• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

yeniden randevu alıp aynı şekilde tahlil yaptırmam lazım ablam
bende umursamıyorum artık tamam bişey yoktur belki ama
ya olsaydı sırf kıskançlığından onu bile düşünemiyo

Evet canım garip.
Mizaç olarak çok kıskanç demekki.

Kızlar aklınızda olsun melek kartları çekiyorum.
İhtiyacınız olduğunda söyleyin.

merhaba kızlar bende yeni farkettim topiğinizi 2 yıldır nişanlıyım aranııza katılmak istedim

Son düzenleme:
hoşbuldum canım benim gibi uzun süredir nişanlı olupta asker yolu bekleyen varmı aranızda kızlar

hoşgeldin canım
benim üç yıl olacak neredeyse nişanlanalı bir yıl da öncesinde sözlüydük
bizim askerlik bitti şükürler olsun
inşallah sende hayırlısıyla kavuşursun
ama çok zor bi bekleyiş olduğunu biliyorum
allah kolaylık versin

Daha gün almamakla beraber ağustos sonu eylül başı düşünüyoruz canım büyük ihtimal 24 ağustos civarında olacak ama. Siz gün aldınızmı peki ? Biz daha o konuda girişimde bulunmadık :50:

selam bende 5 yıllık beraberlikten sonra haziran ayında nişanlandım.
2013 yaza evleneceğim kısmetse fakat kızlar ben cok mutsuzum.
biz sevgili ikende bazı konularda tartışırdık (basit) nişanlanıncada devam etti.
en cokta ne zaman cok mutluysak ozmn oluyor ayrıca bir konuda canım cok sıkılıyor bilmiyorum cok hevesliydim herşeye bakıyordum şuan birtürlü beğenemiyorum. evlilikten mi korkuyorum acaba :(

artı nişanlandıktan beri ailesi bize gelmedi ve hediye vs almadı söylemek istediğim illada bişiy alsınlar değil. orta halli insanlar zaten
oturmaya gittiğimde cok ilgililer cok iyiler ama onun dışında ilgi vs yok bilmiyorum cok mesafeli davranıyorlar bazen diyorum daha iyi ne kadar sıkı fıkı olunursa okadar sıkıntı olur ama bu kadar ilgisizlikte fazla gibi geliyor bilmiyorum:(

Back