Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

:9::9: bende yay burcuyum canım.4
Nişanlım maşallah ne cilveli kadın der :)
ama karın doyururmu bilemem artık :)
böyle kendi kendini yemektense söylesen bende ilgi isterim her kadın gibi desen ne olur acabaa? :)
bu arada doğum tarihin tam olarak ne canım?
... aralık 3 doğum tarihim :) ve biz yaylar ah biz yaylar.. evet gerçekten ateş grubu olduğumuz için fazlaca cilveli ve neşeli oluyoruz bu çok doğru.. ve boyun eğen tipler değiliz ve sabırsızız:) sonuçta oktay ustayla evlenmiyorlar yaparız birşeyler:))).. onun gözünde kaprissiz ağır tripsiz neşeli diğer kadınlar gibi dır dır etmeyen beni neden aramadın demeyen bir profil çizdim .. biraz görücü gibi bir başlangıçtı bir flört geçmişimiz olmadı o yüzden böyle davranırken buldum kendimi:) belki bu role kaptırırım kendimi ve gerçekten böyle bir kadın olurum.... :) 15 günde bir görüşüyoruz şimdilik:) belki de bunun hırçınlığı.. amann neyse bir an önce nikah olsaydı da hayırlısıyla:) kış mevsimi gelinliklerde indirime girmişken :) en iyisi bu odunsu canlıları yontmak yontmak yontmak.............:)

... aralık 3 doğum tarihim :) ve biz yaylar ah biz yaylar.. evet gerçekten ateş grubu olduğumuz için fazlaca cilveli ve neşeli oluyoruz bu çok doğru.. ve boyun eğen tipler değiliz ve sabırsızız:) sonuçta oktay ustayla evlenmiyorlar yaparız birşeyler:))).. onun gözünde kaprissiz ağır tripsiz neşeli diğer kadınlar gibi dır dır etmeyen beni neden aramadın demeyen bir profil çizdim .. biraz görücü gibi bir başlangıçtı bir flört geçmişimiz olmadı o yüzden böyle davranırken buldum kendimi:) belki bu role kaptırırım kendimi ve gerçekten böyle bir kadın olurum.... :) 15 günde bir görüşüyoruz şimdilik:) belki de bunun hırçınlığı.. amann neyse bir an önce nikah olsaydı da hayırlısıyla:) kış mevsimi gelinliklerde indirime girmişken :) en iyisi bu odunsu canlıları yontmak yontmak yontmak.............:)

yontulabılınırler mı sence... egoları okadar üst seviyede ki..

15 günde bir de fazlaymış canım...
Bende 14 aralık doğumluyum. :)
Bende dırdırcı profili çizdim sanırım. :36:
yontalım da nasıl canım?
ben de sabırsızım valla. ve de inatçıyım. :1:

ne burcu canım?
yontulur da sabır ister epey. :)

aslan burcu canım ama ikimizde kendi isteklerimiz olsun istiyoruz.. bende çok baskın olmak istiyorum oda baskın olmak istiyor sonra sorun oluyor.. öyle bir taktik uygulamam lazım ki alttan alttan kendi her istediğimi yapmam lazım ama beceremiyorum hakksızlığa gelemem ve hemen savunma haline geçerim buda sorun oluyor. tatlılıkla halledemiyorum

aslan burcu canım ama ikimizde kendi isteklerimiz olsun istiyoruz.. bende çok baskın olmak istiyorum oda baskın olmak istiyor sonra sorun oluyor.. öyle bir taktik uygulamam lazım ki alttan alttan kendi her istediğimi yapmam lazım ama beceremiyorum hakksızlığa gelemem ve hemen savunma haline geçerim buda sorun oluyor. tatlılıkla halledemiyorum

baskın olmak istemediğin haldede sorun olabilirdi o daha kötü değilmi :50: Bazen pek hak hukuk aramamak gerekiyor ilişkide sanırım. Çünkü ne zaman arasam üzülen ben oluyorum :(

