Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

kıyamam canım yaa :14: ama yemin etti annesinin üzerine, çünkü ben başka kızlarla konuştuğu mesajları yakaladım. önce okutmak istemedi, okumak istiyorum bileyim hiç birşey değişmeyecek dedim. verdi bilgisayarını elime. ama gururuma yediremedim. msjları okudum sonra eğildim onu yanağından öptüm 1 kere, salonda oturuyorduk. kalktım yanından. mutfağa gittiğimi sandı, ben çantamı toparladım kapıyı açtım çıktım. arkamdan apartmanda yakaladı, gidemezsin bırakmam dedi. sonrasında saatlerce konuştuk, çok duygusaldı. ve yemin etti. o günden sonra aramızda gizli saklı yok. zaten şöylede birşey var. yapmak isteyen insan herzaman yapar. en başlarda aklıma başka bir kız diye asla gelmiyordu ama bunu o zedeledi. ama niyet önemli herzaman. erkek nefsi, bir anlık sohbete kayabilir, bir bakışa kanabilir.bu yüzden huzursuzluk çıkarmak, kapris yapıp onu bıktırmakta istemiyorum.o şuan benimle ve benim nişanlım. sinirlensemde, kızsamda, kırılsamda gönlünü hoş tutmam lazım. ama ne kadar başarılıyım tartışılır :1:

Bu arada sana özel mesaj göndermek istedim ama mesaj sayım yetersiz kaldı. Burda yazsam site kurallarına aykırımı bilmiyorum. Ben nazardan çok korkuyorum canım ve bu yüzden nişanlımın önerisiyle "Cevşen-i Kebir" okuyorum. Burda yazmayım ne olduğunu sen bir internetten bak. İnançlarına uygunsa okuyabilirsin :)

ahhh canım aynı benim gibisin yaa aynıııı..... ben de çok korkarım nazardan, ama korktuğum kadar da nazarı çekerim birine iyiyiz çok şükür diyeyim inanmazsın hemen akşamına kavga ederiz... :18: çok sağol canım hemen bakayım her gün evden çıkmadan ve gece yatarken okuyayım

kadın olmak gerçekten çok zor... sürekli kafamızda senaryo yazmak zorunda mıyız.. yada erkekler odun! kısa ve öz cümelerle ifade ediyolar ayrıntı yok! . ve ben hala onu aramıyorum.. ağır takılıyorum filan.. dır dır eden bir kadın gibi görünmemem lazım.. rol yapıyorum.!! ne acı değil mi... gerçek ben gibi davranamıyorum.. neşeli anlayışlı kadın havalarına büründüm... iyi erkek bulmanın en zor olduğu devirdeyiz.. bulmuşken kaybetme korkusu filan işte.... beni sevdiğinden bir emin olsam..... insan sevmediği kişiyle evlenmek istemez gerçi ama... şeytan sabahtan beri fısıldıyor çıldırcam! ulan bir arasan şimdi! nişanlılık dönemi uzun olmamalı bunu anladım! trip ve kapris duygularından arınmak istiyorum.. arsız ve gamsız olmak istiyorum inşallah!!!!! hayırlısıyla aralıkta evlensem..... aynı evde yaşamadan assssla o kişiyi tanıyamıyoruz.. telefon başında bekliyorum hala!!!! ara be adam araaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

kadın olmak gerçekten çok zor... sürekli kafamızda senaryo yazmak zorunda mıyız.. yada erkekler odun! kısa ve öz cümelerle ifade ediyolar ayrıntı yok! . ve ben hala onu aramıyorum.. ağır takılıyorum filan.. dır dır eden bir kadın gibi görünmemem lazım.. rol yapıyorum.!! ne acı değil mi... gerçek ben gibi davranamıyorum.. neşeli anlayışlı kadın havalarına büründüm... iyi erkek bulmanın en zor olduğu devirdeyiz.. bulmuşken kaybetme korkusu filan işte.... beni sevdiğinden bir emin olsam..... insan sevmediği kişiyle evlenmek istemez gerçi ama... şeytan sabahtan beri fısıldıyor çıldırcam! ulan bir arasan şimdi! nişanlılık dönemi uzun olmamalı bunu anladım! trip ve kapris duygularından arınmak istiyorum.. arsız ve gamsız olmak istiyorum inşallah!!!!! hayırlısıyla aralıkta evlensem..... aynı evde yaşamadan assssla o kişiyi tanıyamıyoruz.. telefon başında bekliyorum hala!!!! ara be adam araaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

