Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

bu konularda bilgimin olmadığı söylemiştim canım bak evci iznini bile bilmiyorum :9: cuma cumartesi pazar mı :32:

ewt cuma akşam çıkıyor 5 te cmt ve pazar akşam 5 de teslim olmalı.. uzaktada olsa gidersin her ay.. yakın olsa 2 haftada bir gidersin.. çarşı izni oluyor ona gidersin

gelinliğini merak etmeye başladım şimdiden. insan gelinlik baka baka artık gelinlik konusunda ilgili oluveriyor :) nasıl bir şey diktirmeye karar verdin? düğünden sonra da yemek öğrenebilirsin bence, hem daha zevkli olur kocayla :)

ben salıdan sonra yokum, büyük ihtimalle 3 hafta :18: eksik çook. saçlar boyanacak, dişçiye gidilecek, damat bohçası hala hazırlanmadı, kına hazırlıkları. yok balayı bavulu. yahu biz yaklaşık üç hafta evden uzak olcaz. balayı, el öpmesi derken... ben o kadar haftalık kıyafeti ihtiyacı nasıl taşıcam yanımda bilmiyorum :25: çok geriliyorum... ağdayı nasıl yapcam evde? benim iki tane ağda makinem var, onları eve mi taşıcam :50: bir daha yaşadığım şehre dönmücem, o sebepten lazım olacak her şeyi memlekete götürmek zorundayım. nasıl yapcam bilmiyorum. burdan gitmeme son iki gün kaldı :( davetiye de var dağıtılacak... bakalım iyi kötü halledeceğiz ne yapalım :50:

3 hafta uzun bi süre eşyan çok olacak haklısın .. mümkün olduğunca az bişeyler al yanına, annenlerde yıkarsınız düğünden bi iki gün önce .. balayında yine kullanırsın temiz temiz .. davetiye işini sıkıntı yapma genelde onun çoğunluğunu aileler hallediyor sen arkadaşlarına verirsin.. olup bitiyor hepsi ve sen bi anda kendini düğünde dans ederken buluveriyorsun :31:

ewt cuma akşam çıkıyor 5 te cmt ve pazar akşam 5 de teslim olmalı.. uzaktada olsa gidersin her ay.. yakın olsa 2 haftada bir gidersin.. çarşı izni oluyor ona gidersin

bunu öğrenmek beni biraz rahatlattı, teşekkür ederim canım :31:

bi bitseydi bi bitseydi hayırlısıyla... sonlara doğru harbi gergin oluyorsun ya. bir de aile falan bir şeylerde pürüz çıkarınca. kalp kırmadan bitse şu düğün. millet benim kaprisimi çekeceği yere, ben milletin kaprisini çekiyorum. maşallah yani.

öğlen arası olmuş kapatmışım odamın kapısını açmışım şarkının sesini dalmıştım ki bir mesaj dıttt dıttt......açtım sevdiğim adamdan: bende seni çok seviyorum benimle evlenme kararı almış olman beni fazlasıyla mutlu eder....Yüzümde tatlı bir gülümseme......TEŞEKKÜRLER HEPİNİZEEEE BU SİZİN ESERİNİZ BANA KALSA O ARAYANA KADR ARAMAM SORMAM İİKİ VARSINIZ YA

çok sevindim canım bak gördünmü ne güzel tatlıya bağlandı iş :) nazar değmesin:nazar::nazar::nazar:

gelinliğini merak etmeye başladım şimdiden. insan gelinlik baka baka artık gelinlik konusunda ilgili oluveriyor :) nasıl bir şey diktirmeye karar verdin? düğünden sonra da yemek öğrenebilirsin bence, hem daha zevkli olur kocayla :)

ben salıdan sonra yokum, büyük ihtimalle 3 hafta :18: eksik çook. saçlar boyanacak, dişçiye gidilecek, damat bohçası hala hazırlanmadı, kına hazırlıkları. yok balayı bavulu. yahu biz yaklaşık üç hafta evden uzak olcaz. balayı, el öpmesi derken... ben o kadar haftalık kıyafeti ihtiyacı nasıl taşıcam yanımda bilmiyorum :25: çok geriliyorum... ağdayı nasıl yapcam evde? benim iki tane ağda makinem var, onları eve mi taşıcam :50: bir daha yaşadığım şehre dönmücem, o sebepten lazım olacak her şeyi memlekete götürmek zorundayım. nasıl yapcam bilmiyorum. burdan gitmeme son iki gün kaldı :( davetiye de var dağıtılacak... bakalım iyi kötü halledeceğiz ne yapalım :50:

allah kolaylık versin tatlım herşey çok ii olur sen içini rahat tut sabrsızlıkla resimlerini bekliyorum şahsım adına önerilerini falan tecrübelerini herşeyi merak ediyorum aramıza evli öutlu bi hatun olarak döneceğini bilmek güzel...

