Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Hayırlı olsun canım çok hoş gelinligin ben de kudelasına bayıldım..

sen de yaptırabilirsin gelinliğine, çıkarabilir şekilde yaptılar, istersen çıkarırsın :) bu da arka yakın, fiyonk yamuk çünkü evde giymiştim bunu :1: görmemişin bir gelinliği olmuş modundayım şu sıralar bu arada :1: nişanlıma üç gündür nerdeyse günde en az beş kere gelinlik güzel oldu di mi diye sordum, zırt pırt gelinlikli resmime bakıyorum :1:

$DSCF02111.jpg

Ben de bu tarz bir davetiye baktım kendime sadece rengi kırık beyaz olacak...

canım renk seçeneği olsaydı ben de açık seçerdim aslında, bu çok koyu. bunlar uygun fiyatlı oluyor. davetiyeye fazla para vermek istemedim ben, nişanlıma kalsa verilir de ne gerek var:19: hem kibar şık görünüyor gözüme. senin beğendiğinin resmi var mı nette?

canım renk seçeneği olsaydı ben de açık seçerdim aslında, bu çok koyu. bunlar uygun fiyatlı oluyor. davetiyeye fazla para vermek istemedim ben, nişanlıma kalsa verilir de ne gerek var:19: hem kibar şık görünüyor gözüme. senin beğendiğinin resmi var mı nette?

Haklısın davetiye ye çok da para vermek mantıklı değil Benim abim Matbaacı olduğu için o halladecek Koza'nın kataloğundan bakmıştım ben netten bulursam atarım buraya...

Heyecanlısın dimi? Nışanlın ne diyor sen sürekli gelinliğim güzel dimi değince...

Bu arada evli bir bayansın değil mi artık nikah kıyıldı :1:

Tünaydın canımm... :3:
İyiyiz şükür sen nasılsın?
Ben haftasonu nişanlımın pastanesindeydim hep.
Sen neler yaptın haftasonu?

Tünaydın Şeker bende tüm hafta sonu evdeydim dışarı çıkmadım cumartesi malum temizlik ev işleri falan geçti pazar günde hç bir şey yapmadım bütün gün oturdum diyebilirım canım hiç bişey yapmak istemedi...

Senin nasıl geçti aranız nasıl?

bir hafta Türkiye'yi gezdim dermişim :) nikahı yaptım, gelinlik dikildi, perdeler halılar sipariş edildi. davetiyeler basıldı :)
bunlar da gelinliğimin resimleri. duvak biraz modeli kapattı ama zaten ayrıntılı bir modeli yok gelinliğimin. istediğim tarzda oldu, mutluyum.
Eki Görüntüle 526916 Eki Görüntüle 526915

Canım evlendinmi :)
Hayırlı uğurlu olsunn. Tebrik ederim.
Artık ilkaydan sonra ikinci evlimiz sensin.
Gelinliğinin arkası çok hoş canım.

Tünaydın Şeker bende tüm hafta sonu evdeydim dışarı çıkmadım cumartesi malum temizlik ev işleri falan geçti pazar günde hç bir şey yapmadım bütün gün oturdum diyebilirım canım hiç bişey yapmak istemedi...

Senin nasıl geçti aranız nasıl?

iyi yapmışsın canım pazar günü de dinlenmişsindir.
Şükür haftasonu iyiydi canım aramız.
Daha iyi olucak inşallah.
İyi düşüneyim iyi olsun. Yakın olmak biraz iyi geldi sanki.

Neden yorgun ve uykulusunuz kızlar?
Haftasonu yoğun mu geçti?

pek yoğunda geçmedi aslında .. cumartesi kuzenimin nişanı vardı .. pazar günüde geç uyandık, kahvaltı yaptık sonra temizlik yaptım ben .. sonrada arkadaşlarımla dışarı çıktım .. eşim evde arkadaşlarıyla playstation oynadı .. akşam da arkadaşlarımız vardı . ama öyle kalabalık değildi yorulmadım ..bilemedim neden uykusuzum hala daha açılamadım saat kaç oldu :51:

iyi yapmışsın canım pazar günü de dinlenmişsindir.
Şükür haftasonu iyiydi canım aramız.
Daha iyi olucak inşallah.
İyi düşüneyim iyi olsun. Yakın olmak biraz iyi geldi sanki.

