- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.201
kıyamam canım yaaama yemin etti annesinin üzerine, çünkü ben başka kızlarla konuştuğu mesajları yakaladım. önce okutmak istemedi, okumak istiyorum bileyim hiç birşey değişmeyecek dedim. verdi bilgisayarını elime. ama gururuma yediremedim. msjları okudum sonra eğildim onu yanağından öptüm 1 kere, salonda oturuyorduk. kalktım yanından. mutfağa gittiğimi sandı, ben çantamı toparladım kapıyı açtım çıktım. arkamdan apartmanda yakaladı, gidemezsin bırakmam dedi. sonrasında saatlerce konuştuk, çok duygusaldı. ve yemin etti. o günden sonra aramızda gizli saklı yok. zaten şöylede birşey var. yapmak isteyen insan herzaman yapar. en başlarda aklıma başka bir kız diye asla gelmiyordu ama bunu o zedeledi. ama niyet önemli herzaman. erkek nefsi, bir anlık sohbete kayabilir, bir bakışa kanabilir.bu yüzden huzursuzluk çıkarmak, kapris yapıp onu bıktırmakta istemiyorum.o şuan benimle ve benim nişanlım. sinirlensemde, kızsamda, kırılsamda gönlünü hoş tutmam lazım. ama ne kadar başarılıyım tartışılır
Bu arada sana özel mesaj göndermek istedim ama mesaj sayım yetersiz kaldı. Burda yazsam site kurallarına aykırımı bilmiyorum. Ben nazardan çok korkuyorum canım ve bu yüzden nişanlımın önerisiyle "Cevşen-i Kebir" okuyorum. Burda yazmayım ne olduğunu sen bir internetten bak. İnançlarına uygunsa okuyabilirsin :)
kadın olmak gerçekten çok zor... sürekli kafamızda senaryo yazmak zorunda mıyız.. yada erkekler odun! kısa ve öz cümelerle ifade ediyolar ayrıntı yok! . ve ben hala onu aramıyorum.. ağır takılıyorum filan.. dır dır eden bir kadın gibi görünmemem lazım.. rol yapıyorum.!! ne acı değil mi... gerçek ben gibi davranamıyorum.. neşeli anlayışlı kadın havalarına büründüm... iyi erkek bulmanın en zor olduğu devirdeyiz.. bulmuşken kaybetme korkusu filan işte.... beni sevdiğinden bir emin olsam..... insan sevmediği kişiyle evlenmek istemez gerçi ama... şeytan sabahtan beri fısıldıyor çıldırcam! ulan bir arasan şimdi! nişanlılık dönemi uzun olmamalı bunu anladım! trip ve kapris duygularından arınmak istiyorum.. arsız ve gamsız olmak istiyorum inşallah!!!!! hayırlısıyla aralıkta evlensem..... aynı evde yaşamadan assssla o kişiyi tanıyamıyoruz.. telefon başında bekliyorum hala!!!! ara be adam araaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
ahhhh canımmm ne yaptın sen nasıl gerilmiş nasıl sinirlenmişsin yazık değil mi sana yaaa...ne oldu nişanlınla aranızda ne geçti niye bu kadar sinirlendin anlatır mısın
haklısın canım böyle bişe yaşaman hoş olmamış ister istemez beyninde yer etmiş ve şu andaki zamanı bile sorgulatmaya başlamış sana ki biz de buna benzer bişe yaşadık onun çok büyük etkisi var şu anda yaşadıklarımda... ama madem bu kadar büyük bi söz verdi sen güven nişanlına küçük bi hata yapmış ama anladığım kadarıyla o zamandan beri güvenini zedeleyecek bişe yapmamış aksine olabildiğince açık olmuş sana... haklısın erkek nefsi haklısın bi ana bakar bu iş ama bunu düşünüerek ne kendine ilişkini zehir et ne de nişanlına yansıtıp ona güvenmiyo imajı çizme... ben hep yapardım nişanlıma bi kere o bana yaptı aman allahım o kadar bozuldum o kadar üzüldüm kendimi öyle kötü hissettim ki anlatamam sonra buna köpürdüm sen nasıl böylle bişe düşünürsün dye bana ne dedi biliyo musun nasıl oluyomuş nasıl kötü nasıl sinir bozucu bişeymiş artık anladın di mi sen böyle şeyler yapınca neden sinirlendiğimi dedi... bi de şu var nişanlım hep bak benim hayatımda kimse yok senden başka çocuk değilim etrafta kzı peşinde koşayım dedi ha bu anlık bi gaflettir kabul ama suçum yokken yapma şunu aklıma karpuz kabuğu sokuyosun farkında değilsin bu kızla görüşme deyince ister istemez acaba benden hoşlanıyo mu cidden diye düşünüp o gözle bakmaya başlarım o kıza dedi yapma dedi aman tatlım o yüzden olabildiğince yansıtma bu kıskançlığını kaybetme korkunu yarın ne olacağı belli değil bugünün tadını çıkarmaya çalış nişanlın seni seviyo ve sen izin verdikçe sevmeye devam edecek bunu hiiiiiiiiiiççççççç unutmaaaa
