Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Tamam canım deniycem tekrar.
Dün kızdım bitsin dedim. O da bitçekse söyle de anneme söyliyim ben de dedi.
Anlaşamıyoruz sana parası olan biri lazım senin benim parasızlığımı anlamadın diyor.
Bilmiyorum ben çok kızgındım zaten.
Umutsuzluğu içimi karartıyor.

Tuğçemm ayrılık zor çok zor.

Sabır canm, herşey geçer gider inan bak.

Ama hep diyorum sana ayrılığı yaşamak kaldırmak çok zor cnm.

Aklından geçirme sakin ayrılığı her ilişkide zorluklar oluyor bunlarda geçip gider, güzel günler gelecek çok yakında.

Bugün sabredelim yarın güzel günler bizi bekliyor olacak....

Tuğçemm ayrılık zor çok zor.

Sabır canm, herşey geçer gider inan bak.

Ama hep diyorum sana ayrılığı yaşamak kaldırmak çok zor cnm.

Aklından geçirme sakin ayrılığı her ilişkide zorluklar oluyor bunlarda geçip gider, güzel günler gelecek çok yakında.

Bugün sabredelim yarın güzel günler bizi bekliyor olacak....

Sağol sedam...
Ama bazen içime çok atınca öfke patlaması yaşıyabiliyorum.
Ailem sordu herşey yolundamı falan diye?
Bİrşey anlatmadım ama farkındalardır belkide üzgünlüğümün.
Sabrediyorum zaten canım.
Keşke herşey iyi olsa artık.

Sağol sedam...
Ama bazen içime çok atınca öfke patlaması yaşıyabiliyorum.
Ailem sordu herşey yolundamı falan diye?
Bİrşey anlatmadım ama farkındalardır belkide üzgünlüğümün.
Sabrediyorum zaten canım.
Keşke herşey iyi olsa artık.

Elbet birgün herşey iyi olacak hep dert keder üzüntüyle yaşatmayacak Rabbim bizi, yeri zamanı gelince bizde çokçok mutlu olucaz elbette ama imtahanımız hiç bitmiyor ne mutlu ki bize Rabbim bizi sınıyor.

Güneşin doğması yakındır inş.

tugceeeemmm canım uzulme tatlımm...
hersey yoluna girer inş..
stres sıkıntı hepimizde var..
bu erkeklere her ne kadar belli etmeselerde daha cok yansıyor..
ne bilim bi garip oluyorlar..
mesela benimkiyle bir gun kavga ediyoduk:))
dedım ki ben malımı biliyom yaa dedim (yapmayacam dediği bişeyi yapmıştı)
o da demesin mi dogru ben malım ya:))
heh dedım laf konustu bal kabagı...
sanki o anlamda kullanılr o laf:19:
ama bazen ne dediklerini ne konustularını bilmiyorlar...
ben de sinirine veriyorum geciştiriyorum bazen..
ama bazen de canıma tak etmiyor degil..

Elbet birgün herşey iyi olacak hep dert keder üzüntüyle yaşatmayacak Rabbim bizi, yeri zamanı gelince bizde çokçok mutlu olucaz elbette ama imtahanımız hiç bitmiyor ne mutlu ki bize Rabbim bizi sınıyor.

Güneşin doğması yakındır inş.

Sağol canım benim.
Çok şükür halimize.
Mutlu olucaz Allahın izniyle...:16:

tugceeeemmm canım uzulme tatlımm...
hersey yoluna girer inş..
stres sıkıntı hepimizde var..
bu erkeklere her ne kadar belli etmeselerde daha cok yansıyor..
ne bilim bi garip oluyorlar..
mesela benimkiyle bir gun kavga ediyoduk:))
dedım ki ben malımı biliyom yaa dedim (yapmayacam dediği bişeyi yapmıştı)
o da demesin mi dogru ben malım ya:))
heh dedım laf konustu bal kabagı...
sanki o anlamda kullanılr o laf:19:
ama bazen ne dediklerini ne konustularını bilmiyorlar...
ben de sinirine veriyorum geciştiriyorum bazen..
ama bazen de canıma tak etmiyor degil..

