- Konu Sahibi AngelHeart
- #4.221
.. yazılanları okuduğumda anlıyorum ki " tüm kadınlar aynısınız" lafı doğruymuş:). ortak sitemler beklentiler ve erkeklerin odunsu davranışları.. kadınların erkekleri bir kalıba sokma çabası........ nişanlılık dönemi uzamamalı... zaten dinimizdede hayır işlerinde acele ediniz denir ya.... uzadıkça suyu çıkıyor.... hayırlısıyla aralık ayında evlensem... çok sık görüşmüyorum bu yüzden. evliliğe birşeyler kalsın istiyorum... hergün buluş kafeye git kahve iç sinemaya git... sıkıcı oluyor sonra.... eski tecrübelerimden bunu öğrendim..... aynı eve girmeden asssla tanınmıyor.. bu aralar çevremdekiler öğüt veriyor bana.. içlerinde en hoşuma gideni orta yaşlı bir teyzenin şu lafı oldu"""" çook cilveli işveli kıpır kıpır bir kadın olursan yeterli:) basit bir omletle geçirirsin hayatı""":) üstelik bunu erkeklerden de duyuyorum... :) ... her yay burcu gibi cilveli olacağımı tahmin ediyorum:) ... zaten dün de aramadı..! bende aramadım! çünkü telefonla konuşmayı pek sevmiyormuşmuş da.. canlı canlı buluşmak ve konuşmayı tercih edermiş.... ben durur muyum! bende" ay ne öyle liseliler gibi "bende sevmem" dedim.. aramasını çılgın inekler gibi beklediğimi sadece siz biliyorsunuz :) .. ALLAH saygı-sevgi-ve sadakat duygularının bozulmasından korusun da katlanırız artık ne yapalım... türk filmlerindeki ediz hun çıkacak değildi ya karşıma... odun sa bizde yontarız :) hala aramadı! bana karşı hislerini bir bilsemmm... aslında nikah kıyılsa bu aralar :) .. bir arasan güzel şeyler söylesen ben de erisem... :) hayırlısı olsun.... ... keser döner sap döner.. yakında sende beni inekler gibi beklersin nasılsa çıldırırsın benle olmak için :)) kuş kafese girsn :) bu ara telepatiye taktım kafayı... onun düşüncelerine girmeye çalışma filan..... .. son sözüm... ara beni!!!! araaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!:) :) içimdeki tripli kapris yaratığı ortaya çıkmadan ara!
çok haklısın çoookkkkk.... benimkide aramadı.. sabah günaydın mesajlarımız, sadece o kadar. çok yoğun çalışıyor biliyorum. ararmısın diye mesaj attım bende
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
![KK33 :33: :33:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk33.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)