- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.221
.. yazılanları okuduğumda anlıyorum ki " tüm kadınlar aynısınız" lafı doğruymuş:). ortak sitemler beklentiler ve erkeklerin odunsu davranışları.. kadınların erkekleri bir kalıba sokma çabası........ nişanlılık dönemi uzamamalı... zaten dinimizdede hayır işlerinde acele ediniz denir ya.... uzadıkça suyu çıkıyor.... hayırlısıyla aralık ayında evlensem... çok sık görüşmüyorum bu yüzden. evliliğe birşeyler kalsın istiyorum... hergün buluş kafeye git kahve iç sinemaya git... sıkıcı oluyor sonra.... eski tecrübelerimden bunu öğrendim..... aynı eve girmeden asssla tanınmıyor.. bu aralar çevremdekiler öğüt veriyor bana.. içlerinde en hoşuma gideni orta yaşlı bir teyzenin şu lafı oldu"""" çook cilveli işveli kıpır kıpır bir kadın olursan yeterli:) basit bir omletle geçirirsin hayatı""":) üstelik bunu erkeklerden de duyuyorum... :) ... her yay burcu gibi cilveli olacağımı tahmin ediyorum:) ... zaten dün de aramadı..! bende aramadım! çünkü telefonla konuşmayı pek sevmiyormuşmuş da.. canlı canlı buluşmak ve konuşmayı tercih edermiş.... ben durur muyum! bende" ay ne öyle liseliler gibi "bende sevmem" dedim.. aramasını çılgın inekler gibi beklediğimi sadece siz biliyorsunuz :) .. ALLAH saygı-sevgi-ve sadakat duygularının bozulmasından korusun da katlanırız artık ne yapalım... türk filmlerindeki ediz hun çıkacak değildi ya karşıma... odun sa bizde yontarız :) hala aramadı! bana karşı hislerini bir bilsemmm... aslında nikah kıyılsa bu aralar :) .. bir arasan güzel şeyler söylesen ben de erisem... :) hayırlısı olsun.... ... keser döner sap döner.. yakında sende beni inekler gibi beklersin nasılsa çıldırırsın benle olmak için :)) kuş kafese girsn :) bu ara telepatiye taktım kafayı... onun düşüncelerine girmeye çalışma filan..... .. son sözüm... ara beni!!!! araaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!:) :) içimdeki tripli kapris yaratığı ortaya çıkmadan ara!
ne güzel işte nişanlınla birbirinizi seviyorsunuz ve bir orta yol bulma kanaatı getirmişsiniz. kayınvaliden içinde pek üzülme ve nişanlına o yüzden soğuk davranma. hakkında hayırlısı olsun, hep mutlu hem neşeli hep huzurlu ilişkiyi yürütmek kolay ki zaten. önemli olan bu sıkıntıları sevgiye zarar vermeden aşabilmek. Rabbim bizleri sabırlılardan ve aşkına sahip çıkanlardan eylesin..
günaydın canım,
kavga ettiğimizin ertesi günü buluştuk konuşalım ne olacaksa olsun diye açıkcası ben artık bitti diye gidiyodum o kadar kötüydüm...ilk geldiğinde çok sinirliydi bi süre bağırıp çağırarak konuştuk ben ağladım tükendim artık sıkıldım dayanamıyorum dedim o da sen kendi kendine yapıyosun dedi ben sana bişe yapmıyorum dedi ben de yapıyosun işte dedim başbaşa buluşamadığımızdan yakındım falan o da ben beceremiyorum yasemin elimden bu kadarı geliyo ayarlayamıyorum başbaşa aklıma bişe gelmiyo sen ayarla ne olur dedi sonra sen beni sevmiyosun sevmek zorunda hissediyosun ama sevemediğin için sinirleniyosun benden nefret etmeye başlıyosun dedi yaa saçmalama dedim sevmesem bu kadar çaba harcar mıyyım düzeltelim bişeleri diye ya da başbaşa kalabilmek için yırtınır mıyım dedim asıl ne biliyo musun bence sen beni sevmiyosun etrafındaki diğer insanlar kadar bile değer vermiyosun bu yüzden her yaptığın her lafın her şakan bana batıyo zaten bana değer vermiyo bak bi de dalga geçiyo diyorum dedim bunu deyince biliyodum senin benimle ilgili bi sorunun olduğunun farkındaydım buymuş demek ki dedi yapma bunu dedi kendi