Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Yasemincim bayramlaşmak için geldiğinde nasıldı?
O zaman sorun varmıydı?

Yasemincim bayramlaşmak için geldiğinde nasıldı?
O zaman sorun varmıydı?

ailelerin yanında gayet iyi, daha doğrusu onun annesinin ve benim anne babamın yanında gayet iyi saygılı hem bana hem onlara yani bayram için geldiğinde bi sıkıntımız yoktu ama evden bi yere giderken ki arabada geçirdiğimiz o kısa vkitlerde ya da ablasının ve arkadaşlarının yanında gayet umursamaz ve ilgisiz...

ailelerin yanında gayet iyi, daha doğrusu onun annesinin ve benim anne babamın yanında gayet iyi saygılı hem bana hem onlara yani bayram için geldiğinde bi sıkıntımız yoktu ama evden bi yere giderken ki arabada geçirdiğimiz o kısa vkitlerde ya da ablasının ve arkadaşlarının yanında gayet umursamaz ve ilgisiz...

Hımm. başbaşayken de mi ilgisiz canım?
hADİ kardeşinin ve arkadaşlarının yanında olabilir çekiniyor v.s diyelim de
başbaşayken ilgili olması lazım.

sanırım benden korkuyo.... :52::27: yok tuğçe yok biz evlenince de başbaşa olamayacağız bu belli ki evimizi en yakın arkadaşının karşı apartmanından tutmak istedi ben fikrimi söyleyince kıyametler koptu arkadaşları alındı kızlar buralarda oturmazsanız yalnız kalırsınız görüşemeyiz gelemeyiz biz oralara demeye, erkeklerse yasemin zaten seni bizden uzaklaştırmaya çalışıyo demeye başladılar... çok ayıp özür diliyorum hepinizden ama heralde bizim evliliğimiz çocuk olana kadar sürecek hamile kalayım bizim bütün ilişkimiz biter onun da işine gelir işte bi daha bana yaklaşmak zorunda da kalmaz arkadaşlarıyla ailesiyle klan halinde yaşamaya başlarız artık :50: :47: tekrar özür diliyorum böyle konuştuğum için ama içimde birikti ve ciddiciddi böyle düşünmeye başladığım ve kimseyle paylaşamadığım için burda sizlere içimi dökmek istedim

Seninki bunu takıntı yapmış.
Arkadaşlarıyla aynı evde oturun bari.
Haklısın canım sinirlenmekte.

Hımm. başbaşayken de mi ilgisiz canım?
hADİ kardeşinin ve arkadaşlarının yanında olabilir çekiniyor v.s diyelim de
başbaşayken ilgili olması lazım.

ne yazık ki değil... başbaşa olmamak için kırk takla atıyo zaten başbaşa kaldığımız kısacık vakitlerde de olabildiğince kaçıyo benden... :25: az önce mesaj attım iyi geceler aşkım diye 10 dakika önce çevrimiçiymiş yani biriyle mesajlaşmış o arada bana da atabilirsin di mi ama yok işte, mesajıma da cevap da vermedi...

Mesaj geldimi nişanlından Yasemincim?
Ben telefonumu odama bıraktım.
Çok kızınca sesini kısıp odama fırlatıyorum.:41:

ne yazık ki değil... başbaşa olmamak için kırk takla atıyo zaten başbaşa kaldığımız kısacık vakitlerde de olabildiğince kaçıyo benden... :25: az önce mesaj attım iyi geceler aşkım diye 10 dakika önce çevrimiçiymiş yani biriyle mesajlaşmış o arada bana da atabilirsin di mi ama yok işte, mesajıma da cevap da vermedi...

Ayyy seninki bekar hayatı yaşamak istiyor herhalde.
Eee o zaman nişanlanmıcaktı.
Belki birazdan msj atar canım.
Görmemiş olabilir belki.

Ayyy seninki bekar hayatı yaşamak istiyor herhalde.
Eee o zaman nişanlanmıcaktı.
Belki birazdan msj atar canım.
Görmemiş olabilir belki.

yok canım daha 10 dk önce çevrimiçiymiş biriyle mesajlaşmış, bi de telefonuyla yaşayan bi adam onunla yatar onunla kalkar görmemiş olma gibi bi ihtimal yok yani...

aynen öyle tuğçecim hala bekar hayatını devam ettirmek istiyo, ya da pişman oldu nişanlandığına geri dönemiyo bilmiyorum artık

yok tuğçe gelmedi tatlım ben attım mesaj hani bişe yokmuş gibi ama cevap yazmadı... her zamanki gibi tatile gitti ilk unuttuğu ben oldum... :50::25:

Ayy aynı yaa...
erkekler neden tatile gidince hemen unuturlar.
biz de tatile gidince ayy keşke sevdiğimiz de yanımızda olsaydı diye pembe hayaller kurarız.
Kızlar çok saf oluyorlar.:25:

ah kızlar ah evlendikten sonra sadece akşam işten gelirken bişey lazım mı demek için arayacaklar :47:
fazla beklentiye girmeyin:34:

Eee tabi canım o zaman çok konuşma olmaz herhalde.
Çünkü akşam zaten görüşülüyor.
ama evlilikte monotonmu yaa?

Ayy aynı yaa...
erkekler neden tatile gidince hemen unuturlar.
biz de tatile gidince ayy keşke sevdiğimiz de yanımızda olsaydı diye pembe hayaller kurarız.
Kızlar çok saf oluyorlar.:25:

aynen öyle ben kısacık bile bi yerlere gitsem yolda hep onunla birlikte gidebilmenin hayalini kurarım, yanına dönene kadar içim sıkılır o da yanımda olsa keşkesiyle geçiririm günlerimi ama o.... sanırım hatayı da tam olarak burda yapıyorum

Back