• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Ne zaman düşünüyorsunuz düğünü canım?
Nikahta yapsan erkenden, ailen gene düğün olmadan olmaz diyebilirler.
Bu konuda açık görüşlü olmıyabilirler canım.

2 bucuk ay once nısanlandık.agustos-eylul gıbı olcak düğün tam tarihi netleştirmedik mayıs gibi nikah yapsam acaba olu mu blmyorm ama yıne sorun yasarım dedıgın gıbı

2 bucuk ay once nısanlandık.agustos-eylul gıbı olcak düğün tam tarihi netleştirmedik mayıs gibi nikah yapsam acaba olu mu blmyorm ama yıne sorun yasarım dedıgın gıbı

Hayırlısı olsun canım hakkınızda.
Zaten çok ta fazla zaman kalmamış düğüne.
Biraz daha sabret artık.

Ondan öncede 8 ay sözlüydüm canım.
Söz yapmıştık, 2 hafta sonra askere gitmişti.
Baya deneyimliyim ben :)

evet evet .. bende temmuzda söz yapmıştım ekimde de nişan işte

yıl olarak 2014 kesin karar verdinizmi yani tam tarih bellimi? yoksa yaza yapamayız 2014 e yaparız mı dediniz

şahsen biz böyle dedik ama akşam iş çıkışı nişanlıma tarihi koyalım diyeceğim,kesin olmasada önümüzü görmek istiyorum

evet evet .. bende temmuzda söz yapmıştım ekimde de nişan işte

yıl olarak 2014 kesin karar verdinizmi yani tam tarih bellimi? yoksa yaza yapamayız 2014 e yaparız mı dediniz

şahsen biz böyle dedik ama akşam iş çıkışı nişanlıma tarihi koyalım diyeceğim,kesin olmasada önümüzü görmek istiyorum

O belirsizlik zor birşey...
Önümü görmek istiyorum diye ben de ona çok kez söylemiştim.
Bir gün beni delirtti.
Bana 2016 ancak olur demişti.
Ama nasıl delirmiştim. Ben beklemem diye çekip gitmiştim.
Sonra sakinleşince yanına dönmüştüm. Baktım 2014 falan demeye başlamıştı.
Zatwn 30 umu bitiriyorum dedim bir de 4 yıl daha mı beklicem. Bunu hiç kimse yapmaz yani bu yaşta.
O nedenle bu yaz olamıycağını göz önünde bulundararak tabi Allah bilir de
2014 olur falan demiştik.

Bir gün beni delirtti.
Zatwn 30 umu bitiriyorum dedim bir de 4 yıl daha mı beklicem. Bunu hiç kimse yapmaz yani bu yaşta.

kesinlikle bu zamanlarda belirsizlik cok kötü insan daha fazla strese giriyor hakkınızda hayırlısı canım ama süreç cok uzun inş 2014 sizin yılınız olur ;)

Bir gün beni delirtti.

2016 demesindeki sebep borçlar yüzünden mi? yoksa evlilik zor geldiği içinmi ? birde erkeklerin açısından düşünmek gerek bazen onlar empati yapıp kendilerini bizim yerimize koymuyorlar ama neyse ... yani haklısın sende ne diyim ama zor yani ben daha nişanlılığımdan hiç birşey anlamadım inan ... herşeyin hayırlısı demekten başka yapıcak ta bişey yok sanırım

kesinlikle bu zamanlarda belirsizlik cok kötü insan daha fazla strese giriyor hakkınızda hayırlısı canım ama süreç cok uzun inş 2014 sizin yılınız olur ;)

Evet canım süreç uzun...
Allah'ın bir bildiği vardır diyorum artık.
Sağol canımm... İnşallah...:16:

2016 demesindeki sebep borçlar yüzünden mi? yoksa evlilik zor geldiği içinmi ? birde erkeklerin açısından düşünmek gerek bazen onlar empati yapıp kendilerini bizim yerimize koymuyorlar ama neyse ... yani haklısın sende ne diyim ama zor yani ben daha nişanlılığımdan hiç birşey anlamadım inan ... herşeyin hayırlısı demekten başka yapıcak ta bişey yok sanırım

2016 komik bir yıl.
Borcunun bir kısmı 2 ay sonra bitiyor.
Ondan sonra yavaş yavaş para biriktirebilir.
Annesi de öyle dedi zaten.
Hayırlısı canım dediğin gibi.

2016 komik bir yıl.
Borcunun bir kısmı 2 ay sonra bitiyor.
Ondan sonra yavaş yavaş para biriktirebilir.
Annesi de öyle dedi zaten.
Hayırlısı canım dediğin gibi.

evet çok komik hemde ... nişanlımda bana aynısını söylese senin tepkini verirdim bende ..hep stres hep stres sevgiliyken ne rahattık yahu.. yok ya o zamanda acaba ne zaman evlenme teklifi edicek diye düşünüp dururduk :1::1::1:

evet çok komik hemde ... nişanlımda bana aynısını söylese senin tepkini verirdim bende ..hep stres hep stres sevgiliyken ne rahattık yahu.. yok ya o zamanda acaba ne zaman evlenme teklifi edicek diye düşünüp dururduk :1::1::1:

Kızz bana tanışmamızdan 1,5ay sonra evlenme teklif etti.
Ben tabi dürtükledim azcık.
14 şubat evlenme teklifi için ne güzel bir gün demi falan diye kafasına sokmuştum. :)
Başlangıç hızlı oldu.
Ama şimdii yavaşş... Hayırlısı iştee...
Dediğin gibi nişanlılığın sorumluluğu fazlaa...

Back