ahhhh canımmm ne yaptın sen nasıl gerilmiş nasıl sinirlenmişsin yazık değil mi sana yaaa... :( ne oldu nişanlınla aranızda ne geçti niye bu kadar sinirlendin anlatır mısın

ahhhh canımmm ne yaptın sen nasıl gerilmiş nasıl sinirlenmişsin yazık değil mi sana yaaa... :( ne oldu nişanlınla aranızda ne geçti niye bu kadar sinirlendin anlatır mısın

ah güzel arkadaşım... yaşadığım şehirde görüştüğüm bir arkadaş çevrem yok. çok yalnızım.. nişanlım da başka şehirde.. insan yalnızken sürekli kurar senaryo yazarmış meğer... en ufak bir sözden anlamlar çıkarıyorum.. tabi o bunu bilmiyor.... akşamları onun telefonunu beklemekten öteye gitmem lazım... tek yaptığım bu olunca çıldırmaya başlıyorum.. benimki tamamen şımarıklık aslında... belki de bu sessizlikten çıkıp yeni bir sayfa açma isteğinin hırçınlığı bu... yaş 30 a doğru gelirken:) allah sağlık huzur versin herkese.. bu şımarıklıklarımızı affetsin... dünyada ne dertler var....... hala aramasını bekliyorum:)

haklısın canım böyle bişe yaşaman hoş olmamış ister istemez beyninde yer etmiş ve şu andaki zamanı bile sorgulatmaya başlamış sana ki biz de buna benzer bişe yaşadık onun çok büyük etkisi var şu anda yaşadıklarımda... ama madem bu kadar büyük bi söz verdi sen güven nişanlına küçük bi hata yapmış ama anladığım kadarıyla o zamandan beri güvenini zedeleyecek bişe yapmamış aksine olabildiğince açık olmuş sana... haklısın erkek nefsi haklısın bi ana bakar bu iş ama bunu düşünüerek ne kendine ilişkini zehir et ne de nişanlına yansıtıp ona güvenmiyo imajı çizme... ben hep yapardım nişanlıma bi kere o bana yaptı aman allahım o kadar bozuldum o kadar üzüldüm kendimi öyle kötü hissettim ki anlatamam sonra buna köpürdüm sen nasıl böylle bişe düşünürsün dye bana ne dedi biliyo musun nasıl oluyomuş nasıl kötü nasıl sinir bozucu bişeymiş artık anladın di mi sen böyle şeyler yapınca neden sinirlendiğimi dedi... bi de şu var nişanlım hep bak benim hayatımda kimse yok senden başka çocuk değilim etrafta kzı peşinde koşayım dedi ha bu anlık bi gaflettir kabul ama suçum yokken yapma şunu aklıma karpuz kabuğu sokuyosun farkında değilsin bu kızla görüşme deyince ister istemez acaba benden hoşlanıyo mu cidden diye düşünüp o gözle bakmaya başlarım o kıza dedi yapma dedi aman tatlım o yüzden olabildiğince yansıtma bu kıskançlığını kaybetme korkunu yarın ne olacağı belli değil bugünün tadını çıkarmaya çalış nişanlın seni seviyo ve sen izin verdikçe sevmeye devam edecek bunu hiiiiiiiiiiççççççç unutmaaaa :16:

