Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

ayyy amin canım aminnnn..... sevdiklerimizle geçireceğimiz huzurlu, mutlu günler nasip etsin Allah...
sen kaç yaşındasın bilmiyorum evet haklısın aslında 30 yaş fazla bi yaş değil aslında hatta hala genç sayılacak bi yaş ama kendimden biliyorum 30'a yaklaştıkça her geçen sene daha bi büyümüş daha bi yaşlanmış hissediyo insan garip bişe :27::1:

Sanırım aranızda ki en küçükleriniz benim :)

Yaş 20 benim sen kaç yaşındasın casmin ?

Tuğçe Abla beni 5 dakika da yaşlandırdı vallahi
:1:

Sanırım aranızda ki en küçükleriniz benim :)

Yaş 20 benim sen kaç yaşındasın casmin ?

Tuğçe Abla beni 5 dakika da yaşlandırdı vallahi

ayyyy inanmıyorum nişanlımın yeğeniyle yaşıtsın sen... küçükmüşsün cidden... o bana abla diyo ama rica etsem sen demesen olur mu??? :1:
ben de 28 yaşındayım canım.. :ssz:

Haydi güzelim şeker ezelimm
bu senedee bekar gezelimm... :24::24:
Benim nişanımda bu gruptan elemanlar vardı.
bu şarkı geldi aklıma birden.
insan bazen herşeyi bırakıp bir süre gitmek istiyor.

olur bana uyar... :27: :32:
ilahi yaaa ne güzel neşeli bi kıza benziyosun yüzümü güldürdün gece gece :nazar: :1:

Allah razı olsun =)

Gül tabi , ben seni güldürmek için uğrarım arada buraya

Zaten kendi topiğimde var geyik sohbette beni ordan da bulabilirsin
:34:

Buralarda oluyorum genelde

Ayrıca bişi dicemm yaaaa ,Abla ,nineye göre daha genç duruyor ona hayır diyorsunda buna neden evet diyorsun
:47:

Çöz bu mevzuyu hemen

Haydi güzelim şeker ezelimm
bu senedee bekar gezelimm... :24::24:
Benim nişanımda bu gruptan elemanlar vardı.
bu şarkı geldi aklıma birden.
insan bazen herşeyi bırakıp bir süre gitmek istiyor.

bazen.... ama gidemiyosun işte, aklın kalır daha kötüsü yüreğin kalır... keşke becerebilsek biraz olsun uzaklaşmayı... kendimize gelmeyi..

Allah razı olsun =)

Gül tabi , ben seni güldürmek için uğrarım arada buraya

Zaten kendi topiğimde var geyik sohbette beni ordan da bulabilirsin
:34:

Buralarda oluyorum genelde

Ayrıca bişi dicemm yaaaa ,Abla ,nineye göre daha genç duruyor ona hayır diyorsunda buna neden evet diyorsun
:47:

Çöz bu mevzuyu hemen

nine sevimli geldi şekercim o yüzdenn... :ssz: :1:
Allah senden de razı olsun, uğrarım tabi yaa arada yüzüm gülsün di mi ama :52:

Yasemincim yarın msj atıp, arama o arasın.
Bakalım ne diycek.
uyudum kaldım diyebilir.

Bayramda gelmese bana şekercim diyeceğin yok küstüm işte :19:

Casminin mevzusu nedir okuyamadım ben biriniz özet geçse , geçmiş sayfalara bakmaktan hoşlanmıyorum da:17:

küsme balımm ben her daim derim sana nasıl istersen yaniii :16:

kuzucum benim sorunum çok yoğun bi ilgisizlik.. biz yaklaşık 14 aydır beraberiz ve tam atmına bi senedir başbaşa kalmadık hiç... hiç ama... sadece beni arabayla eve bırakırken yalnız oluyoruz o kadar... bütün kavgalarımız da mutluluklarımızda arkadaşlarının yanında... bana yaklaşmıyo, benimle ilgilenmiyo... 14 aydır sadece bi kere seni seviyorum dedi o da benim zorumla... arkadaşlarını benden ön planda tutuyo, onlar ne derse doğru ben ne dersem yanlış kabul ediyo... evi bile onlara yakın tutmak istiyo... hep arkadaşının eşini örnek gösteriyo bak o böyle sen niye böylesin diye.. beni o kızın kalıbına sokmaya çalışıyo... ve artık sadece elimi tutuyo bazen onu bile yapmıyo hatta.. arkadaşlarının evindeyken yanımda bile oturmuyo.. başbaşa kalmak istiyorum dediimde ne yapacağız başbaşa sıkılırım ben diyo... ve bunun gibi şeyler işte

aynen canım aramayacağım... arayıp da üste çıkmaya kalkarsa niye aramıyosun diye rahatsız etmek istemedim derim... kapris yapmaya hiç niyetim yok bu sefer

biraz kendi haline bırak canım.
Bende öyle yapıcam.
yarın aramak isterlerse ararlar zaten.

küsme balımm ben her daim derim sana nasıl istersen yaniii :16:

kuzucum benim sorunum çok yoğun bi ilgisizlik.. biz yaklaşık 14 aydır beraberiz ve tam atmına bi senedir başbaşa kalmadık hiç... hiç ama... sadece beni arabayla eve bırakırken yalnız oluyoruz o kadar... bütün kavgalarımız da mutluluklarımızda arkadaşlarının yanında... bana yaklaşmıyo, benimle ilgilenmiyo... 14 aydır sadece bi kere seni seviyorum dedi o da benim zorumla... arkadaşlarını benden ön planda tutuyo, onlar ne derse doğru ben ne dersem yanlış kabul ediyo... evi bile onlara yakın tutmak istiyo... hep arkadaşının eşini örnek gösteriyo bak o böyle sen niye böylesin diye.. beni o kızın kalıbına sokmaya çalışıyo... ve artık sadece elimi tutuyo bazen onu bile yapmıyo hatta.. arkadaşlarının evindeyken yanımda bile oturmuyo.. başbaşa kalmak istiyorum dediimde ne yapacağız başbaşa sıkılırım ben diyo... ve bunun gibi şeyler işte

Sabrına hayran kaldım

E yarın bir gün evlendiniz diyelim o zaman ne olacak ?

Evde yapayalnızsınız,sana diyim o zaman da monotonluktan şikayet eder kesin

Hani bir insan ailesini ön planda tutsa anlarım ama arkadaşlarını hem aileden hem de sevgilisinden önce tutması kötü . Harbiden kötüymüş yani
:26:

bence de öyle... ben de bırakacağım kendi haline 3 gün dinlesin bakalım kafasını... paşa gönülleri bilir artık.. isterlerse arasınlar...

Çevremdede beğenilen biriyim.
İnsanlar bunları yaşamama büyük ihtimal anlam veremiyorlardır.
geçen gün dedimki böbürlenme boşuna, bendeki sevgi olmasa senin bir önemin olmaz dedim.

pleatedskirt mesajda 10 dk olayına takıldım ama dediğini yapıyorum azıcık bekleyin beni e mi??? bi de adreslerinizi rica etsemmm

Back