- Konu Sahibi AngelHeart
- #4.201
kıyamam canım yaaama yemin etti annesinin üzerine, çünkü ben başka kızlarla konuştuğu mesajları yakaladım. önce okutmak istemedi, okumak istiyorum bileyim hiç birşey değişmeyecek dedim. verdi bilgisayarını elime. ama gururuma yediremedim. msjları okudum sonra eğildim onu yanağından öptüm 1 kere, salonda oturuyorduk. kalktım yanından. mutfağa gittiğimi sandı, ben çantamı toparladım kapıyı açtım çıktım. arkamdan apartmanda yakaladı, gidemezsin bırakmam dedi. sonrasında saatlerce konuştuk, çok duygusaldı. ve yemin etti. o günden sonra aramızda gizli saklı yok. zaten şöylede birşey var. yapmak isteyen insan herzaman yapar. en başlarda aklıma başka bir kız diye asla gelmiyordu ama bunu o zedeledi. ama niyet önemli herzaman. erkek nefsi, bir anlık sohbete kayabilir, bir bakışa kanabilir.bu yüzden huzursuzluk çıkarmak, kapris yapıp onu bıktırmakta istemiyorum.o şuan benimle ve benim nişanlım. sinirlensemde, kızsamda, kırılsamda gönlünü hoş tutmam lazım. ama ne kadar başarılıyım tartışılır
Bu arada sana özel mesaj göndermek istedim ama mesaj sayım yetersiz kaldı. Burda yazsam site kurallarına aykırımı bilmiyorum. Ben nazardan çok korkuyorum canım ve bu yüzden nişanlımın önerisiyle "Cevşen-i Kebir" okuyorum. Burda yazmayım ne olduğunu sen bir internetten bak. İnançlarına uygunsa okuyabilirsin :)
ahhh canım aynı benim gibisin yaa aynıııı..... ben de çok korkarım nazardan, ama korktuğum kadar da nazarı çekerim birine iyiyiz çok şükür diyeyim inanmazsın hemen akşamına kavga ederiz... :18: çok sağol canım hemen bakayım her gün evden çıkmadan ve gece yatarken okuyayım