Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

şimdi Allah için hiçbişeyini görmedim ve duymadım hakkını yiyemem ama bazı tavırları ve söylemleri beni şüphelendiriyo... mesela daha çıkmaya başlamamıştık, flört ediyoduk diyeyim :17: bigün konuşuyoduk erkek kız ilişkilerinden nerden geldiyse konu aldatmaya geldi bana dedi ki aldatmayan erkek yoktur erkeklerin %99'u aldatır aldatmayan %1'inde erkekliğinden şüphe ederim zaten demişti, haa yani aldatırsın sen öyle mi dediğimde hayır aldatmam kolay kolay ama düşün biz seninle evlendik ben iş için antalyaya gittim ve bi kadın bana yazıyo ama kadın süper güzel, akıllı seksi sence hangi erkek hayır diyebilir demişti ve bu konuşma acayip yer etti kafamda... ya da geçen de aynı şeyi yaptı bi yerde tesadüfen karşılaştık ikimizin de haberi yoktu orda olacağımızdan ben de dedim ki yaa gizli saklı bi iş çevirsek yakalanacaktık gördün mü diye espri yaptım hemen bene rkeğim benim gizli saklı işim olur ama sana ne oluyo dedi... bi de telefonunda şifre var asla ama asla karıştırmama izin vermez hoşuma gitmiyo sinir oluyorum diyo neden diye sorunca... ve böyle şeyler işte...
canımm geçen haftasonu üstüne gittim bu olayın zaten artık dayanamadım kafamda ne varsa sordum nişanlıma, flört dönemindeki mevzuyu ben gerçeklerden bahsettim o gün sana sadece, illa aldatırım diye anlatmadım diye, şifre konusunu bi arkadaşı var telefonunu karıştırıyo diye sinir olduğu için koymuş diye, telefonunu karıştırma olayını arkadaşlarıyla abuk subuk mevzulardan bahsediyoruz görmeni istemediğim şeyler oluyo diye açıkladı.... ama işte başka biri bana bunları anlatsa içimden adama bak iyi bahaneler bulmuş derdim inanmazdım o yüzden ben de pek tatmin olmadım... ama işte daha çok benim içimden gelen sıkıntı sanırım bu bilemiyorum ki..

Anlıyorum canım...
Hoş olmamış yaptığı açıklamalar.
Kendini suçlama, bana da böyle söylense bende şüphe duyardım.
Telefonunu şifrelemesi de dediğin gibi garip biraz.
Mesela erkek telefonunu yanında taşıyorsa sürekli tuvalete bile onla giriyorsa biraz şüphe duymak lazım.
Ama belki özel hayatını kendine saklamak istiyordur nişanlın.
Ben arada nadir de olsa karıştırırım nişanlımın telefonunu.
Zaten internet şifresini de bildiğim için detaylarına da bakabiliyorum istediğimde. O da benimkinin ayrıntılarını görebiliyor.
Eğer kalben güveniyor ve yapmaz diyorsan o zaman kafandan herşeyi atıcaksın canım.
Ama sakın kendini suçlama. Ben de senin gibi hissederdim çünkü.

Günaydın kızlar... Nasılsınız bakalım nasıl geçti hafta sonunuz...

İyi Haftalar diliyorum hepinize...

elifcim yaaa annene bayıldım ne kadar anlayışlı, nasıl tatlı bi annen var, maşallah Allah annene ve hepimizin annelerine uzuuuunnnn sağlıklı ömürler versin...:16:
bu ara her ne kadar konuşmuyo olsak da, benim annem de anlayışlıdır gerçi hakkını yiyemem onun, her ne kadar sert gözükse de... :54:

ewet canım öyledir bayılıyorum anacığıma uzağa gidince nasıl olacak bilmiyorum:50:

bir hafta Türkiye'yi gezdim dermişim :) nikahı yaptım, gelinlik dikildi, perdeler halılar sipariş edildi. davetiyeler basıldı :)
bunlar da gelinliğimin resimleri. duvak biraz modeli kapattı ama zaten ayrıntılı bir modeli yok gelinliğimin. istediğim tarzda oldu, mutluyum.

özellikle arkasını çok beğendim canım, mutlulukla giy gelinliğini :16: eksiğin kalmamış gibi görünüyor :34:

Günaydınnn hoşgeldin... Müsait bir zamanda neler yaptınğını öğrenmek istiyoruz sanırım gelinlik bakmaya gitmiştin modeli nasıl çok merak ettim :))

canım mesajını yeni gördüm, yukarda neler yaptığımı paylaştım. davetiye de bu. içine kartvizit bastırdık ayrıca yol tarifi için.

$davetiye.JPG

özellikle arkasını çok beğendim canım, mutlulukla giy gelinliğini :16: eksiğin kalmamış gibi görünüyor :34:

çok sağol canım:16: eksik kına hazırlıkları noktasında var, bir de ev yerleşecek işte. bakalım kalan zamanda ne kadar yetişirse artık :)

bir hafta Türkiye'yi gezdim dermişim :) nikahı yaptım, gelinlik dikildi, perdeler halılar sipariş edildi. davetiyeler basıldı :)
bunlar da gelinliğimin resimleri. duvak biraz modeli kapattı ama zaten ayrıntılı bir modeli yok gelinliğimin. istediğim tarzda oldu, mutluyum.
Eki Görüntüle 526916 Eki Görüntüle 526915

Hayırlı olsun canım çok hoş gelinligin ben de kudelasına bayıldım..

çok sağol canım:16: eksik kına hazırlıkları noktasında var, bir de ev yerleşecek işte. bakalım kalan zamanda ne kadar yetişirse artık :)

Son bir ay kaldı ama herşey olmuş bence de evin yerleşmesi zaten genel de düğünden sonra tam anlamıyla bitiyor diyorlar kına için de inşallah bir an önce halledersin:1:

Back