Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Sabrına hayran kaldım

E yarın bir gün evlendiniz diyelim o zaman ne olacak ?

Evde yapayalnızsınız,sana diyim o zaman da monotonluktan şikayet eder kesin

Hani bir insan ailesini ön planda tutsa anlarım ama arkadaşlarını hem aileden hem de sevgilisinden önce tutması kötü . Harbiden kötüymüş yani
:26:

ona da sorsan ben çok sabırsızım... offff yaaaa söz konusu arkadaşları olunca herşeyi unutuyo.. ne bu arkadaşlarıyla arasındaki bağ anlamıyorum... şimdiden demeye başladı geçen gün yemekte ya kendimi yaseminle yeni evli gibi hissettim ay sıkıldım gelin oturun yanımıza dedi :50:

ona da sorsan ben çok sabırsızım... offff yaaaa söz konusu arkadaşları olunca herşeyi unutuyo.. ne bu arkadaşlarıyla arasındaki bağ anlamıyorum... şimdiden demeye başladı geçen gün yemekte ya kendimi yaseminle yeni evli gibi hissettim ay sıkıldım gelin oturun yanımıza dedi :50:

Oouuuu kötü bu

Kırılmışsındır

Ne yap biliyor musun bir süre uzak dur ondan

Sen üstüne gittikçe sıkılgan bir hal almış gibi görünüyor kendileri

Gün gelir arkadaşlarından da sıkılır
:34:

Yasemincim ben bu kadarını bilmiyordum.
Cidden kötüymüş.
Bu çocuk gerçekten seni seviyormu eminmisin?
Sevgisiz bir evlilik çok daha zor olur.
Hepimiz sevilmeyi hakediyoruz bunu unutma.

Çevremdede beğenilen biriyim.
İnsanlar bunları yaşamama büyük ihtimal anlam veremiyorlardır.
geçen gün dedimki böbürlenme boşuna, bendeki sevgi olmasa senin bir önemin olmaz dedim.

iyi demişsin ki doğrusu da o...
aynı şekilde ben de öyleyimdir. ama ona göre bir sürü kusurum var... her yaptığım yanlış her şeyim kusurlu herşeyim çirkin... şımarık... herkes ama herkes çok üstüne düşüyo yaa geçen gün ablası benim yanımda hamileyken nişanlım için ona bak hep ona benzesin onun gibi renkli gözlü olsun dedi yeğeni tarkana benzetip duruyo ama ilaç niyetine bana da bi iltifat edin di ama nerdeee..... onlar böylekyen nişanlım yapar mı.... yapmaz... ya maniküre gittiğim kız bile beni yere göğe sığdıramıyo senin gibi kızı bulmuşlar bence kurban kessinler dedi çok da içten söyledi ama onlara göre eminim nişanlım bana çok fazla... :43:

Oouuuu kötü bu

Kırılmışsındır

Ne yap biliyor musun bir süre uzak dur ondan

Sen üstüne gittikçe sıkılgan bir hal almış gibi görünüyor kendileri

Gün gelir arkadaşlarından da sıkılır
:34:

hem de nasıl kırıldım canım.. hem bu bir değil iki değil daha neler neler bu ne ki... en güncel bu olduğu için bunu anlattım... keşke sıkılsa... ama hiç sanmıyorum... ben yaptığım zaman kızıp bağırıp çağıran adam aynı şeyi arkadaşalrı yapınca nerdeyse hak veriyo onlara... :(

Heyy Allahım yaa...
Koynuna alıp yatsın bari arkadaşlarını. tövbe tövbee....

iyi demişsin ki doğrusu da o...
aynı şekilde ben de öyleyimdir. ama ona göre bir sürü kusurum var... her yaptığım yanlış her şeyim kusurlu herşeyim çirkin... şımarık... herkes ama herkes çok üstüne düşüyo yaa geçen gün ablası benim yanımda hamileyken nişanlım için ona bak hep ona benzesin onun gibi renkli gözlü olsun dedi yeğeni tarkana benzetip duruyo ama ilaç niyetine bana da bi iltifat edin di ama nerdeee..... onlar böylekyen nişanlım yapar mı.... yapmaz... ya maniküre gittiğim kız bile beni yere göğe sığdıramıyo senin gibi kızı bulmuşlar bence kurban kessinler dedi çok da içten söyledi ama onlara göre eminim nişanlım bana çok fazla... :43:

Ayy aynı şeylerr.
Gerçi arada söylüyor rus kızlarına benziyorsun bilmemne falan ama genelde kusur bulur.
dış görünüşümde değil de yaptığım işlerde.
Kendi kıymetimizi bilip süründürsek bak nasıl nizama giriyorlar ama güçlü bir irade lazım.

Ayy aynı şeylerr.
Gerçi arada söylüyor rus kızlarına benziyorsun bilmemne falan ama genelde kusur bulur.
dış görünüşümde değil de yaptığım işlerde.
Kendi kıymetimizi bilip süründürsek bak nasıl nizama giriyorlar ama güçlü bir irade lazım.

haklısın ama bi senedir benim güvenimi öyle bi kırdı ki eskiden kendine o kadar güvenen ben kendimi yetersiz, beceriksiz ve çirkin hisstmeye başladım... o yüzden de kıymetimi unuttum unutturdum

haklısın ama bi senedir benim güvenimi öyle bi kırdı ki eskiden kendine o kadar güvenen ben kendimi yetersiz, beceriksiz ve çirkin hisstmeye başladım... o yüzden de kıymetimi unuttum unutturdum

Kendini sevmekle işe başlamalısın canım.
Kendini sevmessen bu böyle devam eder gider.
Kişisel gelişim kitapları okumalısın.
Yada terapiye ihtiyaç var.

Back