o kadar haklısın ki.. aklına karpuz kabuğu sokmamak lazım. bazen kendide der bana güvenmiyosun diye, hayır güveniyorum derim. o zaman dışardakilere güvenmiyosun sen diye şaka yapar birde :) ama kendimi onun yerine koyunca, bana güvenmese kendimi çok kötü hissederdim sanırım. nişanlında kendisini anlamanı istemiş sanırım. birde şu var aslında. güvensekte güvenmesekte adam başkasına bakıcaksa bakar zaten bunu önleyemeyiz ki.. birde bunlar bizim erkek arkadaşlarımız değil. NİŞANLIMIZ :) işin içinde aileler var, çıkılmış bir yol var, verilmiş sözler var. hani demi ya acaba o kız benden hoşlanıyomu diye bakmaya başlarım diye, bence bakmaz sadece sana sen o şekilde davranma diye demiştir :1: aramızda bir espiridir bizim zaten, eğer sevmezsen kafanı kırarım, eğer bırakıp gidersen kafanı kırarım falan diye takılırız (kafa kırma meselesinin çok uzun ve espirili bir tarihi var aramızda). Rabbim nasip ettiyse bize bu insanları zaten, yolumuza ne taş çıkarsa çıksın onlar bizim :32:

ah güzel arkadaşım... yaşadığım şehirde görüştüğüm bir arkadaş çevrem yok. çok yalnızım.. nişanlım da başka şehirde.. insan yalnızken sürekli kurar senaryo yazarmış meğer... en ufak bir sözden anlamlar çıkarıyorum.. tabi o bunu bilmiyor.... akşamları onun telefonunu beklemekten öteye gitmem lazım... tek yaptığım bu olunca çıldırmaya başlıyorum.. benimki tamamen şımarıklık aslında... belki de bu sessizlikten çıkıp yeni bir sayfa açma isteğinin hırçınlığı bu... yaş 30 a doğru gelirken:) allah sağlık huzur versin herkese.. bu şımarıklıklarımızı affetsin... dünyada ne dertler var....... hala aramasını bekliyorum:)

anladım kuzum seni çok iyi anladım hem de ben de yalnız hissettiğim zamanlarda hemen nişanlıma sararım, niye aramıyo niye sormuyo tabi onun keyfi yerinde ohh geziyo tozuyo ben böyle evi bekliyorum vs diye kuruyorum kuruyorum bekliyorum bekliyorum ilk aradığında da ona köpürüveriyorum bişe bulup... :(
canım hep verilen tavsiyedir klişedir belki ama cidden işe yarar, eğer maddi durumun ve yaşadığın çevre uygunsa git bi kursa yazıl ki bu durumlarda en iyi gelen dans kurslarıdır hem eğlenir stres atarsın hem yeni insanlarla tanışır değişik muhabbetlere dahil olursun... ya da yemek kurslarına gidebilirsin bu da stresini atar hem de evlendiğinde çeşit çeşit yemeklerle eşinin aklını başından alırsın... eğer imkanın yoksa da tek başına da olsa çık dolaş yürüyüş yap temiz hava her zaman iyi gelir, git bi parkta otur ya da çalışıyo musun bilmiyorum çalışmıyosan iş bul kendine seni çok yormayacak germeyecek aklını meşgul edecek... ama odak noktanı nişanlından uzak tut... aslında bi sorunun olmadığının yaşadığın sıkıntıların senin yarattığın şeyler olduğunun farkındasın ki bu da çok iyi bişe.. bence ilk adımı şimdi at ve nişanlının seni aramasını beklemeden sen ara bak bakalım ne yapıyomuş kimbilir çok kötü bigün geçirdi ve o da senden telefon bekliyo belki senin sıcaklığına ilgine ihtiyacı var kimbilir... ne kaybedersin o senin müstakbel eşin ara tabii kii... :34:

