Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

çok haklısın çoookkkkk.... benimkide aramadı.. sabah günaydın mesajlarımız, sadece o kadar. çok yoğun çalışıyor biliyorum. ararmısın diye mesaj attım bende hep böyle oluyor, kendimi tutamıyorum. o aramazsa, konuşmadan duramıyorum. illa sesini duyucam, illa bilicem ne yaptığını. gittikçe paranoyaklaşıyormuyum neyim telefonda bir eklenti var whatsapp. fakat biz ordan mesajlaşmıyoruz. benim mesajıma uzun süre cevap gelmezse eğer, oraya bakıyorum. en son ne zaman online olmuş diye. eğer ben msj attıktan sonra online olmuşsa (ki bu telefonun elinin altında olduğunu ve msj okuyacak zamanı olduğunu gösteriyor) ve bana cevap vermemişse, Allahhhhhhh yıkılsın dünyaaaa ki bugün Aşk dolu uyanmıştım.. Ara beni diye mesaj attım. Aradı oda. Hayatım bişi mi diceksin dedi konuşmamızın sonunda. Kaç saat oldu konuşmadık daha ne olsun dedim. evet evet evet dedi Dün gecede ısrarla aradım 3 defa 4 defa. Müsait değilsen meşgule at demi. Yok.. Toplantı yapıyorduk bebeğim lütfen ısrarla arama, msj at ben seni ilk uygun olduğumda ararım dedi. Tamam ben söz dinlerimde Sol tarafımdaki söz dinlemiyo suçlu o dedim bende çoğu zaman içime bir ergen kaçmış gibi davranıyorum ama napim seviyorum :)

O da zor bir insan ben de...
sorun burda herhalde canım.
bir de ikimizde inatçıyız.
ilişkiler her zaman mutlu huzurlu olmuyor. arada oluyor işte sorunlar.
evet canım sevgiye zarar vermeden aşabilmekte olay.
biz birbirimizi görünce gevşiiyoruz hemen.
gerçi bu sefer önce o gevşedi.
kayınvalidemin tavrını da iş stresine veriyorum.
Amin canımm... Allah bize bol sabir versin.

Yasemincim kendine zaman vermekle iyi yapmışsın.
Valla ne yalan söyliyeyim ben de çok sinirlenince ağzımdan tam olarak küfür olmasada kötü sözler çıkıyor.
Nişanlım daha sabırlı o konuda herhalde. Ondan pek duymadım öyle şeyler.
Ben sinirlendimmi kendimi durduramam yapı meselesi demekki.
İyi olucak inşallah ilişkiniz canım ama biraz gözlemle bakalım, senin için çabalıycak mı?
Sözlerinin arkasında mı? diye...

ay aynen bende bu sabah bu yüzden çok kızdım.. benım sevgılım askerde ve dün çarşıya çıktı ona internete gel konuşalım diyorum ama yok gelmiyor, hiç de aramadı bile... dün gece nöbetçiydim hastanede ben hemşireyim de.. kafamda kurdum durdum çok düşünecek zaman oluyor gece gece.. sabah aradı bende bit tripli konuşmaya başladım.. ben senden bişe istiyorum yapmıyorsun sana nete gel diyorum yapmıyorsun.. aramıyorsun.. sonra kızlaya başladı benm 5 saat çarşı iznim var alışveriş yapıyorum zaman geçiyor. bende dedimki yapanlar nasıl yapıyor..her hafta çarşıya çıkmıyorum demeye başladı. sonra suçlu benmişim gibi hadi bir şey diyormusun görüşürüz demez mi, bende dedimki sende hep kız bağır ve üstüne üstelik kapat dedim, sonra biri çağırdı kapattık ben snei sonra aradım dedi ama aramadı daha, aman off sanki ben suçluyum ..

bende yay burcuyum canım.4
Nişanlım maşallah ne cilveli kadın der :)
ama karın doyururmu bilemem artık :)
böyle kendi kendini yemektense söylesen bende ilgi isterim her kadın gibi desen ne olur acabaa? :)
bu arada doğum tarihin tam olarak ne canım?

5 saatin 1 saatine sana ayırabilir arada canım.
Her hafta olmasada 2-3 haftada bir olur bence.
seninki de sıkıntıya gelemiyor herhalde.
kendini sokaklara atıyor.
nerede askerr?

5 saatin 1 saatine sana ayırabilir arada canım.
Her hafta olmasada 2-3 haftada bir olur bence.
seninki de sıkıntıya gelemiyor herhalde.
kendini sokaklara atıyor.
nerede askerr?

ewt bende onu diyorum 5 saat çıkıyorsun 1 saat benle konuş ne var bunda.. ama yok yapmıyor.. ankarada askerde.. ben onun için kalkıp ankaraya gidiyorum ama o benim için tek bir şey yapmıyor.. ne var altı üstü bir nete gelicek sadece 1 saat yada yarım saat.. ister istemez bu istediğim olmayınca farklı şeyler düşünüyorum.. sonra senin kurmalarından bıktım diyor.. üstüne birde seni seviyorum, seni çok özledim demesi beni çileden çıkarıyor mesela..

