• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

bu yaşlarına kadar annesi ile yaşamış annesini savunan ve eşine söz hakkı bile tanımayan bir erkek umarım bu yaşından sonraki yaşamını eşiyle gecirceğini idrak ederde aynı şekilde eşinede en ufak bir söz söyletmez malesef o korku bendede var ve sanırım yaşamadan öğrenemicez nasıl olcağını : (
resmen şans oyunu gibi ne cıkarsa bahtına

tam şans oyunu gibi gerçekten...

gün gelip de annesi yada başka biri bir şey söylerse beni savunacak mı gerçekten çok merak ettiğim konulardan birisi
ama en iyisi böyle bir durumu yaşamamayı temenni etmek olacak sanırım :50:

Bugün tartıştık yine. Kızdım yüzüğü çıkardım falAN. yeter dedim.
annemi aradım Allah'tan.
annem yüzüğü bırakma, önce biraz düşün, ani karar verme dedi.
Defalarca konuştuk ama sinirim geçmiyor nedense.
Günümü mahfetti.
Siz kavga edince çok sinirleniyormusunuz?

ben yüzüğü çıkaracak kadar sinirlenmiyorum canım ayrılma söz konusuda yapmadık bugüne kadar kavgalarımızı hiç. kavga anında yapılan hareketlerin yada söylenen sözlerin telafisi sonra zo oluyor o yüzden çok dikkat ediyorum

yüzüğü çıkartacak kadar ne oldu ki canım ( özel değilse )

ben yüzüğü çıkaracak kadar sinirlenmiyorum canım ayrılma söz konusuda yapmadık bugüne kadar kavgalarımızı hiç. kavga anında yapılan hareketlerin yada söylenen sözlerin telafisi sonra zo oluyor o yüzden çok dikkat ediyorum

yüzüğü çıkartacak kadar ne oldu ki canım ( özel değilse )

Bugün bir amcanın yanında sohbet arasında benim terslediğimi düşünüp o da beni tersledi.
ne alaka. sen bilmessin, konuşma dedi.
ayrıca sinirlenince ağzından çıkan lafları bilmiyor.
sonra özür diledi, sevdiğini söyledi.
Telefonla konuştuk falan. Ama bilmiyorum ki...

Bugün bir amcanın yanında sohbet arasında benim terslediğimi düşünüp o da beni tersledi.
ne alaka. sen bilmessin, konuşma dedi.
ayrıca sinirlenince ağzından çıkan lafları bilmiyor.
sonra özür diledi, sevdiğini söyledi.
Telefonla konuştuk falan. Ama bilmiyorum ki...

bende bugun fena kızdım anlatamam deli ediyorr beni

sakinleşmek için önerisi olan varsa lütfen söylesin öyle çok ihtiyaç duyuyorum ki adaçayı melisa çayı kesmiyor artık

çok ağlıyorum bi çare arıyorum bulamıyorum bi türlü ilaçda kullanmak istemiyorum napıcam bilemiyorum nişanlım öyle deli ediyor ki bazen

aslında sorun onlarda değil her yaptıklarına biz tamam dedikçe tepemize çıkardığımız için böyle suç bizde... adam tavrını koyuyor ama biz bunu yapıyormuyuz..

Ben o an tepki koyuyuorum ama bu sefer gene canım sıkılıyor.

Back