim.
Ama sanırım kalbim onu çok ta fazla ilgilendirmiyor.

ablacım nasılsın var mı bi gelişme
bende giremedim bi kaç gün
biz de tam arayı düzelttik derken yine açıldı
konuşmuyoruz yine
ve artık hiç umrumda değil benim
inşallah senin nişanlınla aran düzelir

Niye böyle oluyor canım hepimizin anlamadım?
Sizin niye açıldı gene aranız?
Ben aradım akşam.
Konuştuk epeyce. Hallettik gibi gözüküyor.
Kavga etmekten korktuğum için aramadım ama yarın arıycaktım dedi.
Kavga edicek hiç halim yok dedi.
DÜn suçum yokken çok kızdın bana dedi v.s
Ama genede seni üzdüğüm için özür dilerim dedi.
Bende epeyce kızdım ona telefonda. Hırsımı tam alamadım yani.
Yarına kısmet artık.

Günaydın canlarım dilerim bugun bizim için güzel bir olur

Tuğçecim durum ne akşam neler oldu?

Ya kızlar noluyor böyle? Nişanlılık en güzel dönemdir derler ...neden böyle sorunlar çıkıyor???

Allahıma şükür nişanlımla aramızda şimdilik bişey yok

selam günaydın deniz...Gerçekten nişanlılık çok hoş bir dönem ama nişanlınla aynı şehirde olunca bizim aramızda kmler varAma nişandan sonraki ilk gelişinde hissettim gerçekten çok başka birşey onun rahatlığı huzuru verdiği güven..Paha biçilemez gerçekten......

selam günaydın deniz...Gerçekten nişanlılık çok hoş bir dönem ama nişanlınla aynı şehirde olunca bizim aramızda kmler varAma nişandan sonraki ilk gelişinde hissettim gerçekten çok başka birşey onun rahatlığı huzuru verdiği güven..Paha biçilemez gerçekten......

Günaydın elifcim.. Evet nişanlılık çok güzel çok farklı .. nişanlıyken evliliğe daha yakın oluyorsun,sen ben ken biz oluyorsun daha çok,sorumluluklar çoğalıyor...

kızlar valla nişanlılık dönemi dert dönemiymiş diyebilirim uzarsa eğer.2 yıldır nişanlıyım 6 yılda öncesi var tabiii.ama bu süre zarfında hep ayrı şehirlerdeydik en fazla 1 hafta ev ortamında bulunduk.( hep bir iki günlüğüne gelirdi) şimdi acaba evlenince herşy çok farklı gelirde uyuşamazsam diye korkularım var.işallah bu korkular başıma gelmez

Canım olumlu düşünmeye çalış. Anlaşırsınız.
Alışırsınız bir süre sonra.

HTML:
canım sakin ol benmde 4 yıllık birlikteliğim var 3 aylık nişanlıyım bizde hep ayrı şehirlerde geçirdik bu süreyi dediğin gbi 6-7- ayda bir 2 gün gelirdi kaçak göçek görüşürdük...Ama geçen ilkkez 4 senedir gelişinde 10 gün kaldı..Sürekli beraberdik çok güzeldi evlennce mutlu olmaktan emin oluyorsun..Bnce böyle birlikte olduğunuz bir süreçte gözlemleyebilirsin ama şunuda söylemeden geçemeyeceğim..EĞer bir ilişki uzaktan senelerce ilerleyebiliyorsa evlilikte sıkıntı çıkacağını hiç düşünmüyorum çünkü en büyük iniş çıkışları uzaklık yüzünden yaşıyorsun ona dayanan sağlam bir ilişkinin evlilikte çok güzellikler getireceğini umuyor ve düşünüyorum
İyiyim ben canım sen nasılsın?
Gelmiyorsun artık topiğe.
Nerelerdesin bakıyım?

iyiyim kuzum sen ne yapıyorsun ya..Özledim vallanasıl geçiyor hayat nişanlınla bişeleri oturtabildiniz mi tatlım düğünü netleştirdinizmi ne yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…