kendini niye üzüyosun dedi ben seni sevmesem kız mı yok bana zannediyosun bi dk durmam yanında giderim dedi istiyosan doktora git dedi seni aşağılamak için demiyorum yanlış anlama dedi sadece bu sorunu aşmanı istiyorum dedi hatta istiyosan birlikte gidelim benimle ilgili sorununu çözelim dedi bak sen böyle oldukça bana böyle davrnadıkça beni sinirlendiriyosun köpürüyorum sinirimi boşaltamadığım için ağzıma vuruyo küfür ediyorum bunu da yapmazsam ya sana ya kendime zarar vereceğim ondan korkuyorum dedi.. ben de haklısın dedim galiba kafamdaki sorunu çözemediğim için her yaptığını yanlış anlıyorum duygusal davranıyorum hemen üzülüyorum hemen büyütüyorum dedim biraz pozitif ol bardağın dolu tarafına bak tamam hatalarım oldu sana olcaktır da insanım sonuçta ama bu sana yaptığım iyi şeyleri silip götürmesin lütfen dedi ben de tamam dedim ama doktora falan gitmem dedim ama bana birazizin ver kafamı toparlayayım dedim bi süre uzak duralım dedim görüşmeyelim dedim sinirimi stresimi bi atayım üzerimden dedim çünkü sadece sen değil bu ara herkese sinirliyim gerginim geleceği düşünmek sinirlerimi bozdu sinirlerim laçka oldu herşeye alınır oldum biraz zaman ver düzelteyim kendimi dedim o da tamam nasıl istersen öyle olsun yeterki toparlan ilişkimiz yoluna girsin artık ben nişanlandığımız o ilk 20 günü istiyorum dedi öyle olmanı istiyorum yeter dedi... ama daha şimdiden özledim ben dün göremedim yaa ağla ağla içim çıktı kötü oldum bi de kötü hissettim kendimi sanki ara vermişim ilişkiye gibi umarım bu yüzden bana kızmaz tavır almaz... bakalım neler olacak sonrasında
çok haklısın çoookkkkk.... benimkide aramadı.. sabah günaydın mesajlarımız, sadece o kadar. çok yoğun çalışıyor biliyorum. ararmısın diye mesaj attım bendehep böyle oluyor, kendimi tutamıyorum. o aramazsa, konuşmadan duramıyorum. illa sesini duyucam, illa bilicem ne yaptığını. gittikçe paranoyaklaşıyormuyum neyim telefonda bir eklenti var whatsapp. fakat biz ordan mesajlaşmıyoruz. benim mesajıma uzun süre cevap gelmezse eğer, oraya bakıyorum. en son ne zaman online olmuş diye. eğer ben msj attıktan sonra online olmuşsa (ki bu telefonun elinin altında olduğunu ve msj okuyacak zamanı olduğunu gösteriyor ) ve bana cevap vermemişse, Allahhhhhhh yıkılsın dünyaaaa ki bugün Aşk dolu uyanmıştım.. Ara beni diye mesaj attım. Aradı oda. Hayatım bişi mi diceksin dedi konuşmamızın sonunda. Kaç saat oldu konuşmadık daha ne olsun dedim. evet evet evet dedi Dün gecede ısrarla aradım 3 defa 4 defa. Müsait değilsen meşgule at demi. Yok.. Toplantı yapıyorduk bebeğim lütfen ısrarla arama, msj at ben seni ilk uygun olduğumda ararım dedi. Tamam ben söz dinlerimde Sol tarafımdaki söz dinlemiyo suçlu o dedim bende çoğu zaman içime bir ergen kaçmış gibi davranıyorum ama napim seviyorum :)
.. yazılanları okuduğumda anlıyorum ki " tüm kadınlar aynısınız" lafı doğruymuş:). ortak sitemler beklentiler ve erkeklerin odunsu davranışları.. kadınların erkekleri bir kalıba sokma çabası........ nişanlılık dönemi uzamamalı... zaten dinimizdede hayır işlerinde acele ediniz denir ya.... uzadıkça suyu çıkıyor.... hayırlısıyla aralık ayında evlensem... çok sık görüşmüyorum bu yüzden. evliliğe birşeyler kalsın istiyorum... hergün buluş kafeye git kahve iç sinemaya git... sıkıcı oluyor sonra.... eski tecrübelerimden bunu öğrendim..... aynı eve girmeden asssla tanınmıyor.. bu aralar çevremdekiler öğüt veriyor bana.. içlerinde en hoşuma gideni orta yaşlı bir teyzenin şu lafı oldu"""" çook cilveli işveli kıpır kıpır bir kadın olursan yeterli:) basit bir omletle geçirirsin hayatı""":) üstelik bunu erkeklerden de duyuyorum... :) ... her yay burcu gibi cilveli olacağımı tahmin ediyorum:) ... zaten dün de aramadı..! bende aramadım! çünkü telefonla konuşmayı pek sevmiyormuşmuş da.. canlı canlı buluşmak ve konuşmayı tercih edermiş.... ben durur muyum! bende" ay ne öyle liseliler gibi "bende sevmem" dedim.. aramasını çılgın inekler gibi beklediğimi sadece siz biliyorsunuz :) .. ALLAH saygı-sevgi-ve sadakat duygularının bozulmasından korusun da katlanırız artık ne yapalım... türk filmlerindeki ediz hun çıkacak değildi ya karşıma... odun sa bizde yontarız :) hala aramadı! bana karşı hislerini bir bilsemmm... aslında nikah kıyılsa bu aralar :) .. bir arasan güzel şeyler söylesen ben de erisem... :) hayırlısı olsun.... ... keser döner sap döner.. yakında sende beni inekler gibi beklersin nasılsa çıldırırsın benle olmak için :)) kuş kafese girsn :) bu ara telepatiye taktım kafayı... onun düşüncelerine girmeye çalışma filan..... .. son sözüm... ara beni!!!! araaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!:) :) içimdeki tripli kapris yaratığı ortaya çıkmadan ara!
ay aynen bende bu sabah bu yüzden çok kızdım.. benım sevgılım askerde ve dün çarşıya çıktı ona internete gel konuşalım diyorum ama yok gelmiyor, hiç de aramadı bile... dün gece nöbetçiydim hastanede ben hemşireyim de.. kafamda kurdum durdum çok düşünecek zaman oluyor gece gece.. sabah aradı bende bit tripli konuşmaya başladım.. ben senden bişe istiyorum yapmıyorsun sana nete gel diyorum yapmıyorsun.. aramıyorsun.. sonra kızlaya başladı benm 5 saat çarşı iznim var alışveriş yapıyorum zaman geçiyor. bende dedimki yapanlar nasıl yapıyor..her hafta çarşıya çıkmıyorum demeye başladı. sonra suçlu benmişim gibi hadi bir şey diyormusun görüşürüz demez mi, bende dedimki sende hep kız bağır ve üstüne üstelik kapat dedim, sonra biri çağırdı kapattık ben snei sonra aradım dedi ama aramadı daha, aman off sanki ben suçluyum ..
5 saatin 1 saatine sana ayırabilir arada canım.
Her hafta olmasada 2-3 haftada bir olur bence.
seninki de sıkıntıya gelemiyor herhalde.
kendini sokaklara atıyor.
nerede askerr?
ay aynen bende bu sabah bu yüzden çok kızdım.. benım sevgılım askerde ve dün çarşıya çıktı ona internete gel konuşalım diyorum ama yok gelmiyor, hiç de aramadı bile... dün gece nöbetçiydim hastanede ben hemşireyim de.. kafamda kurdum durdum çok düşünecek zaman oluyor gece gece.. sabah aradı bende bit tripli konuşmaya başladım.. ben senden bişe istiyorum yapmıyorsun sana nete gel diyorum yapmıyorsun.. aramıyorsun.. sonra kızlaya başladı benm 5 saat çarşı iznim var alışveriş yapıyorum zaman geçiyor. bende dedimki yapanlar nasıl yapıyor..her hafta çarşıya çıkmıyorum demeye başladı. sonra suçlu benmişim gibi hadi bir şey diyormusun görüşürüz demez mi, bende dedimki sende hep kız bağır ve üstüne üstelik kapat dedim, sonra biri çağırdı kapattık ben snei sonra aradım dedi ama aramadı daha, aman off sanki ben suçluyum ..
ewt bende onu diyorum 5 saat çıkıyorsun 1 saat benle konuş ne var bunda.. ama yok yapmıyor.. ankarada askerde.. ben onun için kalkıp ankaraya gidiyorum ama o benim için tek bir şey yapmıyor.. ne var altı üstü bir nete gelicek sadece 1 saat yada yarım saat.. ister istemez bu istediğim olmayınca farklı şeyler düşünüyorum.. sonra senin kurmalarından bıktım diyor.. üstüne birde seni seviyorum, seni çok özledim demesi beni çileden çıkarıyor mesela..