o kadar haklısın ki.. aklına karpuz kabuğu sokmamak lazım. bazen kendide der bana güvenmiyosun diye, hayır güveniyorum derim. o zaman dışardakilere güvenmiyosun sen diye şaka yapar birde :) ama kendimi onun yerine koyunca, bana güvenmese kendimi çok kötü hissederdim sanırım. nişanlında kendisini anlamanı istemiş sanırım. birde şu var aslında. güvensekte güvenmesekte adam başkasına bakıcaksa bakar zaten bunu önleyemeyiz ki.. birde bunlar bizim erkek arkadaşlarımız değil. NİŞANLIMIZ :) işin içinde aileler var, çıkılmış bir yol var, verilmiş sözler var. hani demi ya acaba o kız benden hoşlanıyomu diye bakmaya başlarım diye, bence bakmaz sadece sana sen o şekilde davranma diye demiştir :1: aramızda bir espiridir bizim zaten, eğer sevmezsen kafanı kırarım, eğer bırakıp gidersen kafanı kırarım falan diye takılırız (kafa kırma meselesinin çok uzun ve espirili bir tarihi var aramızda). Rabbim nasip ettiyse bize bu insanları zaten, yolumuza ne taş çıkarsa çıksın onlar bizim :32:

aynen canım sırf onun neden bu kadar sinirlendiğini anlamam için güya benim ona yaptığımı o bana yaptı... :)
haklısın kaderimizdeki insan onlarsa, Allah bizi onlarla yazdıysa zaten kimse bizi ayıramaz...
ve inşallah kaderimiz onlarladır, Allahım bize bi ömür boyu onlarla huzurlu, mutlu bi hayat geçirmek nasip eder... :16:

tuğçem ilk önce sakin ol
bırak üzerine gitme o sana dönsün
bu şekilde davranınca ters tepki veriyo sanırım

evet canım açtı sonunda.
Dükkana gittim. yardım eettim.
merhaba dedim gittim bulaşıklara giriştim. sinirle bir güzel yıkadım hepsini.
tek tük konuştuk.
sonra annesi geldi resmiydi.
önce konuşmadı hiç sonra birşeyler dedi.
neyse annem duymazlıktan görmezlikten gel diyor.
sonra bir yerlere gittik nişanlımla oturduk konuştuk.
dedik ne yapçaz. ayrılcaz mı?
biz birbirimizi seviyoruz nasıl olcak dedik.
sen deli ben deli...
yok ayrılamıycaz devam edelim madem dedik. hey Allahım yaa... :51:

ah biz kızlar neden böyleyiz.. hemen kendimzi sinir ediyoruz kafamızda kurup.. cevap verir canım işi vardır görmemiştir.. benmde kardeşim şehir dışında okuyor.. biz salı günü beklerken bugun supriz yaptı. dersi iptal olmuş olmasaymış salı gelicekti. zor oluyor uzakta olması hepimiz çok özlemiştik kardeşimi ama annem bir farklı özlemişti..

Gözünüz aydın canım...
Tabi kardeş özlenmezmi hiç?!
ee tabi anne için evladı birinci sıradıdır.
biz de anne olup anlarız bu duyguyu inşallah.

selam kızlar ben en son yazmıştım düğünüme 5 gün kaldı şimdi ben 5 günlük evliyim ve ailemi çok özledim hiç birşeyi sorun yapmayın herşey olacağına varıyormuş

Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah herkese mutluluklar dilerim

Allah mutlu etsin canımm...
Nişanlılık uzayınca sıkıcı olmaya başlıyor canım.
İnşallah hepimiz için iyi olur.

Dizi yüzünden neden kırıyor ki seni. Şu telefon açmama olaylarına bende illet oluyorum. Açsın meşgulsede sonra ararım desin birşey desin. Kayınvalidenin yaptığını az önce anneme okudum, oda çok ayıpladı. Ne yapmayı planlıyorsun peki? Nişanlınla konuşucakmısın bayram için? Allah yar ve yardımcın olsun..

