- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
- Konu Sahibi AngelHeart
- #4.341
allah mutlu etsin canım.. hayırlı olsun..
Teşekkür ederim canım amin
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah mutlu etsin canım.. hayırlı olsun..
yakın bi yerlerde olursa giderim yanını sık sık canım![]()
yakın bi yerlerde olursa giderim yanını sık sık canım![]()
sarılıyorum zateeenNeyse zamanı gelince düşünürüm bunları değil mi
![]()
hoşgeldin nişanlı hatuncukHayırlı olsun bende 2013 gelini olacağım kısmetse..düğün tarihin belli mi
ewt canım gidersin ve evci izninede çıkarırsın.. bizim o şansımız yok mesela evli değiliz.. ve ben ist deyim o ank da askerde günü birlik gidip dönecem
hoşbulduk canımHenuz belli değil ama gönlümüzden geçen eylül ayı
sarıl sarıl...ama çok ballandırıpta bizi kıskandırmaAskım gelsin bnde sarılacağım çok fena ösledim fenalardayım
![]()
gerçekten mi bizde seneye eylül diye konuştuk![]()
bu konularda bilgim yok canım şimdilik .. evli olanlara "evci izni" gibi bi ayrıcalık varsa buna sevindiminşallah gidip gelebileceğim bir yerde olur ..
ohh elifim sen de rahatladın çok şükür bundan sonra üzmeyin birbirinizi gelmesine de az var bayram hemen geçer zaten ziyaretler falan.. Sonraki hafta da senin hazırlığın sürer bir bakarsın aaşkın gelmiş...![]()
bu konularda bilgim yok canım şimdilik .. evli olanlara "evci izni" gibi bi ayrıcalık varsa buna sevindiminşallah gidip gelebileceğim bir yerde olur ..
evetne sıcak nede soğuk oluyor seviyoruz biz eylül ayını
bazı aksiliklerimiz var umarım hepsini hallederiz o zamana kadar da evleniriz sevdiceğimle
Evli ya da ailesi var ise yakın yerde izin veriyorlar hafta sonu... İnşallah yakın bir yer olur da sen de sık sık gidersin yanına uzak bile olsa eminim gidersin İlkay dayanamazsın ...:))))
herkes eylül istiyor herhalde. Bizde eylül diye düşünüyoruz..
sağol canımm benm sen ne alemdesin hazırlıklar ne alemde
evli oalnla ilgisi yok aynı soyadı taşıyanlar evci çıkarabiliyor.. mesela 2 hafta önce sevgılımın babası yanına gitti ve evci iznine cıkardı onu cuma cmt ve pazar akşam 5 de teslim oldu..
herkes eylül istiyor herhalde. bizde eylül diye düşünüyoruz..
oooo maşallah hepimiz birden yuvadan uçuş düşünüyoruz anlaşılan..hangi şehirlerdesniz
Kızlar bende cumartesi gelinlik bakmaya gittim ve diktirmeye karar verdim bayramda annemle bakıp kesin karar vereceğiz. Fotoğrafını çekip size gösteririm :)))
Pazar günde bayram için alışveriş bana: )))
Bu arada hayatımda ilk kez biber dolması pişirdim çok güzel oldu: )) Düğüne kadar öğrenmem lazım![]()
Krizsavar sen yarından sonra yoksun değil mi? Nasıl gidiyor var mı eksik?