Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

ewt canım gidersin ve evci izninede çıkarırsın.. bizim o şansımız yok mesela evli değiliz.. ve ben ist deyim o ank da askerde günü birlik gidip dönecem

bu konularda bilgim yok canım şimdilik .. evli olanlara "evci izni" gibi bi ayrıcalık varsa buna sevindim :1: inşallah gidip gelebileceğim bir yerde olur ..

Ohh elifim sen de rahatladın çok şükür bundan sonra üzmeyin birbirinizi gelmesine de az var bayram hemen geçer zaten ziyaretler falan.. sonraki hafta da senin hazırlığın sürer bir bakarsın aaşkın gelmiş...:1:

bu konularda bilgim yok canım şimdilik .. evli olanlara "evci izni" gibi bi ayrıcalık varsa buna sevindim :1: inşallah gidip gelebileceğim bir yerde olur ..

evli oalnla ilgisi yok aynı soyadı taşıyanlar evci çıkarabiliyor.. mesela 2 hafta önce sevgılımın babası yanına gitti ve evci iznine cıkardı onu cuma cmt ve pazar akşam 5 de teslim oldu..

Evli ya da ailesi var ise yakın yerde izin veriyorlar hafta sonu... İnşallah yakın bir yer olur da sen de sık sık gidersin yanına uzak bile olsa eminim gidersin İlkay dayanamazsın ...:))))

Evli ya da ailesi var ise yakın yerde izin veriyorlar hafta sonu... İnşallah yakın bir yer olur da sen de sık sık gidersin yanına uzak bile olsa eminim gidersin İlkay dayanamazsın ...:))))

gidiliyor canım.. agustosta gitti askere sevgilim ben hemen eylül 15 de gittim görmeye.. bayramın 3. günü yine gidiyorum.. askerlik bitene kadar gidip gelicem bu gidişle

sağol canımm benm sen ne alemdesin hazırlıklar ne alemde

Gelinlik baktım bende diktireceğiz. Kına için de bindallı var onu beğendim gelinlikle birlikte kirayalacağım..
Kart seçtik fiyat alacak abim onu halldeceğiz. Bugün de kına için yer tutacağız.

Ev eşyası olarak henüz bir şey almadık bayram haftası herhalde bir alışverişe çıkarız... Asıl yoğunluk başlıyor işte bundan sonra.... :1:

evli oalnla ilgisi yok aynı soyadı taşıyanlar evci çıkarabiliyor.. mesela 2 hafta önce sevgılımın babası yanına gitti ve evci iznine cıkardı onu cuma cmt ve pazar akşam 5 de teslim oldu..

bu konularda bilgimin olmadığı söylemiştim canım bak evci iznini bile bilmiyorum :9: cuma cumartesi pazar mı :32:

Kızlar bende cumartesi gelinlik bakmaya gittim ve diktirmeye karar verdim bayramda annemle bakıp kesin karar vereceğiz. Fotoğrafını çekip size gösteririm :)))
Pazar günde bayram için alışveriş bana: )))

Bu arada hayatımda ilk kez biber dolması pişirdim çok güzel oldu: )) Düğüne kadar öğrenmem lazım :1:

Krizsavar sen yarından sonra yoksun değil mi? Nasıl gidiyor var mı eksik?

gelinliğini merak etmeye başladım şimdiden. insan gelinlik baka baka artık gelinlik konusunda ilgili oluveriyor :) nasıl bir şey diktirmeye karar verdin? düğünden sonra da yemek öğrenebilirsin bence, hem daha zevkli olur kocayla :)

ben salıdan sonra yokum, büyük ihtimalle 3 hafta :18: eksik çook. saçlar boyanacak, dişçiye gidilecek, damat bohçası hala hazırlanmadı, kına hazırlıkları. yok balayı bavulu. yahu biz yaklaşık üç hafta evden uzak olcaz. balayı, el öpmesi derken... ben o kadar haftalık kıyafeti ihtiyacı nasıl taşıcam yanımda bilmiyorum :25: çok geriliyorum... ağdayı nasıl yapcam evde? benim iki tane ağda makinem var, onları eve mi taşıcam :50: bir daha yaşadığım şehre dönmücem, o sebepten lazım olacak her şeyi memlekete götürmek zorundayım. nasıl yapcam bilmiyorum. burdan gitmeme son iki gün kaldı :( davetiye de var dağıtılacak... bakalım iyi kötü halledeceğiz ne yapalım :50:

Back