- 14 Ağustos 2011
- 27.183
- 3.149
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
slm kızlar. bende geldim aranıza nişanlılığının son gunlerini yaşayan bir hatun olarak
Hoşgeldin canımm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar. bende geldim aranıza nişanlılığının son gunlerini yaşayan bir hatun olarak
'şimdi düşünüyorum da ne kadar güçsüzmüşüm'...yaşadıklarımın özeti heralde bu...ben bu değilim diyorum bu olamam inatçı sevdiğini karşısındakine kolay gösteremeyen biriydim..bakıyorum da değişmişim eskisi gibi olup kendimi güçlü hissetmek istiyorum tabiki hayatımda onla beraber..
bu değişimi büyüdükçe mi yaşadın yoksa başka şeyler de uyguladın mı? benim de gerçekten sevdiğim ilk kişi o yüzden bu kadar büyüttüm gözümde sanırım.. ben de ara ara çok ta umrumda değilmiş onsuz da mutluyum gibi davranıyorum ama uzun sürmüyo..zaten uzakta olduğumuzdan birbirimizden kısa süren telefon görüşmelerinde bi daha ne zaman duyarım sesini diye düşünüp pes edebiliyorum :/
Kızlarrrr
hoşgeldin nasıl gidiyor hazırlıklar heyecan var mı? :)
darısı başımıza inşallah :)
Merhabaaa
'şimdi düşünüyorum da ne kadar güçsüzmüşüm'...yaşadıklarımın özeti heralde bu...ben bu değilim diyorum bu olamam inatçı sevdiğini karşısındakine kolay gösteremeyen biriydim..bakıyorum da değişmişim eskisi gibi olup kendimi güçlü hissetmek istiyorum tabiki hayatımda onla beraber..
bu değişimi büyüdükçe mi yaşadın yoksa başka şeyler de uyguladın mı? benim de gerçekten sevdiğim ilk kişi o yüzden bu kadar büyüttüm gözümde sanırım.. ben de ara ara çok ta umrumda değilmiş onsuz da mutluyum gibi davranıyorum ama uzun sürmüyo..zaten uzakta olduğumuzdan birbirimizden kısa süren telefon görüşmelerinde bi daha ne zaman duyarım sesini diye düşünüp pes edebiliyorum :/
ramazanda öyle oluyor canım. sıcaktada bir yere çıkılmıyor.
akşam çıkmayı düşünüyordum ailemle.
müzik açıp dans ediyim diyorum iyi gelebilir.
napıyosun kuzummmmm tanıdın mı beni :44:
evet eve bağlanıp kalınca daha da takar oldum bu durumu zaten..
evet gelir bence de negatif enerjini atmış olursun hem..
bu arada bu saat oldu benimkinden ses yok neee kadaaaan da mesutum ararsa artık ne zamana belli olmaz...ilkinde açmayacağım..sonra arkadaşlarla nette görüşüyoduk görmemişim dicem ki yalan da değil :)
aslında bunu evlilik terapilerine katıldıkça farkettim.. yani farkındalığımı başkalarının terapi sürecini izlerken edindim. bi aile danışmanlık merkezinde çalışıyorum. aile danışmanı değilim fakat bazı görüşmelerde aile danışmanımızla birlikte girdim terapilere. o terapiler benimde terapim oldu. kendimi, neyi sevdiğimi, ne istediğimi, insanlarla ilişkimin nasıl olduğunu ve olması gerektiğini, nişanlımla olan ilişkimin nasıl olduğunu ve sağlıklı iletişimin nasıl olması gerektiğini daha bi farkettim ve uygulamaya koymaya başladım.
karşı tarafı değiştiremiyoruz ama eğer biz yerimizi değiştirirsek karşı tarafta kendine bizim konumumuza göre bi yer belirliyo, belirlemek zorunda kalıyo
341. dönem asker yarenlerinden hatırlıyorum sanki :)
aslında bunu evlilik terapilerine katıldıkça farkettim.. yani farkındalığımı başkalarının terapi sürecini izlerken edindim. bi aile danışmanlık merkezinde çalışıyorum. aile danışmanı değilim fakat bazı görüşmelerde aile danışmanımızla birlikte girdim terapilere. o terapiler benimde terapim oldu. kendimi, neyi sevdiğimi, ne istediğimi, insanlarla ilişkimin nasıl olduğunu ve olması gerektiğini, nişanlımla olan ilişkimin nasıl olduğunu ve sağlıklı iletişimin nasıl olması gerektiğini daha bi farkettim ve uygulamaya koymaya başladım.
karşı tarafı değiştiremiyoruz ama eğer biz yerimizi değiştirirsek karşı tarafta kendine bizim konumumuza göre bi yer belirliyo, belirlemek zorunda kalıyo
hoşbulduk kızlar
evet çok heyecanlıyım artık son gunler. hergun bi koşturmaca..yok tesisatçısı,yok perdesi,yok cartı curtu guzel koşturmacalar bunlar ama insanı yoruyo. bide ben herşeyı dort dortluk istediğim için kendimi yıpratıyorum çok. erkekler daha sakın bu konuda. biz bayanlar ınce detaylarını duşunduğumuz için erken yaşlanıyoruz galıba
Bende ilkinde açmadım canım. Bir dahada aramadı.
ayy ne güzell ne güzelll...
yalan değil canım tabi. çok meşgulsün açamassın telefonunu :)
evettttttt bide şafak panosundaydıkkkk ordada ümran ben seda dalıveriyorduk misafirliğe
ne güzel senin, ilişkin ve hayatın için oldukça faydalı olmuş..sanırsam benimde böyle bir şeye ya da sihirli bir değneğe ihtiyacım var çünkü naparsam kendime yapıyorum hiç birşeyi değiştiremeden...düşüncelerin ve tavsiyelerin için çok saol bu arada :)
Bende ilkinde açmadım canım. Bir dahada aramadı.
ayy ne güzell ne güzelll...
yalan değil canım tabi. çok meşgulsün açamassın telefonunu :)
evettttttt bide şafak panosundaydıkkkk ordada ümran ben seda dalıveriyorduk misafirliğe
bu arada düğünü ne zaman düşünüyorsunuz?bizim seneye yaza inşallah ama bazı nedenlerden dolayı tarih henüz tam belirlenemedi...hazırlık olarak ta hiç bişey yok ortada hele de çeyiz olarak..