Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

o nerde sen nerdesin canım

Aslında ikimizde ankaradayız, işide bura ama iş için bi kaç aylığına doğuya gitti. Her ay bi kaç günlüğüne geliyor Ankaraya. Burda olduğu zamanlarda neredeyse hergün görüşüyorduk. Zor oluyor böyle. Birde orda sürekli çalışıyor, gecesi gündüzü yok. Uyumaya bile fırsatı yok diyim (sahada çalışıyor). Haliyle eksik gedik ne var konuşamadık. Aileside mersinde yaşıyor, onlarlada ancak telefonda görüşebiliyoruz.

Aslında ikimizde ankaradayız, işide bura ama iş için bi kaç aylığına doğuya gitti. Her ay bi kaç günlüğüne geliyor Ankaraya. Burda olduğu zamanlarda neredeyse hergün görüşüyorduk. Zor oluyor böyle. Birde orda sürekli çalışıyor, gecesi gündüzü yok. Uyumaya bile fırsatı yok diyim (sahada çalışıyor). Haliyle eksik gedik ne var konuşamadık. Aileside mersinde yaşıyor, onlarlada ancak telefonda görüşebiliyoruz.

anladım canım benm sevgilimde doğuda çalışıyor.. dsi de

anladım canım benm sevgilimde doğuda çalışıyor.. dsi de

farklı şehirlerde olmak zor. birde sonradan gittiyse eğer. aslında bir bakıma iyi oldu ben daha öğrenciyim, yani ders çalışmam gerekiyor ama paranoyalarımdan kurtulamıyorum ki kendimi derse vereyim pff :( birde yaza düğün olsun dediler, adamın bir boş vakti yokki oturup düğün günü kararlaştıralım. diyorum ya bohçamız bile yok daha :D Allah bize sabır versin

farklı şehirlerde olmak zor. birde sonradan gittiyse eğer. aslında bir bakıma iyi oldu ben daha öğrenciyim, yani ders çalışmam gerekiyor ama paranoyalarımdan kurtulamıyorum ki kendimi derse vereyim pff :( birde yaza düğün olsun dediler, adamın bir boş vakti yokki oturup düğün günü kararlaştıralım. diyorum ya bohçamız bile yok daha :D Allah bize sabır versin

herşey hallolur canım sıkma kendini... ev eşya bohça da ne önemli olan huzur

haklısın canım bakalım şimdi ara vermeye görüşmemeye karar verdik birbirimizden uzak kalıp düşünmeye ihtiyacım var dedim bu arada bakalım neler olacak

kuzu okurken gülümsedim dün gece bizde tartıştık ben beni bırak biras düşünmek itiyorum dedim oda saygı duydu ama şunu bil seni çok sevyrum dedi bakalım bugün bişey yazarmı ne olacak hakkımızdan hayırlısı

selam kızlar ben en son yazmıştım düğünüme 5 gün kaldı şimdi ben 5 günlük evliyim ve ailemi çok özledim hiç birşeyi sorun yapmayın herşey olacağına varıyormuş

Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah herkese mutluluklar dilerim

canımmm allah hayırlı uğurlu etsin mutluluğun daim olsun inşallah daarısı başımıza

Günaydın Kızlar.... Nasıl geçti hafta sonunuz...

Yazdıklarınızı okudum evet hepimiz de zaman zaman aynı tripler oluyor umarım tez zamanda düzelir....

