Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

aynen ya beni anlattın benm de en erken 2013 ağustos:) bende daha var deeyip erteliyordum ama aralık itibariyle ciddi bütçe planlamaları ve çeyiz olayına girmeyi düşünüyorum canım...

hımmm ya bizde eylül diyoruz ama aileler henüz bu mevzuyu konuşmadı bakalım ne olur..EEEEEE kızlar çeyiz falan ne yappıyorsunuz eş zamanlı gelin olacağımız için merak ettim

bizde de aileler henüz bişey konuşmadı zaten onun ailesi pek ilgisiz böyle şeylere :44::44: biz nişanlımla her kararı beraber alıyoruz benim ailem hep yanımızda sonra onun ailesine söylüyoruz ...önce tamam diyolar sonra ayy çoook erken acele etmeyin diyolar ben kasım ayından itibaren beyaz eşyalarımı almaya başlıcam kısmetse mtfak eşyalarım az çok var...2 yemek takımı tencere takımı tabak çanak vs vs

elimden geleni yapıyorum canım... şu an en çok canımı sıkan şu bavul hazırlama olayı. üç dört bavulla falan gidicem galiba. bir şeyleri unutup gitmekten çok korkuyorum. insanlara gelince, onları düşüncesizce konuştukları için takmamam gerektiğini biliyorum; fakat gel gör ki bütün kuvvetimi çekip yok ediyorlar sanki. zaten azıcık kaldı sabır... hayırlısı bakalım

Şaka gibi ama aynı bende iskenderuna gelin olacağım kısmet olursa..Yalnız kalacağım bir anda iş çevrem şehirim herşey değişecek falan bir ton şey söyledim ama nafile bakalım canım hayırlısı bizimki bedelli diyo başka bişey demiyor evlenincede hemen bırakıp gtmicem diyo yükseklisansı falan var daha bakalım hayırlısı gönül evlenmeden yapsın isterdi ama olmadı ne yapalım artık hayırlısını diliyorum bizim için Şuarada bayağı karışıktı ısrarda etmek istemedim

kızlar siz elinizden geldiğince her şeyde sistematik ilerlemeye bakın. sistematik olmayınca -benim gibi- daha geriliyorsun, stres artıyor. tabi düğün sürecinden bahsediyorum. yoksa çeyiz hazırlanır, hazırlanmazsa evlendikten sonra hazırlanır. no problem

olur canım.. son zamanlardada ben gitmesini istemedim mesela bedelli yaparsın dedim ama sonra düşündüm ya bedelli geç çıkarsa felan gitmek istiyor gitsin gelsin dedim. herşeyde bir hayır vardır canım o yüzden canını sıkma.. ne iş yapıyorsunuz..

kızlar emsan'ın olivin çelik tenceresini almayın, ben aldım beğenmedim. hemen çizildi, siyah leke oluştu. artı fakir'in buharlı makinesini aldım, henüz pek memnun kalmadım. artı epratik ev süpürgesi olarak fakir darky alabilirsiniz, çok güzel

hımmm senin belli var bişeyler..Bizimkininde ailesi çok ilgisiz çok fenalar bu konularda..Ben geçen dedim genelde nişandan sonra erkek tarafı sıkıştırır düğünü belirleyelim ona göre planlayalım diye sizinkilerde tık yok nişanlımda biliyor diyo onlar anlamaz öyle şeylerden biz belirler söyleriz onlar ararlar şu olsunmu diye.Zaten ekonomik olarakta ellerini ceplerine atmayacakları için benmkide diyor onlra göre neki yarın desem yaparlar para benden çıkacak benm hiç bişeyim yok geçen sadece mutfağa ördek şeklinde gümüş sürahi ve siyah beyaz kupa aldım 6 tane..6tane sütlaç için kiremit 2 tanede balık için kiremit vegüveç tencere,elma şeklinde bir süzgeç ve demlik çaydanlık aldım seramik..başkada hiçbişeyim yokkkkkkk

paylaştığın için sağol canım.. kazanlı ütüye ne diyorsunuz peki.. ben çok iyi kullanamam diye düşünüyorum..

sağol kuzum ya valla aralıktan sonra başlıyorum çeyiz olayına tavsiyelerine şiddetleeeeeee ihtiyaç duyacağım ve herşeye si evli hatunları rahatsız edecem aralıktan sonra

paylaştığın için sağol canım.. kazanlı ütüye ne diyorsunuz peki.. ben çok iyi kullanamam diye düşünüyorum..

kazanlı ütü pratik değil. homend'in adventouch var bende. memnunum. su sızdırması hiç yok. ama genelde philips azur tavsiye edilir. kazanlı alma ama.

almaya başla ozaman canım.. bende annemın zoruyla aldım şimdi çok zevkli geliyor..

kazanlı ütü pratik değil. homend'in adventouch var bende. memnunum. su sızdırması hiç yok. ama genelde philips azur tavsiye edilir. kazanlı alma ama.

almam ozaman banada pek kullanışlı glmedi.. ben ütü yapmayı beceremem .. zaten üşenirim onu kullanmayada.. tefal nasıl, annem phılıps kullanıyor

evet öyle ama seninki hevesli gitmeye bizimki değil..bencede geç çıkacak bedelli ama bakalım hayırlısı kuzu...Ben tedaş-aras da elektrik mühendisiyim canım sen

veee deriiiin bir nefes alıyoruz sık sık bu süreç boyunca :)

kanka bu derin nefes bana o süreçten öncede sık sık lazım sanırım.......Ewet güzeller şimdi burnumuzdan nefes alıyoruz gögsü şişirmeden yandan yandan diyaframdan hissederek ve ağızdan uzunca ve rahatça veriyoruz biz nefes verdikçe negatifliği atıyor pozitif güzellikleri alıyoruz hepsi bu kadar basittttttt:

hey aynısı iştee ne maddi ne de manevi hiç bi şekilde olmazlar oğullarının yanında anlamazlar hiçbişeyden ayrıca da bohçalar açılıcak ky dediki :ben bilmem nasıl açılıcak tabi herkes şok içinde neyse istenmeyen gelin gibi bi durum yok benim bildiğim kadarıyla ama böyleler işte amaann daha iyi herşeye karışsalardı ondan da dert yanardık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…