ah güzel arkadaşım... yaşadığım şehirde görüştüğüm bir arkadaş çevrem yok. çok yalnızım.. nişanlım da başka şehirde.. insan yalnızken sürekli kurar senaryo yazarmış meğer... en ufak bir sözden anlamlar çıkarıyorum.. tabi o bunu bilmiyor.... akşamları onun telefonunu beklemekten öteye gitmem lazım... tek yaptığım bu olunca çıldırmaya başlıyorum.. benimki tamamen şımarıklık aslında... belki de bu sessizlikten çıkıp yeni bir sayfa açma isteğinin hırçınlığı bu... yaş 30 a doğru gelirken:) allah sağlık huzur versin herkese.. bu şımarıklıklarımızı affetsin... dünyada ne dertler var....... hala aramasını bekliyorum:)
o kadar haklısın ki.. aklına karpuz kabuğu sokmamak lazım. bazen kendide der bana güvenmiyosun diye, hayır güveniyorum derim. o zaman dışardakilere güvenmiyosun sen diye şaka yapar birde :) ama kendimi onun yerine koyunca, bana güvenmese kendimi çok kötü hissederdim sanırım. nişanlında kendisini anlamanı istemiş sanırım. birde şu var aslında. güvensekte güvenmesekte adam başkasına bakıcaksa bakar zaten bunu önleyemeyiz ki.. birde bunlar bizim erkek arkadaşlarımız değil. NİŞANLIMIZ :) işin içinde aileler var, çıkılmış bir yol var, verilmiş sözler var. hani demi ya acaba o kız benden hoşlanıyomu diye bakmaya başlarım diye, bence bakmaz sadece sana sen o şekilde davranma diye demiştiraramızda bir espiridir bizim zaten, eğer sevmezsen kafanı kırarım, eğer bırakıp gidersen kafanı kırarım falan diye takılırız (kafa kırma meselesinin çok uzun ve espirili bir tarihi var aramızda). Rabbim nasip ettiyse bize bu insanları zaten, yolumuza ne taş çıkarsa çıksın onlar bizim
tuğçem ilk önce sakin ol
bırak üzerine gitme o sana dönsün
bu şekilde davranınca ters tepki veriyo sanırım
ah biz kızlar neden böyleyiz.. hemen kendimzi sinir ediyoruz kafamızda kurup.. cevap verir canım işi vardır görmemiştir.. benmde kardeşim şehir dışında okuyor.. biz salı günü beklerken bugun supriz yaptı. dersi iptal olmuş olmasaymış salı gelicekti. zor oluyor uzakta olması hepimiz çok özlemiştik kardeşimi ama annem bir farklı özlemişti..
selam kızlar ben en son yazmıştım düğünüme 5 gün kaldı şimdi ben 5 günlük evliyim ve ailemi çok özledim hiç birşeyi sorun yapmayın herşey olacağına varıyormuş
Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah herkese mutluluklar dilerim
Dizi yüzünden neden kırıyor ki seni. Şu telefon açmama olaylarına bende illet oluyorum. Açsın meşgulsede sonra ararım desin birşey desin. Kayınvalidenin yaptığını az önce anneme okudum, oda çok ayıpladı. Ne yapmayı planlıyorsun peki? Nişanlınla konuşucakmısın bayram için? Allah yar ve yardımcın olsun..
ahhh canım ahhh yaaa kıyamam sana yaa çok haklısın çok heveslenmiştin bayramı beraber geçireceksiniz diye daha önce yazdıklarından belliydi, cidden hoş olmamış hadi nişanlın düşünemedi keşke kayınvaliden seni de davet etseydi gidemesen bile... ya tatlım ne denir bilmiyorum ama nişanlı ve evli erkekler bi anda aileye düşkğn olmaya başlıyolar toz kondurmuyolar herşey ve ne yazık ki herkes onlardan sonra geliyo.. bence nişanlın biz nasılsa evleneceğiz her bayramı her günü birlikte geçireceğiz şimdiki zamanı ailemle geçirmem gerek diye düşünüyo bana sorarsan... senin kırılabileceğin aklının ucundan geçmemiştir eminim... inşallah en kısa zamanda ailesiyle senin arasındaki dengeyi kurmayı başarır ve sizin de artık bi aile olduğunuzun farkına varır...
ayrıca bana kızma ama kayınvalideene çok kızdım ne demek söyle tuğçeye uzatmasın sen annesin ya ortayı bi şekilde bulman gerekmez mi.?????