Yani tamam konuşmamızdan rahatsız olabilir, nitekim ben çok uzattım kavgayı. Bu da benim huyum işte.
Bir de nişanlım dükkan açıp, uzun yol gidicekti.
uykusuz kalmasını istememiştir belki.
nişanlım senin duycağını düşünmedi dedi ama bilmiyorum artık.

ahhh canım ahhh yaaa kıyamam sana yaa çok haklısın çok heveslenmiştin bayramı beraber geçireceksiniz diye daha önce yazdıklarından belliydi, cidden hoş olmamış hadi nişanlın düşünemedi keşke kayınvaliden seni de davet etseydi gidemesen bile... ya tatlım ne denir bilmiyorum ama nişanlı ve evli erkekler bi anda aileye düşkğn olmaya başlıyolar toz kondurmuyolar herşey ve ne yazık ki herkes onlardan sonra geliyo.. bence nişanlın biz nasılsa evleneceğiz her bayramı her günü birlikte geçireceğiz şimdiki zamanı ailemle geçirmem gerek diye düşünüyo bana sorarsan... senin kırılabileceğin aklının ucundan geçmemiştir eminim... inşallah en kısa zamanda ailesiyle senin arasındaki dengeyi kurmayı başarır ve sizin de artık bi aile olduğunuzun farkına varır...
ayrıca bana kızma ama kayınvalideene çok kızdım ne demek söyle tuğçeye uzatmasın sen annesin ya ortayı bi şekilde bulman gerekmez mi.?????
üzme kendini nolur ve bugün ne yaptınız konuştunuz mu hiç haber ver olur mu

ya da konuşmayın artık yatın falan deseydi. neysee artık canım o da şu aralar zor zamanlar yaşıyor ona veriyorum.
kayınvalidemin de dükkanı var ama birisi kafaya takmı habire uğraşıyor. dava ederim falan diyee...
herhalde ona sıkılıyor.
ben bugün nişanlımın dükkanındayken geldi.
merhaba dedi asık bir suratla, merhaba dedik biz de...
baktım bana hiç bakmıyor nasılsın falan demiyor ben de birşey demedim.
hatta nişanlım sonra diyorki annem sana soğuk davradı diye. hee öyle dedim.
sonra iştee konuştu birşeyler yedinmi sarma koyıyım falan dedi. ceketin yok mu üşüceksin dedi v.s
hiç konuşmasaydı ona göre davranıcaktım bende neyse artıkk.
nişanlım beni yemeğe çıkardı ve birbirimizi sevdiğimize orta yolu bir şekilde bulmamız gerektiğine kanaat getirdik. Hayırlısı artık canım.

arabadan inerken sana bi kere sarılabilir miyim dedim zaten sımsıkıı sarıldım kokusunu içime çekerek o da çok koşturdum bugün terledim falan dedi ben de ona aksine çok güzel kokuyosuni sevdiğim adam kokuyosun dedim biraz kötü oldum ağladım... :14:
haklısın çok fena etraf artık ben de o yüzden çok korkuyorum hele hele etrafında bazı arkadaşları var ki hergün bi kızlalar ve hep belli amaç peşinde koşuyolar kızlarda o tarz oluyo nişanlımda onlarla çok vakit geçiriyo ödüm kopuyo ki onlardan birine tutulacak falan diye.... ama rahat ol bak senin nişanlınne yapsa ne etse söylüyomuş bu çok önemli hiç unutmaa

Yasemincim aranızın düzelmesine sevindim gerçekten.
Ne zaman buluştunuz? Başbaşamıydınız?
O ayrıntıları kaçırmışım ben.

gülümseyerek okudum canım.
hepimizin derdini dile getirmişsin.
bende gamsız ve arsız olmak isterdim. ama hemen gam keder yapar ağlaşırım.
ne yapıyım duygusalım.
ne zamandır nişanlısın?
nişanlılık uzamamalıı...
ama işte bazen istesekte olmuyor.

