Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

benim en büyük hayalimdi aşık olduğum, sevdiğim adamla bi ömrü aynı evde mutlu geçirebilmek... şimdi çok seviyorum çok aşığım ve evliliğe dair bi adım attık ama sanırım bişeleri eksik dilemişim sanırım beni çok sevecek bi adam diye dilemeyi atlamışım ki umduğum gibi mutlu değilim ve ne yalan söyleyim evlilikten korkmaya başladımm

Bende korkuyorum açıkçası.
Monoton buluyorum bu süreci.
Tamam biz birşeyler yapalım ama erkeklerin de ilişki için emek vermeleri gerek.

Merhaba canımm... :3:
Derin mevzular var bu gece...

Evet anladım..
Sanırım hayattan çok şey bekliyoruz karşılık bulamayınca da olan bize oluyor..
Ben birşeyler beklememeyi öğrendim, beklentiler ne kadar az olursa o kadar az hayal kırıklığı..

Bende korkuyorum açıkçası.
Monoton buluyorum bu süreci.
Tamam biz birşeyler yapalım ama erkeklerin de ilişki için emek vermeleri gerek.

bence de öyle... sanki hep ben emek veriyomuş hep ben çaba harcıyomuş gibi hissediyorum... bu da yorucu ve sıkıcı gelmeye başladı bana hadi şimdi neyse idare ediyoruz yarın öbür gün aynı eve girince yine çaba gösteren hep biz olursak ne olacak..??? bu evliliği katlanılmaz boyuta getirir mi diye düşünmüyo değilim..

Evet anladım..
Ben birşeyler beklememeyi öğrendim, beklentiler ne kadar az olursa o kadar az hayal kırıklığı..

Evet canım ama bazen insanın elinde olmuyor.
Beklediğini bulamayınca da kendi kabuğuna çekiliyor.
Senin nişanlınla durumlar nasıl canım?

:9:

Evet anladım..

bunu ben kendime öğretemiyorum işte... her zaman beklenti içine girmemem gerektiğini kendime dikte ediyorum ama pratiğe dökemiyorum işte... sonuç: hüsran...

:9:merhaba kızlar nasssınız

Tamam erkekler odunda , O odun olmazsa kalbinizi ne ile ısıtıcaksınız? doğalgazlamı ? :=))
yaaaaaaaaaaa

bence de öyle... sanki hep ben emek veriyomuş hep ben çaba harcıyomuş gibi hissediyorum... bu da yorucu ve sıkıcı gelmeye başladı bana hadi şimdi neyse idare ediyoruz yarın öbür gün aynı eve girince yine çaba gösteren hep biz olursak ne olacak..??? bu evliliği katlanılmaz boyuta getirir mi diye düşünmüyo değilim..

Evet canım herşey karşılıklı güzel.
Siz düğünü ne zaman düşünüyordunuz?

Evet canım ama bazen insanın elinde olmuyor.
Beklediğini bulamayınca da kendi kabuğuna çekiliyor.
Senin nişanlınla durumlar nasıl canım?

Maşallah diyelim.. Çok şükür iyi..
Bazen çok çıkmazda olduğunu düşünüyorum ama sonra geçiyor..

:9:

bunu ben kendime öğretemiyorum işte... her zaman beklenti içine girmemem gerektiğini kendime dikte ediyorum ama pratiğe dökemiyorum işte... sonuç: hüsran...
Bende kendisine söz geçiremeyenlerdenim açıkcası.. Hep hayalimdi böyle biri olmak. Sonra mış gibi yapmayı öğrendim..
Öyleymiş gibi tavır aldım, sonra buna kendimi inandırmaya çalıştım..
Az biraz başardığıma inanıyorum.. Amaaan boşver demesini öğrendim, çok şey kaybettim belki ama üzülmüyorum.

bayram ziyareti sırasında konuştuk canım bayramdan önce temmuzda ya da bayram sonrası eylülde Allah kısmet ederse... net tarih 15 gün içinde belli olacak

Anladım canım .Hayırlısı olsun.
Benim daha zaman belli değil.
Çok ta acelem yok zaten.
Çocuk yapmak olmasa uzak dururdum belkide bu işlerden.

Anladım canım .Hayırlısı olsun.
Benim daha zaman belli değil.
Çok ta acelem yok zaten.
Çocuk yapmak olmasa uzak dururdum belkide bu işlerden.

amin canım... kısmet bu işler.. bizim de belli olmaz aslında 2014'e sarkma gibi bi ihtimal üzerinde de duruldu aslına bakarsan iş güç, para pul mevzularından dolayı...
Allah hakkımızda hayırlısını versin diyelim..
evet çocuk beni de çok düşündürüyo, daha fazla geç olmadan ben de istiyorum belki de sabırsızlığım, telaşım bu yüzden.. hemen bi an önce bişelerin düzene girmesini istemem bu yüzden sanırım.. yaşlarımız yakın seninle, neler hissettiğini anlıyorum o yüzden..

Çocuk sahibi olmak için mi evleniyorsun Abla ? :44:

yani canım rahatım yerinde şuan ailemle.
maddi durum iyi. sevip seviliyorum ailemde .
nişanlımın şuan borçları var. ve de böyle garip huyları var.
Evlilik meraklısı da değil.
Evliliği çok istiyordum ama şimdi acaba diyorum.
Bir evladım olsun isterdim tabi.

amin canım... kısmet bu işler.. bizim de belli olmaz aslında 2014'e sarkma gibi bi ihtimal üzerinde de duruldu aslına bakarsan iş güç, para pul mevzularından dolayı...
Allah hakkımızda hayırlısını versin diyelim..
evet çocuk beni de çok düşündürüyo, daha fazla geç olmadan ben de istiyorum belki de sabırsızlığım, telaşım bu yüzden.. hemen bi an önce bişelerin düzene girmesini istemem bu yüzden sanırım.. yaşlarımız yakın seninle, neler hissettiğini anlıyorum o yüzden..

evet canım...
yaş 30 a gelince. insan benimed evladım olsa keşke diyor.
ve birşeyler geçiyormuş endişesine kapılıyor.

evet canım...
yaş 30 a gelince. insan benimed evladım olsa keşke diyor.
ve birşeyler geçiyormuş endişesine kapılıyor.

di mi canım yaa??? oldum olası çocukları çok sevmişimdir ama şu son 6 aydır falan daha bi değişik sevgi oluştu içimde ufak bi bebek gördüğümde içim cız ediyo resmen, boğazım düğümleniyo, o bebeği içime sokasım falan geliyo.. annelik duygusu dedikleri şey böyle bişe sanırım.. ehhh yaş da ilerliyo geri gitmiyorum ne yazık ki eeee bi de benim özel bi durumum var bahsetmiştim bi kere zaten zorluk çekeceğim hamilelik konusunda bi de yaş faktörü eklensin istemiyorum bunun üzerine...

Back