Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Anlıyorum canım...
Hoş olmamış yaptığı açıklamalar.
Kendini suçlama, bana da böyle söylense bende şüphe duyardım.
Telefonunu şifrelemesi de dediğin gibi garip biraz.
Mesela erkek telefonunu yanında taşıyorsa sürekli tuvalete bile onla giriyorsa biraz şüphe duymak lazım.
Ama belki özel hayatını kendine saklamak istiyordur nişanlın.
Ben arada nadir de olsa karıştırırım nişanlımın telefonunu.
Zaten internet şifresini de bildiğim için detaylarına da bakabiliyorum istediğimde. O da benimkinin ayrıntılarını görebiliyor.
Eğer kalben güveniyor ve yapmaz diyorsan o zaman kafandan herşeyi atıcaksın canım.
Ama sakın kendini suçlama. Ben de senin gibi hissederdim çünkü.

Günaydın kızlar... Nasılsınız bakalım nasıl geçti hafta sonunuz...

İyi Haftalar diliyorum hepinize...

günaydın kızlar bendende uykulu bir günden merhaba gelsin

hoşgeldin krizsavar

ewet canım öyledir bayılıyorum anacığıma uzağa gidince nasıl olacak bilmiyorum

özellikle arkasını çok beğendim canım, mutlulukla giy gelinliğini eksiğin kalmamış gibi görünüyor

Günaydınnn hoşgeldin... Müsait bir zamanda neler yaptınğını öğrenmek istiyoruz sanırım gelinlik bakmaya gitmiştin modeli nasıl çok merak ettim :))

canım mesajını yeni gördüm, yukarda neler yaptığımı paylaştım. davetiye de bu. içine kartvizit bastırdık ayrıca yol tarifi için.

özellikle arkasını çok beğendim canım, mutlulukla giy gelinliğini eksiğin kalmamış gibi görünüyor

çok sağol canım eksik kına hazırlıkları noktasında var, bir de ev yerleşecek işte. bakalım kalan zamanda ne kadar yetişirse artık :)

Hayırlı olsun canım çok hoş gelinligin ben de kudelasına bayıldım..

çok sağol canım eksik kına hazırlıkları noktasında var, bir de ev yerleşecek işte. bakalım kalan zamanda ne kadar yetişirse artık :)

Son bir ay kaldı ama herşey olmuş bence de evin yerleşmesi zaten genel de düğünden sonra tam anlamıyla bitiyor diyorlar kına için de inşallah bir an önce halledersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…