Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

di mi canım yaa??? oldum olası çocukları çok sevmişimdir ama şu son 6 aydır falan daha bi değişik sevgi oluştu içimde ufak bi bebek gördüğümde içim cız ediyo resmen, boğazım düğümleniyo, o bebeği içime sokasım falan geliyo.. annelik duygusu dedikleri şey böyle bişe sanırım.. ehhh yaş da ilerliyo geri gitmiyorum ne yazık ki eeee bi de benim özel bi durumum var bahsetmiştim bi kere zaten zorluk çekeceğim hamilelik konusunda bi de yaş faktörü eklensin istemiyorum bunun üzerine...

Benimde özel bir durumum var canım. bende yaş eklensin istemiyorum.
Bende hap kullanıyorum. Doktor 35 i geçme dedi.
Ama Allah'ın takdiri ben birşey diyemem ki.
Bende bebeklere hep annecim diyorum.
Bendede oluştu o değişik duygu.

Benimde özel bir durumum var canım. bende yaş eklensin istemiyorum.
Bende hap kullanıyorum. Doktor 35 i geçme dedi.
Ama Allah'ın takdiri ben birşey diyemem ki.
Bende bebeklere hep annecim diyorum.
Bendede oluştu o değişik duygu.

haklısın aslında Allah nasip ettiyse elbette bize de yaşatır bu güzel duyguyu

Havalar pek soğuk değil aslında bilmiyorum çok hafif bir ağrı

Sağolasın =)

Dikkat etmek lazım salgın var

Kimin bayramını kutladıysam hastayım diyor

Bu arada bayramınız mübarek olsun
:34:

ben de hem migren hem sinüzit var birazcık serin olsun hava hemen başıma vurur bu akşam dışardaydım amcamlarda gelirken benim de girdi başıma ağrı da o yüzden sordum... :21: sağol canım senin de bayramın kutlu olsunn... :16:

ben de hem migren hem sinüzit var birazcık serin olsun hava hemen başıma vurur bu akşam dışardaydım amcamlarda gelirken benim de girdi başıma ağrı da o yüzden sordum... :21: sağol canım senin de bayramın kutlu olsunn... :16:

Teşekkür ederim Yasemin ilgin için

Bir 5 dakika daha ilaç almadan durayım belki geçer

Öyle her ağrıdığında ilaçta içmek istemiyorum .Bünyem ilaca alışmasın diye ...
:44:

Son düzenleme:
Havalar pek soğuk değil aslında bilmiyorum çok hafif bir ağrı

Sağolasın =)

Dikkat etmek lazım salgın var

Kimin bayramını kutladıysam hastayım diyor

Bu arada bayramınız mübarek olsun
:34:

Sağol canım seninde bayramın kutlu olsun.
Çok bayramlar gör. ( Babaannem gibi konuştum.)

Rabbim hepimize sevdiklerimizle geçireceğimiz bayramları göstersin

Alt tarafı yaşın 30 'a yaklaştı 60 Lık nineler gibi konuşmana ne lüzum vardı ilahi kız
:1:

ayyy amin canım aminnnn..... sevdiklerimizle geçireceğimiz huzurlu, mutlu günler nasip etsin Allah...
sen kaç yaşındasın bilmiyorum evet haklısın aslında 30 yaş fazla bi yaş değil aslında hatta hala genç sayılacak bi yaş ama kendimden biliyorum 30'a yaklaştıkça her geçen sene daha bi büyümüş daha bi yaşlanmış hissediyo insan garip bişe :27::1:

Back