hımmm ya bizde eylül diyoruz ama aileler henüz bu mevzuyu konuşmadı bakalım ne olur..EEEEEE kızlar çeyiz falan ne yappıyorsunuz eş zamanlı gelin olacağımız için merak ettim

ben 2 gün önce yemek odası yatak odası koltuk takımına fln baktım fikir sahibi olmak için. bizimde en erken ağustosdan sonra olucak gibi düğün ama tarih belli değil. tarih belli olmayıncada pek birşey alasım gelmiyor. onu evi tutunca alırız, bunu evi tutunca alırız. onu almada ne var hemen gidip 1 saatte alınır diye diye erteliyorum. son dönemlerde bir iki iç çamaşırı aldım ( onlarıda alırken bile utanıyorum, giyeceğimden şüpheliyim :17:)

bi bitseydi bi bitseydi hayırlısıyla... sonlara doğru harbi gergin oluyorsun ya. bir de aile falan bir şeylerde pürüz çıkarınca. kalp kırmadan bitse şu düğün. millet benim kaprisimi çekeceği yere, ben milletin kaprisini çekiyorum. maşallah yani.

bitiyor canım sıkıntı etme kendine.. arkadaşımda agustosda evlendi çok stres yaptı , ben hep onu rahatlatmaya çalıştım..şimdi konuşuyorum bak boşa stres yapmışsın dedim ona..

şu düğüne son bi ay kala en gergin zaman .. çok şey öğrenirsin aynı zamanda.. kapriste çekersin .. arada kalırsın, kimseyi kırmamaya çalışırsın .. maalesef ki yalnızda kalırsın .. bana en çok koyanda bu olmuştu .. yakınım sandığım arkadaşlarım yoktu yanımda .. tek başına halledersin herşeyi .. kimin dost kimin sıradan olduğunu anlarsın .. hatta bazen annemin bile varlığını hissetmediğim anlar olmuştu .. seni tek anlayan eşin oluyor, çünkü oda bunları yaşıyor ..

hadi ya bizde ayrıyız..erzurum-iskenderun...bnmki evlendikten sonra gdecek askere ya ikna edemedim bir türlü hayırlısı artık

sevgilimde evlenelim diyordu ben istemedim olmaz dedim. ben çalışıyorum dedim ve tek başıma kalıcam dedim. ailemin yanında olsam neyse dedim ama oda olmuycak dedim.. tek başıma kalamam dedim sonra oda bunları düşündü ve mantıklı buldu bana hak verdi..

kuzum sakin ol sen milleti duyma bende nişanda bir ton uğraştım malum bizimki düğüün gbiydi davetiyeler listeler yapılacaklar ve seni anlayamayan insnlar...sakin ol işine bak bu dönemde çok fazla yanlış anlaşılmalr oluyo ben nişana 3 gün kala halamla tartıştım basit bişeyen iş nişana bilmem nelere çekildi ağır konuşuldu huzursuzluk çıktı sonra sarıldık ağladık ikimizde acayip boşaldık..Bence insanları duymamazlıktan gelebilmelisin bazen önemli olan sen ve o...Hiç bir zaman herkesi mutlu edebilmek mümkün değil o yüzden salla anın tadını çıkart....

şu düğüne son bi ay kala en gergin zaman .. çok şey öğrenirsin aynı zamanda.. kapriste çekersin .. arada kalırsın, kimseyi kırmamaya çalışırsın .. maalesef ki yalnızda kalırsın .. bana en çok koyanda bu olmuştu .. yakınım sandığım arkadaşlarım yoktu yanımda .. tek başına halledersin herşeyi .. kimin dost kimin sıradan olduğunu anlarsın .. hatta bazen annemin bile varlığını hissetmediğim anlar olmuştu .. seni tek anlayan eşin oluyor, çünkü oda bunları yaşıyor ..

hakikaten ya, öyle tuhaf işliyor ki bazı şeyler. son iki haftada başladı benim gerginliğim. öncesinde pek bir şey yoktu da... tuhaf tuhaf cümleler, bir laf söyleyeceksin belki kalacak bir sene seninle küs. susuyorsun; ama üzülerek... nişanlınla birbirine daha çok bağlanıyorsun.. tek destekçin o oluyor gerçekten... aile " evleniyorsun, başımıza iş açtın" gibi davranıyor bazen :20: ayıp ya... insan destek çıkar. neyse eksiğiyle gediğiyle atlatmayı istiyorum bir an evvel. sonrası zaten güzel olacak, çok inanıyorum...

Back