Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

benim tahminim o ki emsan'ı karaca aldıktan sonra emsan kalitesi bozuldu. ama hala adını kullandığı için insanlar iyidir diye alıyor. yoksa ben almadan önce karaca'nın aldığını öğrenseydim, imkansız almazdım. hiç sevmiyorum karaca'yı. çok kalitesiz görünüyor fazla olumsuz yorum aldığımdan mıdır nedir.

benim içinde sorun değil elbette sanki takıyorum ben bilezikleri ama insan bekliyor yani.... bayramda sözlüydük mesela bi mendil ver bari hediye yok malesef ne denir ki böyle ky ye bilemedim şimdi :37::37::37: ben sadece oğullarının yanında olsunlar istiyorum çocuk ezik hissediyor bazen aileme karşı kendini

bak ayın3üne kocişim geliyor ama ben hiç zannetmiyorum ya bayramdı ya geline bişey alıp yollayalım hiç zannetmiyorum bekleyip görücem...Annemde diyo biz damada bir kazak alalım bnde pantolon alacağım önemli olan sevdiceğin bnm mutluluğumuz salla sende diğerlerini ama şu konuda haklısın millet soruyo ne yaptılar ne taktılar..Bayramdada kesin sorarlar yeni gelinleri ne aldılar ne yaptılar diye insan mahcup oluyor ama yapacak bişey yok.....

bak ayın3üne kocişim geliyor ama ben hiç zannetmiyorum ya bayramdı ya geline bişey alıp yollayalım hiç zannetmiyorum bekleyip görücem...Annemde diyo biz damada bir kazak alalım bnde pantolon alacağım önemli olan sevdiceğin bnm mutluluğumuz salla sende diğerlerini ama şu konuda haklısın millet soruyo ne yaptılar ne taktılar..Bayramdada kesin sorarlar yeni gelinleri ne aldılar ne yaptılar diye insan mahcup oluyor ama yapacak bişey yok.....

milletin ağzı torba değil ki büzesin canım.. takmayacaksın kafaya.. kim ne derse desin..

hımm peki kanka hisar nasıl ben hisarda set var ona takıldım da şu ara kütahya yemek takımı çb seti kahvaltı seti su takımı çelik tenc. ve seramik seti çaydanlık cezve ve 1 düdüklü hepsi 2.500tl sence alınırmı????????? Birde hisarın kulpları ısınıyor diyorlar bilemedim ne alayım

hisarla ilgili bi bilgim yok canım, kullanan yok çevremde .. emsanı da iyi diye aldık ama krizsavarında dediği gibi karaca aldıktan sonra bozmuş kendini demekki :50: ben hiç memnun değilim bi çorba yapsam yapışıyor ..

senin dediğin takımın içinde bir hayli şey varmış .. fiyatı uygun geldi bana .. hisar bilindik bi marka aslında :44:

hisarla ilgili bi bilgim yok canım, kullanan yok çevremde .. emsanı da iyi diye aldık ama krizsavarında dediği gibi karaca aldıktan sonra bozmuş kendini demekki :50: ben hiç memnun değilim bi çorba yapsam yapışıyor ..

senin dediğin takımın içinde bir hayli şey varmış .. fiyatı uygun geldi bana .. hisar bilindik bi marka aslında :44:

Anlaşıldı alayım ben onu..Karar verdim:9::16::16::16::16:

ne istemeye gelirken ne de nişanda hiçbir maddi manevi katkıları olmadı istemiyorum da zaten ... ha çok sıkıntı çektik nişanı yapıcaz diye ama olsun mutluyuz :nazar::nazar: millet aç kurtlar gibi bakıyor nişanda geline ne takılıcak diye ama annem ve babam gerine gerine bilezik ve künyelerini taktılar sevdiceğimde setini taktı ky baktı öyle aslında üzüldüm ama temmuzdan beri sözlüyüz at kenarı bişiler tak nişanda birde ilk mürvetleri yani...

elif o takımda da su takımı ve kahvaltı seti çok gereksiz, ne gerek var ki onlara :50: yine de sen bilirsin. belki seviyorsundur, yerin vardır. çelik tencere seti di mi içinde?

kızlar bide bişey sorucam ben kasım ayı itibari ile beyaz eşyalarımı almaya başlıcam kısmetse evimiz kira olucak ev tutmadan almak erken mi olur acaba :44::44:

zaman su gibi akıp geçiyor sen istesen de istemesende

kal gittiğin yerde mutlu ol ya da gel, kalbimde tahta sahip ol
senin gülen yüzüne kurban bu serseri kalbim
ama karar ver tutamıyorum zamanı... yine şarkı yine şarkı, bugün şarkı günümdeyim galiba :44:

kızlar size bişey sorayım nişanlım gelmeden cilt bakımına gideceğim yarın.Buraya kadar sorun yok yalnız bayan dediki cilt altında küçük yağ topakları var ki ben arada hissediyorum minicik çıkıyorlar deri alrından yüzümde ama görünür seviyede değil.Şimdi şayet o işlemi yaptırırsam iğne ile alacak onları o zaman 3 gün bi şişlik olacak ama emin olamadım o işlemi yaptırıp yaptırmama konusunda sizce ne yapmalıyım...Bu arada cilt için kullanılan tüm ürünler pevonıa ...

kızlar size bişey sorayım nişanlım gelmeden cilt bakımına gideceğim yarın.Buraya kadar sorun yok yalnız bayan dediki cilt altında küçük yağ topakları var ki ben arada hissediyorum minicik çıkıyorlar deri alrından yüzümde ama görünür seviyede değil.Şimdi şayet o işlemi yaptırırsam iğne ile alacak onları o zaman 3 gün bi şişlik olacak ama emin olamadım o işlemi yaptırıp yaptırmama konusunda sizce ne yapmalıyım...Bu arada cilt için kullanılan tüm ürünler pevonıa ...

eğer nişanlın gelene kadar geçiyorsa yaptır.. ama geçmiyorsa sonrasına bırak.. neymiş iğneylee yapılan işlem sağlıklı mı değil mi yüzüne zarar verirmi iyice sor araştır ccanımm

Back