- Konu Sahibi AngelHeart
- #5.841
valla bende patladım en sonunda agzıma geleni beni üzen ne varsa söyledim ha bu değişceği anlamına gelmez cünkü nişanlım gidipte söylediklerimi ailesine hayatta söylemez. onlar öyle insanlar kötü değiller dedi geçiştirdi ama içimde tutmadım en azından bişiyde istemiyorum isteyince sen paragözmüsün yapıyor nişanlım savunmaya geciyor bundan sonra ne ararım nede giderim cokta şeyimde birazda onlar ugraşsın ki istediklerini istedikleri zaman arayabiliyorlar ben yabancııyım tamam kücük ben olabilirim ben zaten bayramda olsun kandilde olsun dogum gününde olsun arıyorum daha napcam sanki biz erkek tarafıyız ailem damada bişiyler almak istiyoruz dediki bizim durumumuz onlaradn daha kötü almıcaksınız dedim. aldırtmadım oh nişanlımada dedim bizim durumumuz yok olanıda ben nişanda harcadım sadece yatak odasını alabilirim dedim diğer herşeyi sen al veya ailen destek olsun dedim kabul etti yapsınlar bakalım kendi ogullarına gelince yaparlar yapmayadabilirler artık hiç şaşırmam oh be cull olcaksın sallamıcaksın bak nasıl kıymete binersin bune ya nişanlılıgım mafoldu onu bunu düşünmekten benim icin sorun deilde aile msürekli seni istemiyorlarmı neden ilgisizler deyip duruyorlar öyle insanlar napım diyorum bende
Son düzenleme: