• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım emin olabilirsin.
Ben 29 yaşındayım. 4 aydır da nişanlıyım.
bana da bazen diyorlar senin ayakların yerde değildir diye. yooo hiç öyle bir durum yok.
havalarda falan uçmuyorum. tabiki halime sürekli şükrediyorum.
kendimi internete, tv ye verdim ben de.
mesela 9 gün görüşmemişizdir özledim der. ama msni aç bir yüzünü göriyim demez. ben dün bunu söyleyince ee sen söyle açarız diyor. benim odam çok sıcak cehennem gibi o yüzden odamda durmak istemiyorum diyor. ben ise sıcakta olsa onu görmek için sıcak odaya girerdim. aramızdaki farklar bunlar işte. Açıkçası aynı şeyleri yaşıyoruz canım.

çok iyi anlıyorum seni canım peki sizi ilk baştan beri mi böyle ilişkiniz?..aynı şeyler yaa..ben istediğim için yapsın arasın ya da görüşelim istemiyorum...zamanında uygun dille hep anlattım ne kadar çok ağladım telefonda niye böyle yapıyorsun beni üzdüğünün farkında değilmisin diye..ama belki bi gün etki edio sonra aynı şekilde devam ediyor..hiç tanımadığım biri bile ağlasa benden bişey istese yaparsın dimi ama yok..ben nasıl olsa konuşmaya hazırım kendisi istediği uygun olduğu zaman arıyacak ve konuşcaz o yüzden kafası oldukça rahat...çok yol denedim bu durumu değiştirmek için ama olmadı...ilk başlarda arıyodum ben artık frenledim içim içimi yese de..aradı söledim ya da hiç bişey olmamış gayet keyifliymiş numaraları yaptım olmadı..nişanlandık ilgisi artar dedim ama hala aynı...ki ben 6ay askerdeyken bekledim bunu..ama o zamanlar bile daha iyiydim en azından arıyamıyo zaten diyordum ama şimdi öyle değil ki..
....alışmam lazım alıştım bu hallerine diyorum tam ama olmuyo başaramıyorum.

malesef erkekler nişanlandıktan sonra ilgileri biraz azalıyor aslında erkeklerin tümünde var bu biz söylemeden bazı şeyleri akıl edip yapamıyorlar biraz ilginç heralde evlilik korkusu sarmaya başlıyor hiç üzmeyin kendinizi :(

biz nişanlanmadan öncede böyleydi..nişanlandık geçer dedim geçmedi..şimdi evliliğe kaldı sıraaa...bi keresinde evlenincede mi böyle olacaksın merak ediyorum demiştim her zamanki gibi olay dönüp suçlu durumuna düşen ben olmuştum..o yüzden bişey belli etmemeye çalışıyorum artık ama üzmemeyi kendimi başaramıyorum..

şöyleki ben biraz çenebazım sürekli uyara uyara düzelttim çok şükür tabiki hala vurdumduymaz durumları oluyor ama hemen toparlıyor kendini birazcık dürtelemek gerekiyor erkekleri yoksa aman hasta bir arıyımda sorayım nasılmış demezler biraz aramamak onların aramasını beklemek aradığındada tatlı dille anlatmak gerekiyor inan sadece sen değilsin nişandan sonra herkez yaşıyor böyle sorunları o yüzden lütfen üzme kendini

ne güzel sen düzeltebilmşsin darısı başımıza :) ben çok sordum kendime ben mi abartıyorum sorun ediyorum diye ama yok yanii bu kadar ilgisizliği kimse kaldıramaz...2 ev arkadaşım vardı 7/24 sevgilileriyle telde yada netteydiler onların yanında kendimi ezik hissediyordum..:)

biz nişanlanmadan öncede böyleydi..nişanlandık geçer dedim geçmedi..şimdi evliliğe kaldı sıraaa...bi keresinde evlenincede mi böyle olacaksın merak ediyorum demiştim her zamanki gibi olay dönüp suçlu durumuna düşen ben olmuştum..o yüzden bişey belli etmemeye çalışıyorum artık ama üzmemeyi kendimi başaramıyorum..

ama yapıcak birşeyimiz yokki erkekler böyle anlamıyorlar sevmezsen atarsın yüzüğü gider ama onuda kendinde cesaret bulup yapamazsın sürekli söylesen dırdır olur bir şekilde belli edicez başka bir şansımız yokki

çok iyi anlıyorum seni canım peki sizi ilk baştan beri mi böyle ilişkiniz?..aynı şeyler yaa..ben istediğim için yapsın arasın ya da görüşelim istemiyorum...zamanında uygun dille hep anlattım ne kadar çok ağladım telefonda niye böyle yapıyorsun beni üzdüğünün farkında değilmisin diye..ama belki bi gün etki edio sonra aynı şekilde devam ediyor..hiç tanımadığım biri bile ağlasa benden bişey istese yaparsın dimi ama yok..ben nasıl olsa konuşmaya hazırım kendisi istediği uygun olduğu zaman arıyacak ve konuşcaz o yüzden kafası oldukça rahat...çok yol denedim bu durumu değiştirmek için ama olmadı...ilk başlarda arıyodum ben artık frenledim içim içimi yese de..aradı söledim ya da hiç bişey olmamış gayet keyifliymiş numaraları yaptım olmadı..nişanlandık ilgisi artar dedim ama hala aynı...ki ben 6ay askerdeyken bekledim bunu..ama o zamanlar bile daha iyiydim en azından arıyamıyo zaten diyordum ama şimdi öyle değil ki..
....alışmam lazım alıştım bu hallerine diyorum tam ama olmuyo başaramıyorum.

Bende 6 ay bekledim askerde bekledim canım.
ilk çıkarken böyle değildi. üstüme çok düşerdi arardı.
sanırım benden sıkıldı. övünmek gibi olmasın çevremde beğenilen biriyim. nişanlım olsada arada bir soranlar oluyor.
bir kaç kez beni dırdırınla uzaklaştırdın demişti.
dırdır dediği de işte bu tarz konuşmalar.
Bende çok yol denedim. çok konuştum ağladım.
hatta dün acizlik biliyorum ama ölsemde sende ben de kurtulsam dedim sinirimden. Allahın gücüne gitmesin.
dün o kadar üzüldüğümü bildiği halde bugün gene aynıı.
nasıl alışılır bilmiyorum.

ne güzel sen düzeltebilmşsin darısı başımıza :) ben çok sordum kendime ben mi abartıyorum sorun ediyorum diye ama yok yanii bu kadar ilgisizliği kimse kaldıramaz...2 ev arkadaşım vardı 7/24 sevgilileriyle telde yada netteydiler onların yanında kendimi ezik hissediyordum..:)

saçmalama ne alaka ezikmiş daha neler sadece arada bir ki tane böyle çıkıyor ayrıca merak etme nişanlanan herkez bir gün bu sorunu yaşıyor erkeklere rahatlık çöküyor okadar

birde sen bile bile lades demişsin baksana öncedende böyleydi diyorsun

yanyanayken çok iyiyiz mutluyum sevgisinden şüphem olmadığı için nişanlandım aylarca beni ve ailemi ikna etmaya çalışatı..ama ayrıyken ki çoğu ayrıyız hep bu durumdayız....bilemiyorum Allah hayırlısını nasip etsin hakkımızda

İyiki varsınız. yemek yerken içim o kadar sıkıldı kii.
yeterrr diye bağırıcaktım valla.

yanyanayken çok iyiyiz mutluyum sevgisinden şüphem olmadığı için nişanlandım aylarca beni ve ailemi ikna etmaya çalışatı..ama ayrıyken ki çoğu ayrıyız hep bu durumdayız....bilemiyorum Allah hayırlısını nasip etsin hakkımızda

aminnn cümlemizin valla zor bu olaylar ama belki evlenince düzelir diyor insan yada böyle avutuyoruz bilmiyorum

bana karşı da yanyaneyken ilgili, iyiyim ben de.
ama uzaklaşınca değişiyor.
ben dün gene anlatmaya çalıştım.
bana dediki sana zengin biri lazım. o sana ilgi gösterir dedi.
ben şuan geçim derdindeyim dedi.

meraba hoşgeldin...ne zamandır nişanlısın düğün belli mi? :)

:1: Yarismaya Almanyadan katiliyorum...:1: Hosbulduk gecen sene 10 cu aydan beri nisanliyim mutluyum huzurluyummmmmmmmmmm:1: Dügün daha belli degil ama canimiz sagolsun o günde gelir elbetttttttt:34: Ya sen?

bana karşı da yanyaneyken ilgili, iyiyim ben de.
ama uzaklaşınca değişiyor.
ben dün gene anlatmaya çalıştım.
bana dediki sana zengin biri lazım. o sana ilgi gösterir dedi.
ben şuan geçim derdindeyim dedi.

seninkinin derdi belli zaten parasızlık yüzünden yapıyor sen birde onu karşına alıp anlatmaya çalış her durumda yanındayım die birde bunu dene belki yumuşar anlamaya çalışır seni

arkadaşlar konuya bodoslama dalmıştım kusura bakmayın ve daldığım gibide uzaklaşıyorum kendinizi üzmeyin inşallah her şey güzel olacak hoşçakalın

Son düzenleme:
Bende 6 ay bekledim askerde bekledim canım.
ilk çıkarken böyle değildi. üstüme çok düşerdi arardı.
sanırım benden sıkıldı. övünmek gibi olmasın çevremde beğenilen biriyim. nişanlım olsada arada bir soranlar oluyor.
bir kaç kez beni dırdırınla uzaklaştırdın demişti.
dırdır dediği de işte bu tarz konuşmalar.
Bende çok yol denedim. çok konuştum ağladım.
hatta dün acizlik biliyorum ama ölsemde sende ben de kurtulsam dedim sinirimden. Allahın gücüne gitmesin.
dün o kadar üzüldüğümü bildiği halde bugün gene aynıı.
nasıl alışılır bilmiyorum.

sen de mi bekledin baya aynıymışız desene :)
yok canım yaa yapma söyleme öylee...işleri var kafası yoğun ondan tam anlayamıyorlar konuyu..
yanyanayken geçirdiğiniz yaptığınız güzel şeyleri düşün ben öyle yapıyorum arada..bi de siz aynı ilde misiniz daha sık görüşmeye çalışın fırsatınız olursa..

arkadaşlar konuya bodoslama dalmıştım kusura bakmayın ve daldığım gibide uzaklaşıyorum kendinizi üzmeyin inşallah her şey güzel olacak hoşçakalın

olur mu öyle şey canım.
Teşekkür ederiz.
Gene gel...

Back