Yakın olmak her zaman iyi oluyor canım en azından yüz yüze konuşup daha iyi anlaşıyorsun... Ben bu hafta görüşmek istemedim o da abisine gitti belki bu akşam bize gelir henüz konuşmadım gıcık oldum kendisine ondan aramadım birazdan o arar zaten...

Haklısın davetiye ye çok da para vermek mantıklı değil Benim abim Matbaacı olduğu için o halladecek Koza'nın kataloğundan bakmıştım ben netten bulursam atarım buraya...

Heyecanlısın dimi? Nışanlın ne diyor sen sürekli gelinliğim güzel dimi değince...

Bu arada evli bir bayansın değil mi artık nikah kıyıldı :1:

valla canım provalara giderken hep anksiyete nöbetlerim tuttu heyecandan :) nişanlım sürekli güzel oldu, prenses gibi oldun, annemler de beğendi diyor. henüz ama sürekli sorup durma demedi :1: resmiyette evli bir bayanım, soyadım gitti :14: ama henüz kendimi evli hissetmiyorum :55:
tuğçecim nikah oldu ama düğüne bir ay var henüz, o görüntüler son provadan :)

tuğçe senin nişanlınla aran nasıl gidiyor, en son grafik çizgisi iyiden yana yükseklere doğru çıkıyordu :16:

pek yoğunda geçmedi aslında .. cumartesi kuzenimin nişanı vardı .. pazar günüde geç uyandık, kahvaltı yaptık sonra temizlik yaptım ben .. sonrada arkadaşlarımla dışarı çıktım .. eşim evde arkadaşlarıyla playstation oynadı .. akşam da arkadaşlarımız vardı . ama öyle kalabalık değildi yorulmadım ..bilemedim neden uykusuzum hala daha açılamadım saat kaç oldu :51:

genede biraz yoğunmuş canım normal :)
Bir kahve al belki açılırsın ilkaycım. :68:

Yakın olmak her zaman iyi oluyor canım en azından yüz yüze konuşup daha iyi anlaşıyorsun... Ben bu hafta görüşmek istemedim o da abisine gitti belki bu akşam bize gelir henüz konuşmadım gıcık oldum kendisine ondan aramadım birazdan o arar zaten...

haklısın canım.
yüzyüze olunca iletişim çok daha iyi sağlanıyor.
Sen neden gıcık oldun canım?
Arar birazdan seni.

valla canım provalara giderken hep anksiyete nöbetlerim tuttu heyecandan :) nişanlım sürekli güzel oldu, prenses gibi oldun, annemler de beğendi diyor. henüz ama sürekli sorup durma demedi :1: resmiyette evli bir bayanım, soyadım gitti :14: ama henüz kendimi evli hissetmiyorum :55:
tuğçecim nikah oldu ama düğüne bir ay var henüz, o görüntüler son provadan :)

Biz de bayramdan sonra gelinlik ve kına kıyafeti bakacağız.. Kına malzemelerim hazır almıştım onları...
Nikah işlemlerini de o zaman yapacağız benim son iki ay ama ben de heyecan da stres te çok ağır bastı... Hayırlısı olsun inşallah....:1:1

tuğçe senin nişanlınla aran nasıl gidiyor, en son grafik çizgisi iyiden yana yükseklere doğru çıkıyordu :16:

çok şükür canım. geçen gün bi estim gürledim ama sonra birşey yokmuş gibi davrandım. :)
İyiye gidiyor. dahada iyi gidicek inşallahh.
iyi düşünelim iyi olsun. :16::16:

genede biraz yoğunmuş canım normal :)
Bir kahve al belki açılırsın ilkaycım. :68:

geçen hafta cumartesi ev taşıdım .. pazar günüde sabahtan akşama kadar arkadaşlarımız bizdeydi .. haftaiçi iş çıkışı hergün kayınvalideye gittim hacca gidecekti misafirleri geliyordu .. perşembe günü öğlen o gitti .. ve o akşam yine 2 arkadaşımız bizde yemekteydi .. cuma annemler, abimler, yengemler geldi cumartesi çalışıyorum zaten akşamına da kuzenimin nişanı vardı.. dün nasıl geçti zaten söylemiştim ..

sanırım uykumun sebebini buldum .. hala evde ayağımı uzatıp oturamamışım ben :50:

Back