Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

veee deriiiin bir nefes alıyoruz sık sık bu süreç boyunca :)

kanka bu derin nefes bana o süreçten öncede sık sık lazım sanırım.......Ewet güzeller şimdi burnumuzdan nefes alıyoruz gögsü şişirmeden yandan yandan diyaframdan hissederek ve ağızdan uzunca ve rahatça veriyoruz biz nefes verdikçe negatifliği atıyor pozitif güzellikleri alıyoruz hepsi bu kadar basittttttt::8:

almam ozaman banada pek kullanışlı glmedi.. ben ütü yapmayı beceremem .. zaten üşenirim onu kullanmayada.. tefal nasıl, annem phılıps kullanıyor

tefal sanırım fransız malıydı ve ben onu boykot ediyordum unutmadıysam :9: boykot etmeyi seviyorum ürünleri. philips ne malı bilmiyorum ama.

hey aynısı iştee :52::52::52: ne maddi ne de manevi hiç bi şekilde olmazlar oğullarının yanında anlamazlar hiçbişeyden ayrıca da bohçalar açılıcak ky dediki :ben bilmem nasıl açılıcak tabi herkes şok içinde :53::53: neyse istenmeyen gelin gibi bi durum yok benim bildiğim kadarıyla ama böyleler işte amaann daha iyi herşeye karışsalardı ondan da dert yanardık :32::32:

orası öylede ekonomik olarak azıcık yardım etmeliler ya valla bnm nişanda formalite icabı bulundular resmen...öğrenciyken aşkımın aldığı bileziği annesi ve onunla eş gram başka bilezik aldık onu babası taktı insan hiçmi bişey almaz takmaz yaaaaaa

orası öylede ekonomik olarak azıcık yardım etmeliler ya valla bnm nişanda formalite icabı bulundular resmen...öğrenciyken aşkımın aldığı bileziği annesi ve onunla eş gram başka bilezik aldık onu babası taktı insan hiçmi bişey almaz takmaz yaaaaaa

all işte aynııı :52::52::52: bizim nişana kayınvalide sultan 20:25 te gelmiş :52::52::52: benim nişanlımdan istediğim inci set vardı onu taktı ailesi bişey takmadı benim babam 20 gr bilezik annemde künye taktı

halla halal ne tuhafmış belki alma imkanları yoktur canım.. nereliler aslen

phılıps hollandaymışş.. tefal fransız

canım mümkünse tefal ve mehtap almayın. tabi duyarlılık derecesine bağlı bunlar... bir de fazla kimyasal kullanmamaya çalışın. ben organik bir firmaya üye oldum. bakalım ürünlerinden memnun kalacak mıyım :26: oo çamaşır deterjanları bulaşık deterjanları ne kadar kimyasal doluymuş, okuyunca "aman Allah'ım" diyor insan.

all işte aynııı :52::52::52: bizim nişana kayınvalide sultan 20:25 te gelmiş :52::52::52: benim nişanlımdan istediğim inci set vardı onu taktı ailesi bişey takmadı benim babam 20 gr bilezik annemde künye taktı

valla olmayınca olmuyor yani ama umurumda değil babamda dedi zaten o çocuğun kendi alıyor hiçbişeye zorlama yok diye:))))))) hiç altın falan umurumda değil en büyük hazinem eşim benim gerisi yalan:54::14:

kızlar emsanın çelik tenceresini bende tavsiye etmiyorum bende de şu var hiç memnun değilim yandı çizildi her bişey oldu :20: $7055-emsan-aragon-2110238.jpg

valla olmayınca olmuyor yani ama umurumda değil babamda dedi zaten o çocuğun kendi alıyor hiçbişeye zorlama yok diye:))))))) hiç altın falan umurumda değil en büyük hazinem eşim benim gerisi yalan:54::14:

benim içinde sorun değil elbette sanki takıyorum ben bilezikleri ama insan bekliyor yani.... bayramda sözlüydük mesela bi mendil ver bari hediye yok malesef ne denir ki böyle ky ye bilemedim şimdi :37::37::37: ben sadece oğullarının yanında olsunlar istiyorum çocuk ezik hissediyor bazen aileme karşı kendini

ewet ii ya ama kocama zerre yardımları yok senin kendi işin var para kazanıyorsun diyorlar..Sağlık olsun ne yapalım amannn biz ikimizde sadece kendimiz yapıyoruz herşeyi valla salladık herkesi:52:

doğrusu nedir bilemedim bende valla .. ilerleyen zamanlarda görücem bende anyayı konyayı :9::9::9::21::21:

kızlar emsanın çelik tenceresini bende tavsiye etmiyorum bende de şu var hiç memnun değilim yandı çizildi her bişey oldu :20:Eki Görüntüle 537929

hımm peki kanka hisar nasıl ben hisarda set var ona takıldım da şu ara kütahya yemek takımı çb seti kahvaltı seti su takımı çelik tenc. ve seramik seti çaydanlık cezve ve 1 düdüklü hepsi 2.500tl sence alınırmı????????? Birde hisarın kulpları ısınıyor diyorlar bilemedim ne alayım

hımm peki kanka hisar nasıl ben hisarda set var ona takıldım da şu ara kütahya yemek takımı çb seti kahvaltı seti su takımı çelik tenc. ve seramik seti çaydanlık cezve ve 1 düdüklü hepsi 2.500tl sence alınırmı????????? Birde hisarın kulpları ısınıyor diyorlar bilemedim ne alayım

benım aldıklarımda karaca.. bakalım nasıl olucak.. ama iyide olsa kötü de çıksa,, önemli olan eşya değil sağlık, huzur istiyorum

Back