- 14 Ağustos 2011
- 27.260
- 3.203
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
- #3.401
slm kızlar
tugçecim nasılsın??
Merhaba canım.
İyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar
tugçecim nasılsın??
Merhaba canım.
öyle söylemeseydin keşke canım .. söylemek istediğini farklı bi şekilde söyleseydin yada .. kırıcı olmuş bence .. sonrada kavgaya dönüşmüş o da bişeyler söylemiş .. o özür dilemiş ama bence sende özür dilesen hoş olur .. ama sen bilirsin elbette ..
kızlaaaarrr
az once abantta gitmeyi dsundugumuz yeri aradım ..
en az 2 gun için rezervasyon yapılabiliyormuş..
520 tl dedi yaa...
anasının gözü dedimm bende..(tabii içimden))
bir de demesin mi abantta en uygun yer burası![]()
Beklentilerr![]()
hımm canım bence sebnde özür dile regl ilk günü patlamışın ona düzgün bişekilde söyle gerçekte parayı düşünmediğini anlık olduğunu söle özrdile kapanır bsit mevzu takılmaaa
slm kızlar
tugçecim nasılsın??
Merhaba canım.
bende iyiyim canım çok şükür umarım sende sıkıntılarından biran önce kurtulursun:13:
öyle söylemeseydin keşke canım .. söylemek istediğini farklı bi şekilde söyleseydin yada .. kırıcı olmuş bence .. sonrada kavgaya dönüşmüş o da bişeyler söylemiş .. o özür dilemiş ama bence sende özür dilesen hoş olur .. ama sen bilirsin elbette ..
kuzu ama abant da sonbahar da hoştur hani keşke benm de öyle frsatım olsaydı...mebla fazla olmuş birascık ama kahvaltı yemek dahilse pahalaı değil canmm ayyy değer ona sıcacık sarılıp yaTMANIN DEĞERİ PAHA BİÇİLEMEZ.............
Tamam canım. Konuşmanın seyrine göre bende özür diliyebilirim.
Belkide başka şeylere de kızgındım.
Dükkana gittiğimde mesela bir dediğini o an anlamadıysam hemen kızıyor bana.
Iq un mu düşük bile dedi.
Ben surat yapınca da kapris mi yapıcaksın?
Kapris yapıcaksan git dedi.
Ben gitmedim. Yani ne biliyim kızgınlığım birikti belki de...
...KATILIYORUMMMM...bİZ BAYANLAR ERKEKLER GBİ DEĞİLİZ YA ÇOK AÇIK SÖZLÜYÜZ SANKİ AKLIMIZA GELEN DİREK BEYNE UĞRAMMADAN DİLE GELİYORR.SONRA ADIN DIRDIRCIYA TATMİNSİZE ÇIKIYOR KENDİMİZİ DİZGİNLEMEMİZ LAZIM ÖFKEMİZE DÜŞÜNCELERİMİZE SAHİP OLMAYI ÖĞRENSEK KEŞKE:18::18::18:
Abanta gitmiştim gezmeye. Gerçekten dinlendirici, doğası çok güzel.
Kişi başımı 520 ymiş?
bende iyiyim canım çok şükür umarım sende sıkıntılarından biran önce kurtulursun:13:
İnşallah canım sağolasın.
Sen neler yapıyorsun?
Tamam canım. Konuşmanın seyrine göre bende özür diliyebilirim.
Belkide başka şeylere de kızgındım.
Dükkana gittiğimde mesela bir dediğini o an anlamadıysam hemen kızıyor bana.
Iq un mu düşük bile dedi.
Ben surat yapınca da kapris mi yapıcaksın?
Kapris yapıcaksan git dedi.
Ben gitmedim. Yani ne biliyim kızgınlığım birikti belki de...
ıq mu dusuk ne demek yaa??
kendileri herseyi soylesın..biz deyınce olay olsun..
bencillerrrr![]()
İnşallah canım sağolasın.
Sen neler yapıyorsun?
bi yandan evlilik hazırlıkları bi yanda iş aramaya devam öle geçiyo zaman canım sende bulamadınmı hala iş![]()
hayır tatlım.2 kişi 2 gece 520 yi buluyor..ama cok pahalı yaa..
yani butcemize gore pahalı..![]()
sana bunları söyledikten sonra kızgın ve gergin olman çok normal canım .. oda bazen lafının ayarını bilmiyor gibi geliyor bana .. IQun mu düşük ne demek ya !
sende dediğin gibi konuşmanın seyrine göre özür dile canım .. baktın saygısız laflarına dikkat et de![]()
bi yandan evlilik hazırlıkları bi yanda iş aramaya devam öle geçiyo zaman canım sende bulamadınmı hala iş![]()
Kolay gelsin canım.
İnşallah gönlüne göre bir iş bulursun tez zamanda.
Ben aramıyorum canım artık iş.
O an olay uzamasın diye hiçbirşey demedim.
Ama uyardım tabiki.
Mesela dediki dükkana bir süs asmış bul bakalım nerde dedi?
Ben de bulamadım.
Sonra kızıyor sen nasıl bir süs göremessin diye?
Bana diyor yüz yüze sorun olmuyor da sonra ertesi gün neden açıyorsun telefonda konuları diyor?
canım canını sıktığında o an söyle konuş onunla .. geçiştirip o an seslenmeyip sonra söyleyince daha sinir oluyor demekki senin nişanlın .. uyarman yeterli olmamış sanırım ..