merhaba tatlım.. yazdıklarını okudum tek tek.. yine mutsuz bir akşam geçirmişsin duygu yoğunluğunun tavan yaptığı anda ben burda olmuyorum hepte böyle denk geliyo.
bağımlı kişiliksin sanırım sen birazda melankolik. onsuz nefes alamayacağını düşünüyosun (aslında onsuzda yaşarsın da hadi bu duygunu bu şekilde düşünelim sonuçta duyguyu en derinden yaşıyosun ozaman onsuz nefes alamayacağını ona çaktırma en azından
).
ondan başka bi hayat kurmamışsın kendine.. oysa sen kendi özel alanını oluşturduğun anda herşey daha iyiye gidecek bunun bi farkına varmalısın. arkadaşlarınla vakit geçir hayatını monotonluktan çıkar ani planlar yap ve onun son anda haberi olsun.
onsuzda hayatına çok güzel devam ettiğinin farkına varsın. ona trip atma surat asma ama sürekli de arama.. aradığında neşeli konuş..bazende sen kapatmak zorundaymışsın gibi konuş. hayatına hareketlilik kat. neden bi işe girmiyosun tatlım? çok yorulmayacağın ama sana sosyal çevre sağlayacak bi iş..
bende senin gibiydim hayli bağımlı. taki üniversiteyi bitirip iş hayatına başladığımda anladım onu nasıl yola getireceğimi
daha öncesinde sürekli ben arardım, arasın isterdim, msnden konuşmak isterdim falan.hep ben buluşalım derdim.. şimdi bazen o arıyo bazen ben..çok özlesem bile kolay kolay özledim görüşelim dememeye başladım.. şimdilerde düğün hazırlığı sebebiyle hergün birlikteyiz gerçide.
mesela o akşam yemek yiyelim mi dedi ben "aa şu arkadaşımla buluşcaz" dedim buluştumda ve onu hiç aramadım başkaları yanımdayken.
mesela o işte çok yoğun olduğu için gün boyu aramadı mı bende bi gün boyunca aramadım "neden aramadın" sorusunu bu kez o sordu ve benim cevabım onun cevabı oldu. yani demek istediğim misilleme yap ama bunu inat yapıyormuşsun trip atıyormuşsun gibi değil "oohh herşey yolunda hayat güzel işim var arkadaşlarım var sende varsın" gibi
" hayatımda sadece sen varsın" değil
ona bağımlı olma tatlım lütfen bi an önce kendi özel alanını oluştur bunu evlenincede devam ettir.. eğer erkeklere ona bağımlı olduğumuz fikrini verirsek o zaman ya böyle peşinde süründürürler yada bizi cepte kabul edip başka limanlara yol alırlar buna izin vermeyelim kızlar