Elifçim ne oldu anlatmak ister misin?

günaydın kızlar, sizlerle son 2 gün :26:
geçmişi pek okuyamadım ama sanırım yine gemiler yakılmış, iyi gitmeyen şeyler var :44: niye bu kadar sık bozuluyor aranız anlamadım ben :44: birbirinizi sevdiğinizi unutmayın hiiç unutmayın :16:

yakın zamanda belli olur inşallah. belirsizlik geriyor insanı. bir sene de olmuş, umarım tez zamanda tarih haberini alırız :31:[/QUOTE ]

inşallah cnm hem belirsizlik hemde zaman geçtikçe sorunlar oluyo özellikle aileler sürekli sorun yapıyalar:(

Son düzenleme:
Bende nişanlıyım 2011 eylülde nişanlandım düğün tarihim belli değil:(:2:

hayırlısıyla bir an önce belli olur inşallah.. bakıyorum tarih sayanlara 2015 ler bile var. bi aksilik çıksa, birşey olsa ne bileyim daha 2012 den 2015 e günmü sayılır :1::1: en güzeli spontone gelişeni :)

hayırlısıyla bir an önce belli olur inşallah.. bakıyorum tarih sayanlara 2015 ler bile var. bi aksilik çıksa, birşey olsa ne bileyim daha 2012 den 2015 e günmü sayılır :1::1: en güzeli spontone gelişeni :)

bizim 2013 olur diye düşünüyoruz ama kesin netlik yok işte ev yapılıyo inşaat halinde onun bitmesi lazım net tarih olmayıncada yavaş yavaş yapıyolar :):)...2015 çok uzunn 3 sene nişanlılığa zor dayanırım heralde:)

günaydın herkese sevdiceğime ara verelim düşünelim dedim ama normalde o hemen günaydın yazardı şimdi saat11e geliyor ama tık yok:43::43:

elif noldu ? :44:

ilgisizlik zaman ayırmamak daha ne olsunki kuzu pazar günü güya tatil bizim günümüzdü beyefendi 14de beni aradı cumartesi akşam 7den 9a kadar konuştuk çok güzeldi herşey sonra ben ona uuyuma mesajlaşalım dedim o uyumam lazım yarın işim var falan dedi bende triplerdeyim tabi....pazar öğleden sonram full senin kızma falan dedi yattı o pazar da tabi 2de aradı benm ağzımı bıçak açmıyo ve hala işleri bitmemişdi kapattık 3 gibi aradı işi bitmiş güy sonra acıktım falan dedi bnm k.validem pek yemek yapmaz bende dedim yinemi dışarı çıkıyorsun(o yemeğe dışarı çıkınca kesin birilerinide davet eder ve saatlerce sürer bu) çıkma falan oda gitti kasaptan bonfile aldı kızarttı yedi falan derken saat 7 gün pazar ama biz daha adamakıllı konuşmamışız bile:(((( Akşamda başladı beni suçlamaya susuyorsun da konuşmuyorsunda falanda filan...Ben patladım tabii fena halde ona gerçekten içimdeki sevgiyi yavaşça bu hareketlerle öldürdüğünü söyledim.Önceden olsa sen geleceksin diye şimdiden hazırlanırdım şunu giyeyim şöyle yapayım diye şimdi gelmiyır ddm oda kalktı zaten ben öyle abartılı şeyleri sevmem ii şimdi dedi ne güzel bu ne anlamsız şey 30-40 gün varken gelmeme bana durmadan bilet ayırt bayramda bilmem nede kalmaz laflarından hiç hoşlanmıyorum dedi...Bu kastettiğini yapanda benm benim kan beynime sıçradı resmen haklısın dedim ben sanahak ettiğinden fazla değer verdim tüm şımarıklığın bundan dedim bundan sonra göreceksin sana tam normal ilişki yaşatacağım bak görfalan filan...Ve en sonunda ben dedim görüşmeyelim dedim adam akıllı düşünmek istiyorum ben evlenipte boşanmak istemiyorum dedim evleneceğim sen misin emin değilim dedim ben düşünmek istiyorum dedim arama sorma sende otur düşün dedim en son tamam dedi ben seni seviyorum bunu unutma seninde beni sevdiğini biliyorum falan içim rahat dedi kapattık...Normalde biz ne kadar tartışırsak tartışalaım o her sabah günaydın aşkım falan derdi bugün hiç bişey yazmadı...Bilmiyorum ki ne olacak:43::43::43:

Back