- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.541
evlenirken ev düzülürkende sorun yaşanacak diye cok tedirginim açıkçası nişanlım ailem fırsatı oldukça herşeyi yapar merak etme diyor ama bakalım.
canım seni çok iyi anlayabiliyorum.biz ayrı şehirlerdeyiz doğum günümde filan aramasını beklemem ama yinede sıcaklık beklerim.haa aynı yerde olsak daha sıcak olurduk ama.yanlarındayken tabiki kızım imralım filan der ama uzaktaykende öyle sık sık görüşmemiz yok.bende bayramda cok bozulmuştum.evlerine gidince çok imrendim çok güzel yapılmış.ama bana bir çöp bile almadı sonra bu durumda üstüme gelince nişanlımla kvga ettik nişanı atıyodum nerdeyse neyse bi şekilde barıştık. ama kimseyi kendi ailemiz gibi görmeyelim yoksa çok üzülüyoruz
biz aynı şehirdeyiz hatta evlerimiz yarım saat uzaklıkta.
tabiki kendi ailem gibi olamazlar ama azcıkta olsa ilgi olaması gerektiğini düşünüyorum hiç yok.
yaklaşık 6aydır nişanlıyım ve ilk zamanlardaki gibi hevesim yok bişeylere bakıyorum begenemiyorum. resmen hevesim kaçtı
düşünmekten üzülmekten başım agrıyor hergün.
çok sıkı fıkı cıvık olmasın cokta ilgisiz olmasın bunun ortası yok mu.
en kötüsüde aileme herkes damat tarafı nasıl ilgileniyormu diye sorudklarında ailem yalan söylemek zorunda kalıyor.
sürekli acaba seni istemiyorlarmı diyorlar haklı olarak.
arkadşlarıma bile he ilgileniyorlar diyorum öncedende böyleydi sevgili ilen diyordum heralde resmileişince onlarda daha iyi olur hiç değişe nbişiy yok. en kötüsüde nişanlım dinlemiyor ona anlatamıyorum takıntılıymışım senin dediğin gibi kavga aşamasına geldik hatta ayrılma noktasına geldik ailesi ile ilgili en ufak olumsuzlugu duymaya tahammül edemiyor.
bunadaha cok üzülüyorum nişanlm bile beni anlamıcaksa kim anlıcak.
kızlar nikah işlemlerini başlatıp nikah günü alan varmı aranızda bunu merak ediyorum. nikah günü konusunda farklı şeyler diyorlarda. kimisi gün aldık diyo kimi 2013 için gün alınmaya daha başlamamış diyo kimisi yaz ayındaki günler dolmuş bile diyo alınmıyosa nasıl doluyo merak ediyorum sizler aldınız mı ?
Ben almadım ama durum şöyle canım;
6 ay varken gün almaya başlıyabilirsin nikah için.
Önce düğün yerini ayarlıyorlardır. sonra ona göre nikah tarihi alıcakalrdır.
teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için.
yaz gelsin artık yahuuu:))
Kızlar şunu bilin ki herkesin sorunu ayrı ayrı.
İş resmiyete dökülünce bunu anlıyorsunuz.
Sevgiliyken olduğumuz gibi olamayız, ilişkiler daha farklılaşabilir.
Biz de birsürü badire atlattık. Kolay değil...
Sabır istiyor gerçekten.
cdden hep aynı sorunlar var kızlar anlattıklarınızın çoğu bendede var. bizim kayınvalidemle aramda 5 dakika bile yok ama ona rağmen taaa sekiz saatlik yol mesafesi olan oğlunu arayıp sokuyo araya. yanında iken çok iyi çok samimi burası senin evin gel diyo ama yanında değilken o samimiyeti vermiyo ki nasıl kendi evim gibi göreyim.
benim nişanlımda ailesine laf söyletmeyenlerden. bişey diyorum onun ypısı öyle kötü niyeti yok sen yanlış anlamışsındır falan diye direk annesini savunuyo anlayıp dinlemeden savunmaya geçiyo bunlar önemli konu olmuyo şuanda ama evlenince daha ciddi sorunlar çıkar ve yine onları korur beni ortada bırakır diye korkuyorum. hepsi aynı demekki sadece benimki böyle değilmiş en azından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?