iki bayramgeçti değil bişey almak gelmediler bile.
sadece abimin bebeği oldu onun mevlüdüne gelmek istedi annnesi geldi.
bakalım düğünde napcaklar üzülüyorum güzel şeyler söylese bile ogluna söylüor oğlu bana söylüyor direk iletişim yok.
nişanlım babasına değilde annesine cok düşkün ztn kadın bunu biraz kız gibi yetiştirmiş mesela nişanlım bir kıza nasıl davranılır nerde nasıl düşünceli olunur örf adet vs hepsini benden öğrendi yani ben öğrettim anlamıyorum diyorum ya annesiyle ilgili güzel şeyler söylim havalara ucuyor.
tamam annesini sevsin saysın saygı göstersin ben asla tercih yap vs demem ama bukdrıda fazla
annesi en son dedi siz ev tutarken eşya alırken vs ben hiç karışmam merak etme dedi ama güzelce söyledi bilmiyorum acba ben rahatlıyım diyemi cünkü gerçekten karışmasını istemem iyide olur bilemiyorum kötü insanlar değil ama düşüncesizler.
bir an ikinci bir hesap mı kullanıyorum acaba diye düşündüm:))
canım benım nişanda aynennnnnnn senın yasadıgın sorunları yasadım..
benim bilezigimi de nişanlım almış..sordugumda annemlerin durumu yok su sıra dedi..
durumu olmayanlarında 2 tane evleri arabaları var
ben de tek gelinim...
ben de dogum gunumde aranmadım..hediye gormedım:))
bayramda boş gonderıldım:))
bize de evlerınde ıyı davranıyorlar ama ayrıyken boşş:))
ben artık bir ara patladım..nişanlım da ailesiyle konusmus..
su sıralar arıyorlar bakalım..nereye kadar surecek boyle..
yılbası da geliyor..bakalım hedıye gelecek mi?
valla soyledım nısanlıma..bizde damat yılbasında cerezi pastası içecegi hindisini alır gelir dedim..
ayrı sehırlerde oldugumuz ıcın para yollayacagını soyledı..
annenlere de soyle hedıyelerini hazırlasınlar dedim..
ayrıca bana para gonder mont alacam kıyafet alacam dedım..
birsey istemeye istemeye iyice alıstılar..ben soylemesem bişey yapacakları yok..
ben de yuzsuz olacagım artık..
ben artık suna inanıyorum..onceden kız evı naz evıydı..şimdi erkek evi..
en ıyısı gorucu usulu evlenmek!! o zaman herseyı yapıyorlar..
boyle severek evlenınce nasılsa kız oglumu sevıyo herseye katlanır dusunceleri var..
bu iş boyle işliyor artık maalesef..