Benimde yaş 30 a geldi canım.
seni çok iyi anlıyorum.
evde oturunca insan kuruyor da kuruyor.

ya da konuşmayın artık yatın falan deseydi. neysee artık canım o da şu aralar zor zamanlar yaşıyor ona veriyorum.
kayınvalidemin de dükkanı var ama birisi kafaya takmı habire uğraşıyor. dava ederim falan diyee...
herhalde ona sıkılıyor.
ben bugün nişanlımın dükkanındayken geldi.
merhaba dedi asık bir suratla, merhaba dedik biz de...
baktım bana hiç bakmıyor nasılsın falan demiyor ben de birşey demedim.
hatta nişanlım sonra diyorki annem sana soğuk davradı diye. hee öyle dedim.
sonra iştee konuştu birşeyler yedinmi sarma koyıyım falan dedi. ceketin yok mu üşüceksin dedi v.s
hiç konuşmasaydı ona göre davranıcaktım bende neyse artıkk.
nişanlım beni yemeğe çıkardı ve birbirimizi sevdiğimize orta yolu bir şekilde bulmamız gerektiğine kanaat getirdik. Hayırlısı artık canım.

ne güzel işte nişanlınla birbirinizi seviyorsunuz ve bir orta yol bulma kanaatı getirmişsiniz. kayınvaliden içinde pek üzülme ve nişanlına o yüzden soğuk davranma. hakkında hayırlısı olsun, hep mutlu hem neşeli hep huzurlu ilişkiyi yürütmek kolay ki zaten. önemli olan bu sıkıntıları sevgiye zarar vermeden aşabilmek. Rabbim bizleri sabırlılardan ve aşkına sahip çıkanlardan eylesin..

Bu arada herkese iyi Pazarlar hanımlarrrr....

Halet-i ruhiyem bugün gayet aşk dolu :9: bi kaç gün önceki benle alakası yok:9:

Yasemincim aranızın düzelmesine sevindim gerçekten.
Ne zaman buluştunuz? Başbaşamıydınız?
O ayrıntıları kaçırmışım ben.

günaydın canım,
kavga ettiğimizin ertesi günü buluştuk konuşalım ne olacaksa olsun diye açıkcası ben artık bitti diye gidiyodum o kadar kötüydüm... :( ilk geldiğinde çok sinirliydi bi süre bağırıp çağırarak konuştuk ben ağladım tükendim artık sıkıldım dayanamıyorum dedim o da sen kendi kendine yapıyosun dedi ben sana bişe yapmıyorum dedi ben de yapıyosun işte dedim başbaşa buluşamadığımızdan yakındım falan o da ben beceremiyorum yasemin elimden bu kadarı geliyo ayarlayamıyorum başbaşa aklıma bişe gelmiyo sen ayarla ne olur dedi sonra sen beni sevmiyosun sevmek zorunda hissediyosun ama sevemediğin için sinirleniyosun benden nefret etmeye başlıyosun dedi yaa saçmalama dedim sevmesem bu kadar çaba harcar mıyyım düzeltelim bişeleri diye ya da başbaşa kalabilmek için yırtınır mıyım dedim asıl ne biliyo musun bence sen beni sevmiyosun etrafındaki diğer insanlar kadar bile değer vermiyosun bu yüzden her yaptığın her lafın her şakan bana batıyo zaten bana değer vermiyo bak bi de dalga geçiyo diyorum dedim bunu deyince biliyodum senin benimle ilgili bi sorunun olduğunun farkındaydım buymuş demek ki dedi yapma bunu dedi kendi kendini niye üzüyosun dedi ben seni sevmesem kız mı yok bana zannediyosun bi dk durmam yanında giderim dedi istiyosan doktora git dedi seni aşağılamak için demiyorum yanlış anlama dedi sadece bu sorunu aşmanı istiyorum dedi hatta istiyosan birlikte gidelim benimle ilgili sorununu çözelim dedi bak sen böyle oldukça bana böyle davrnadıkça beni sinirlendiriyosun köpürüyorum sinirimi boşaltamadığım için ağzıma vuruyo küfür ediyorum bunu da yapmazsam ya sana ya kendime zarar vereceğim ondan korkuyorum dedi.. ben de haklısın dedim galiba kafamdaki sorunu çözemediğim için her yaptığını yanlış anlıyorum duygusal davranıyorum hemen üzülüyorum hemen büyütüyorum dedim biraz pozitif ol bardağın dolu tarafına bak tamam hatalarım oldu sana olcaktır da insanım sonuçta ama bu sana yaptığım iyi şeyleri silip götürmesin lütfen dedi ben de tamam dedim ama doktora falan gitmem dedim ama bana birazizin ver kafamı toparlayayım dedim bi süre uzak duralım dedim görüşmeyelim dedim sinirimi stresimi bi atayım üzerimden dedim çünkü sadece sen değil bu ara herkese sinirliyim gerginim geleceği düşünmek sinirlerimi bozdu sinirlerim laçka oldu herşeye alınır oldum biraz zaman ver düzelteyim kendimi dedim o da tamam nasıl istersen öyle olsun yeterki toparlan ilişkimiz yoluna girsin artık ben nişanlandığımız o ilk 20 günü istiyorum dedi öyle olmanı istiyorum yeter dedi... ama daha şimdiden özledim ben dün göremedim yaa ağla ağla içim çıktı kötü oldum bi de kötü hissettim kendimi sanki ara vermişim ilişkiye gibi umarım bu yüzden bana kızmaz tavır almaz... bakalım neler olacak sonrasında