Bu arada şunu söyliyim kızlar.
Genel olarak toipiğimize baktığımızda hepimizin hemen hemen sorunları aynı.
Erkekler anlayışsız biz ise huzursuzuz.

tabıkıde suclu fln deılsın cnm. bnm nişanlımda askerde ama çarsıya cıkınca hemen kendını ınternet kafeye atıyor. daha ben kızıyorum ona bıraz gıt dolas btn gunun ınternet kafede gecıyor dıe.
haklsın yanı ne desen ne kdr trıp atsanda haklısın.. ama işte asker psıkolojısı cok garip durum olsa gerek.. bazen cok farklı bırı oluyorlar sankı.. anlamak ne mumkun..
işte askerlıklerı bıtene kdr bı sekılde bazı seylerı alttan alıyorz boyle..
tabıı içten içe de " sen bı gel ben sorcam sana" dıyorz sabırrr cnm..

sende deki canım sevgi sadece dilde olmaz, davranışlarınlada ben bunu görmek istiyorum diyebilirsin.
Evet bende asker bekledim. seni anlıyorum.
amasyaya ve arkasından urfaya gittim onun için.
gene de kameraya gidiyordu yarım saatte olsa.
askerde erkeklerin psikolojisi değişir diye biliyorum.
Belki nişanlında böyle bir durumdadır.

altı üstü 5 ay askerlik yapıyor canım ya.. ve ankarada daaha kötü yerde olsa ne olurdu kim bilir.. ben anlamam askerlik psikolojisi sonuçta benimde burda sıkıntılarım var.. hayatım güllük gülüstanlık sayılmaz ki..

ilişkide enn gıcıkkkk olduğum hatta ennn sinirlendiğim belkide tek sinirlendiğim şey (burdaki sinir nevrim dönmeye yakın ki normalde acayip neşeli ve güleryüzlü bir insanım kolay kolay ne küserim ne alınırım ne gocunurum) telefonu bir yabancı gibi kapatmak. "tmm canm sana kolay gelsin", "nys ben kapatıyorum telefonu", "sonra görüşürüz". ama burdaki kapatma tam senin olayında ki gibi. hani hafif gerginlik olur, kaçar gibi telefon kapatılır ya...

ben anladımki, suçlu onlarda olsa (ki bi suçlu aramak için söylemiyorum) sineye çekip, birşey olmamış gibi yola devam etmek( ki ne kadar başarılısın diye sorsan hiiiiçççç cevap veremem). yoksa düşünüp kendi kendini yiyen biz oluyoruz, adam düz mantık "o benim nişanlım. biz birbirimizi seviyoruz. evlenicez" olay bitmiştir.

diyorum canım diyorum dille olmaz diyorum ben icraat istiyorum diyorum.. bana diyor ki ben ne yapayım duygu.. ben böyleyim anlatırken bile geriliyorum..

kısaca canım sevgilim aslan burcu ama yükseleni öküzzz:) neyse bayramın 3. günü gidiyorum o güne saklıyorum herşeyi zaten. daha nişanlanmadık canım..

aaa bnm nişalımda ankarada asker.. tbı bızım 15 ay =(
walla haklısın cnm yaa..5 saat alısverıs mı yapılır :/ boşwer üsteleme hc.. görmek ısteyen zaten koşa koşa gelır nete.
btn gununu ayırmasını beklemıosun sncta bı yarım saat 1 saat gorsem yeter dıosun.

kısaca canım sevgilim aslan burcu ama yükseleni öküzzz:) neyse bayramın 3. günü gidiyorum o güne saklıyorum herşeyi zaten. daha nişanlanmadık canım..

azcık daha sabır o zaman bayramın 3.gününe birşey kalmadı sayılır olsun canım nasip işi bunlar bir bakmışsın sözlüsün bir bakmışsın nişanlı sonra bir bakmışsın evli hayırlısıyla olsun inşallah

ewt aynen öyle kaç ayı kaldı senın nişanlının canım.. kendi bilir artık ben boşu boşuna sinirlerimi yıpratıyorum.. sevmek lafla olmaz .. insanlar çok kolay diyebiliyorlar seni seviyorum.. ama lafla olucak iş değil.. icraatta hiç bişe yok bana göre o beni sevmiyor ben öyle algılıyorum.. yaptıkları ortada

bende öyle diyorum hayırlısıysa olsun değilse olmasın artık.. çok yordu benii..

10 ayımız var daha cnm çook var dahaa
her ınsan sevdgı ınsanı gormek ıcın can atar..
ama dedgm gbı hanı askerde dıe de olablr. tabıkıde sevıyordur ama işte kafa gidik oluo orda herhalde ne bılım :)
biz 9. senemıze girdik ve nişanlım her zmn bnı gormek ıcın can atmıstr.. hatta ızne geldgnde sabahın korunde uyan daha fzla görusmus olalım dıe erkenden uyandrıodu benı
bayramda gdıomussun ztn cıkar bunların acısını biiirr biiirrr yol kel kafasını

allah kavuştursun tez zamanda daha çok varmış gelmesine ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…