baskın olmak istemediğin haldede sorun olabilirdi o daha kötü değilmi :50: Bazen pek hak hukuk aramamak gerekiyor ilişkide sanırım. Çünkü ne zaman arasam üzülen ben oluyorum :(

aynen öyle sonunda üzülen ben oluyorum ama askerde ya şimdi pek kavgamız olmuyor.. ve sakın olmayı öğrenmeye çalışıyourum.. bişe dememeyi ve en can alıcı yerde o konuyu tatlılıkla sile getirmeyi öğreniyorum çünkü o öyle istiyor.. allahım bunu başarmam lazım.. kızmakla, bağırmakla, çok konuşmakla birşeyler hallolmuyor çünkü.. hep dır dır eden ben oluyorum sonra

evet aslanda liderlik özellikleri vardır canım.
inatçıdır ayrıca.
kendini çeksen ve bir süre birşey istemesen manevi olarak acaba nasıl olur?

evet aslanda liderlik özellikleri vardır canım.
inatçıdır ayrıca.
kendini çeksen ve bir süre birşey istemesen manevi olarak acaba nasıl olur?

yok cnm zaten cok konuşamıyoruz her gün mutlaka arar ama zaten kısa konuşuyoruz.. ama asker sonrasıı bunlarr fitil fitil gelecekk burnundan haberi yok.. şimdilik pek ses etmiyorumm :=)

yok cnm zaten cok konuşamıyoruz her gün mutlaka arar ama zaten kısa konuşuyoruz.. ama asker sonrasıı bunlarr fitil fitil gelecekk burnundan haberi yok.. şimdilik pek ses etmiyorumm :=)

o zaman sorarsın hesabını canım. :)
gerçi insan görünce herşeyi unutuyor.

Nişan bohçasııııı :( hazırladınız mı kızlar siz? Gerçi nişandan önce gidiyor ama kimisi düğüne yakın yapıyor. Bizimde daha gitmedi bohçalarımız ve daha ortada yoklar bile.. Ben bir liste yaptım damat için. Az önce telefonda konuştuk, bohça listesi yaptım dedim. Hayatım ya gelin için olanıda yapsana dedi :D Onuda sen düşün dedim. Ben nasıl bana bunları alıcaksın diyim ki utanırım yahu :D yanlışmı demişim acaba :26:

o zaman sorarsın hesabını canım. :)
gerçi insan görünce herşeyi unutuyor.

yok cnm ya inan unutuyoorum bir anlık sinir gelio geçiyor geçmek zorundada yoksa bir ömür evlilik nasıl yürür.. onu görünce herşeyi unutuyorum oda öyle bana nekadar kızarsa kızsın oda unutuyor.

Nişan bohçasııııı :( hazırladınız mı kızlar siz? Gerçi nişandan önce gidiyor ama kimisi düğüne yakın yapıyor. Bizimde daha gitmedi bohçalarımız ve daha ortada yoklar bile.. Ben bir liste yaptım damat için. Az önce telefonda konuştuk, bohça listesi yaptım dedim. Hayatım ya gelin için olanıda yapsana dedi :D Onuda sen düşün dedim. Ben nasıl bana bunları alıcaksın diyim ki utanırım yahu :D yanlışmı demişim acaba :26:

bence iyi demişsin canım.. ben istemiyorum bohça işine girmeyi.. gerek yok hiç ihtiyaçlar zaten alınacak kimse karışmasın istiyorum..

Biz nişandan önce sandık hazırlamıştık.
evlilik için bence gerek yok.

Yok ben istemiyor değilim de, şunu şunu al demem. Zaten beraber çıkarız almaya dedim, sonuçta o giyicek beğenir mi beğenmez mi.. Aynı şehirde değiliz şuanda o yüzden herşey böyle havada asılı kalıyor, bi gelse off...

Back