.. yazılanları okuduğumda anlıyorum ki " tüm kadınlar aynısınız" lafı doğruymuş:). ortak sitemler beklentiler ve erkeklerin odunsu davranışları.. kadınların erkekleri bir kalıba sokma çabası........ nişanlılık dönemi uzamamalı... zaten dinimizdede hayır işlerinde acele ediniz denir ya.... uzadıkça suyu çıkıyor.... hayırlısıyla aralık ayında evlensem... çok sık görüşmüyorum bu yüzden. evliliğe birşeyler kalsın istiyorum... hergün buluş kafeye git kahve iç sinemaya git... sıkıcı oluyor sonra.... eski tecrübelerimden bunu öğrendim..... aynı eve girmeden asssla tanınmıyor.. bu aralar çevremdekiler öğüt veriyor bana.. içlerinde en hoşuma gideni orta yaşlı bir teyzenin şu lafı oldu"""" çook cilveli işveli kıpır kıpır bir kadın olursan yeterli:) basit bir omletle geçirirsin hayatı""":) üstelik bunu erkeklerden de duyuyorum... :) ... her yay burcu gibi cilveli olacağımı tahmin ediyorum:) ... zaten dün de aramadı..! bende aramadım! çünkü telefonla konuşmayı pek sevmiyormuşmuş da.. canlı canlı buluşmak ve konuşmayı tercih edermiş.... ben durur muyum! bende" ay ne öyle liseliler gibi "bende sevmem" dedim.. aramasını çılgın inekler gibi beklediğimi sadece siz biliyorsunuz :) .. ALLAH saygı-sevgi-ve sadakat duygularının bozulmasından korusun da katlanırız artık ne yapalım... türk filmlerindeki ediz hun çıkacak değildi ya karşıma... odun sa bizde yontarız :) hala aramadı! bana karşı hislerini bir bilsemmm... aslında nikah kıyılsa bu aralar :) .. bir arasan güzel şeyler söylesen ben de erisem... :) hayırlısı olsun.... ... keser döner sap döner.. yakında sende beni inekler gibi beklersin nasılsa çıldırırsın benle olmak için :)) kuş kafese girsn :) bu ara telepatiye taktım kafayı... onun düşüncelerine girmeye çalışma filan..... .. son sözüm... ara beni!!!! araaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! :D :) :) içimdeki tripli kapris yaratığı ortaya çıkmadan ara!

Back