tabıkıde suclu fln deılsın cnm. bnm nişanlımda askerde ama çarsıya cıkınca hemen kendını ınternet kafeye atıyor. daha ben kızıyorum ona bıraz gıt dolas btn gunun ınternet kafede gecıyor dıe.
haklsın yanı ne desen ne kdr trıp atsanda haklısın.. ama işte asker psıkolojısı cok garip durum olsa gerek.. bazen cok farklı bırı oluyorlar sankı.. anlamak ne mumkun..
işte askerlıklerı bıtene kdr bı sekılde bazı seylerı alttan alıyorz boyle..
tabıı içten içe de " sen bı gel ben sorcam sana" dıyorzsabırrr cnm..
sende deki canım sevgi sadece dilde olmaz, davranışlarınlada ben bunu görmek istiyorum diyebilirsin.
Evet bende asker bekledim. seni anlıyorum.
amasyaya ve arkasından urfaya gittim onun için.
gene de kameraya gidiyordu yarım saatte olsa.
askerde erkeklerin psikolojisi değişir diye biliyorum.
Belki nişanlında böyle bir durumdadır.
ilişkide enn gıcıkkkk olduğum hatta ennn sinirlendiğim belkide tek sinirlendiğim şey (burdaki sinir nevrim dönmeye yakın ki normalde acayip neşeli ve güleryüzlü bir insanım kolay kolay ne küserim ne alınırım ne gocunurum) telefonu bir yabancı gibi kapatmak. "tmm canm sana kolay gelsin", "nys ben kapatıyorum telefonu", "sonra görüşürüz". ama burdaki kapatma tam senin olayında ki gibi. hani hafif gerginlik olur, kaçar gibi telefon kapatılır ya...
ben anladımki, suçlu onlarda olsa (ki bi suçlu aramak için söylemiyorum) sineye çekip, birşey olmamış gibi yola devam etmek( ki ne kadar başarılısın diye sorsan hiiiiçççç cevap veremem). yoksa düşünüp kendi kendini yiyen biz oluyoruz, adam düz mantık "o benim nişanlım. biz birbirimizi seviyoruz. evlenicez" olay bitmiştir.
altı üstü 5 ay askerlik yapıyor canım ya.. ve ankarada daaha kötü yerde olsa ne olurdu kim bilir.. ben anlamam askerlik psikolojisi sonuçta benimde burda sıkıntılarım var.. hayatım güllük gülüstanlık sayılmaz ki..
kısaca canım sevgilim aslan burcu ama yükseleni öküzzz:) neyse bayramın 3. günü gidiyorum o güne saklıyorum herşeyi zaten. daha nişanlanmadık canım..
aaa bnm nişalımda ankarada asker.. tbı bızım 15 ay =(
walla haklısın cnm yaa..5 saat alısverıs mı yapılır :/ boşwer üsteleme hc.. görmek ısteyen zaten koşa koşa gelır nete.
btn gununu ayırmasını beklemıosun sncta bı yarım saat 1 saat gorsem yeter dıosun.
azcık daha sabır o zaman bayramın 3.gününe birşey kalmadı sayılırolsun canım nasip işi bunlar bir bakmışsın sözlüsün bir bakmışsın nişanlı sonra bir bakmışsın evli hayırlısıyla olsun inşallah
ewt aynen öyle kaç ayı kaldı senın nişanlının canım.. kendi bilir artık ben boşu boşuna sinirlerimi yıpratıyorum.. sevmek lafla olmaz .. insanlar çok kolay diyebiliyorlar seni seviyorum.. ama lafla olucak iş değil.. icraatta hiç bişe yok bana göre o beni sevmiyor ben öyle algılıyorum.. yaptıkları ortada
10 ayımız var daha cnmçook var dahaa
her ınsan sevdgı ınsanı gormek ıcın can atar..
ama dedgm gbı hanı askerde dıe de olablr. tabıkıde sevıyordur ama işte kafa gidik oluo orda herhalde ne bılım :)
biz 9. senemıze girdik ve nişanlım her zmn bnı gormek ıcın can atmıstr.. hatta ızne geldgnde sabahın korunde uyan daha fzla görusmus olalım dıe erkenden uyandrıodu benı
bayramda gdıomussun ztn cıkar bunların acısını biiirr biiirrr yol kel kafasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?