üzme kendini nolur ve bugün ne yaptınız konuştunuz mu hiç haber ver olur mu
arabadan inerken sana bi kere sarılabilir miyim dedim zaten sımsıkıı sarıldım kokusunu içime çekerek o da çok koşturdum bugün terledim falan dedi ben de ona aksine çok güzel kokuyosuni sevdiğim adam kokuyosun dedim biraz kötü oldum ağladım...
haklısın çok fena etraf artık ben de o yüzden çok korkuyorum hele hele etrafında bazı arkadaşları var ki hergün bi kızlalar ve hep belli amaç peşinde koşuyolar kızlarda o tarz oluyo nişanlımda onlarla çok vakit geçiriyo ödüm kopuyo ki onlardan birine tutulacak falan diye.... ama rahat ol bak senin nişanlınne yapsa ne etse söylüyomuş bu çok önemli hiç unutmaa
kadın olmak gerçekten çok zor... sürekli kafamızda senaryo yazmak zorunda mıyız.. yada erkekler odun! kısa ve öz cümelerle ifade ediyolar ayrıntı yok! . ve ben hala onu aramıyorum.. ağır takılıyorum filan.. dır dır eden bir kadın gibi görünmemem lazım.. rol yapıyorum.!! ne acı değil mi... gerçek ben gibi davranamıyorum.. neşeli anlayışlı kadın havalarına büründüm... iyi erkek bulmanın en zor olduğu devirdeyiz.. bulmuşken kaybetme korkusu filan işte.... beni sevdiğinden bir emin olsam..... insan sevmediği kişiyle evlenmek istemez gerçi ama... şeytan sabahtan beri fısıldıyor çıldırcam! ulan bir arasan şimdi! nişanlılık dönemi uzun olmamalı bunu anladım! trip ve kapris duygularından arınmak istiyorum.. arsız ve gamsız olmak istiyorum inşallah!!!!! hayırlısıyla aralıkta evlensem..... aynı evde yaşamadan assssla o kişiyi tanıyamıyoruz.. telefon başında bekliyorum hala!!!! ara be adam araaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
ah güzel arkadaşım... yaşadığım şehirde görüştüğüm bir arkadaş çevrem yok. çok yalnızım.. nişanlım da başka şehirde.. insan yalnızken sürekli kurar senaryo yazarmış meğer... en ufak bir sözden anlamlar çıkarıyorum.. tabi o bunu bilmiyor.... akşamları onun telefonunu beklemekten öteye gitmem lazım... tek yaptığım bu olunca çıldırmaya başlıyorum.. benimki tamamen şımarıklık aslında... belki de bu sessizlikten çıkıp yeni bir sayfa açma isteğinin hırçınlığı bu... yaş 30 a doğru gelirken:) allah sağlık huzur versin herkese.. bu şımarıklıklarımızı affetsin... dünyada ne dertler var....... hala aramasını bekliyorum:)
ya da konuşmayın artık yatın falan deseydi. neysee artık canım o da şu aralar zor zamanlar yaşıyor ona veriyorum.
kayınvalidemin de dükkanı var ama birisi kafaya takmı habire uğraşıyor. dava ederim falan diyee...
herhalde ona sıkılıyor.
ben bugün nişanlımın dükkanındayken geldi.
merhaba dedi asık bir suratla, merhaba dedik biz de...
baktım bana hiç bakmıyor nasılsın falan demiyor ben de birşey demedim.
hatta nişanlım sonra diyorki annem sana soğuk davradı diye. hee öyle dedim.
sonra iştee konuştu birşeyler yedinmi sarma koyıyım falan dedi. ceketin yok mu üşüceksin dedi v.s
hiç konuşmasaydı ona göre davranıcaktım bende neyse artıkk.
nişanlım beni yemeğe çıkardı ve birbirimizi sevdiğimize orta yolu bir şekilde bulmamız gerektiğine kanaat getirdik. Hayırlısı artık canım.
Yasemincim aranızın düzelmesine sevindim gerçekten.
Ne zaman buluştunuz? Başbaşamıydınız?
O ayrıntıları kaçırmışım ben.
Bu arada herkese iyi Pazarlar hanımlarrrr....
Halet-i ruhiyem bugün gayet aşk dolubi kaç gün önceki benle alakası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?