Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

evet abartma kelimesi kesinlikle biz de de aynı...biz hayatımızın merkezine koyduk onlardanda aynı şeyi bekliyoruz ama olmuyor..tek yapabileceğimiz bunu kabullenmek canım...inşallah herşey yoluna girecek buna inanmalıyız..iyi düşünelim iyi olsun değil mi? :)

Nisanlinin burcu ne ? Gicik oldum ona

Herkes onu adam etmenin yollarına gömüldü :) hiç gülceğim yoktu.

Okudum.
Ben de başlıyorum bakalım.
Güçlü olabilicekmiyim.
Eğer ailesinden çıkınca ararsa açmıycam.
nORMALDE sabahları uyandığımda ararım ama aramıycam.
uyuyup kalmışım ayılmaya çalışıyordum v.s dicem.
ne yapıyım böyle olmalı.

kızlarr bende hepsini okuyamadım ama güzel şeyler yazıyor..benim ilgisizmiş gibi görünüp herşey yolunda gayet mutluyum taktiği de varmış..ben onu pek yürütememiştim..telde çok sık görüşemediğimizden fırsatım olmuyordu zaten az görüşüyoruz diye...ama bakalım yine deneyebilirim..

şimdi msj atmıiş. eve geldim aşkım iyi geceler diye.
beni uyuyor sanıyor. halbuki ben 3 ten aşağı yatmam.
cevap yazmadım.
bakalım yarın ne olcak?

zaten topuz olamayacak dalgalı ve yandan dağınık toparlanmış birşey istiyorum :) detay derken daha özel ve farklı yapmak için ne olabilir nasıl zenginleştirilebiliri kast ediyorum tatlım mesela pasta örneğini verdiğin gibi:)

Belkide evlenmek iyi bir fikir değildi benim için.
30 yaşına dayanmışım zaten.
Belkide girişmemeliydim.
aldım ağzımın payını.

Benden yaşca büyüksün belki fikir vermek haddim değil ama biri yanlış diye diğerleride öyle olucak değil tamam belki 30 yaşına geldin ama öyle abartılıcak bir yaş değil umutsuz olma bu kadar.Nişanlında bu yaşlarda belkide daha büyüktür sanırım erkeklerin çoğu 20li yaşlarda bu kadar umursamazken yaş ilerledikçe daha da salıyorlar kendilerini bence.Konuşmayı dene.Olmadı ara vermeye çalışın biraz belki aklı başına gelir.Ama ne olursa olsun kendini bu kadar harap etme.

günaydınnnn tuğçecnımmmmm buraya daldınn bizimm topiciğimizii unuttunn amaaa
bu arda tuğçecancımm sen nişanlımıydın yaa :26: ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…