- Konu Sahibi AngelHeart
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım emin olabilirsin.
Ben 29 yaşındayım. 4 aydır da nişanlıyım.
bana da bazen diyorlar senin ayakların yerde değildir diye. yooo hiç öyle bir durum yok.
havalarda falan uçmuyorum. tabiki halime sürekli şükrediyorum.
kendimi internete, tv ye verdim ben de.
mesela 9 gün görüşmemişizdir özledim der. ama msni aç bir yüzünü göriyim demez. ben dün bunu söyleyince ee sen söyle açarız diyor. benim odam çok sıcak cehennem gibi o yüzden odamda durmak istemiyorum diyor. ben ise sıcakta olsa onu görmek için sıcak odaya girerdim. aramızdaki farklar bunlar işte. Açıkçası aynı şeyleri yaşıyoruz canım.
çok iyi anlıyorum seni canım peki sizi ilk baştan beri mi böyle ilişkiniz?..aynı şeyler yaa..ben istediğim için yapsın arasın ya da görüşelim istemiyorum...zamanında uygun dille hep anlattım ne kadar çok ağladım telefonda niye böyle yapıyorsun beni üzdüğünün farkında değilmisin diye..ama belki bi gün etki edio sonra aynı şekilde devam ediyor..hiç tanımadığım biri bile ağlasa benden bişey istese yaparsın dimi ama yok..ben nasıl olsa konuşmaya hazırım kendisi istediği uygun olduğu zaman arıyacak ve konuşcaz o yüzden kafası oldukça rahat...çok yol denedim bu durumu değiştirmek için ama olmadı...ilk başlarda arıyodum ben artık frenledim içim içimi yese de..aradı söledim ya da hiç bişey olmamış gayet keyifliymiş numaraları yaptım olmadı..nişanlandık ilgisi artar dedim ama hala aynı...ki ben 6ay askerdeyken bekledim bunu..ama o zamanlar bile daha iyiydim en azından arıyamıyo zaten diyordum ama şimdi öyle değil ki..
....alışmam lazım alıştım bu hallerine diyorum tam ama olmuyo başaramıyorum.