Çok haklısın canım...
Dün bir kitapta şöyle yazıyordu bir prof. ün kitabı mesneviyle terapi diye;
Erkekler de agresiflik geni, kadınlardada empati geni fazlaymış.
O yüzden erkeklerin böyle davranmasını normal karşılamak lazım arada herhalde. :)
Bu arada aradı biraz önce nişanlım.
Hiçbirşey yokmuş gibi konuştuk. Tabi benim sesim kırgındı.
Nasılsın bitanem diye açtı telefonu.
Bende hiç konuyu falan açmadım o öyle konuşunca.

Çok haklısın canım...
Dün bir kitapta şöyle yazıyordu bir prof. ün kitabı mesneviyle terapi diye;
Erkekler de agresiflik geni, kadınlardada empati geni fazlaymış.
O yüzden erkeklerin böyle davranmasını normal karşılamak lazım arada herhalde. :)
Bu arada aradı biraz önce nişanlım.
Hiçbirşey yokmuş gibi konuştuk. Tabi benim sesim kırgındı.
Nasılsın bitanem diye açtı telefonu.
Bende hiç konuyu falan açmadım o öyle konuşunca.

bak canım..
benim tecrubelerimle sabıtledıgım bişey var:))
tartıstınız mı mesela..aramayacan sormayacan..
gun içerisinde kendileri donuyor zaten...
ama ben ararsam mesela ısrarcı olursam sonucları kotu oluyor..
tartıstıgınızda arama..ben oyle yapıyorum artık..
kendi donuyo mesaj atıyor nasılsın canım..nabıyosun bitanem gibi gibi...
yani kaçan kovalanır misali..bu taktigi yapmak lazım..
neyse canlar benim mesai biter..kendinize iyi bakın..
herkese hayırlı akşamlar..

bak canım..
benim tecrubelerimle sabıtledıgım bişey var:))
tartıstınız mı mesela..aramayacan sormayacan..
gun içerisinde kendileri donuyor zaten...
ama ben ararsam mesela ısrarcı olursam sonucları kotu oluyor..
tartıstıgınızda arama..ben oyle yapıyorum artık..
kendi donuyo mesaj atıyor nasılsın canım..nabıyosun bitanem gibi gibi...
yani kaçan kovalanır misali..bu taktigi yapmak lazım..
neyse canlar benim mesai biter..kendinize iyi bakın..
herkese hayırlı akşamlar..

Haklısın canım üstüne düşüp aramaya devam edince de ters tepiyor.
Ben onu 3 te aramıştım dişi uyuşuktu.
Sonra gene aradı işte tekrar.
Tecrübelerini dikkate alıcam.
Teşekkürler canım.
İyi akşamlarr...

elifcim yaaa annene bayıldım ne kadar anlayışlı, nasıl tatlı bi annen var, maşallah Allah annene ve hepimizin annelerine uzuuuunnnn sağlıklı ömürler versin...:16:
bu ara her ne kadar konuşmuyo olsak da, benim annem de anlayışlıdır gerçi hakkını yiyemem onun, her ne kadar sert gözükse de... :54:

Günaydın Kızlar....

Yeni uyandım daha annem çalışıyor evde kardeşim ve babam var kahvaltı hazırlayacağım....
Temizlik de beni bekliyor ardından akşam yemeği için uğraş bakalım gerçi yemek yapmayı bilmiyorum bu yaşıma geldim daha bir çorba bile yapmadım.

Mantı kısır kızartma annem olmadığında geçistiriyorum böyle.. Evlenince ne olacak merak ediyorum valla....

Günaydın Kızlar....

Yeni uyandım daha annem çalışıyor evde kardeşim ve babam var kahvaltı hazırlayacağım....
Temizlik de beni bekliyor ardından akşam yemeği için uğraş bakalım gerçi yemek yapmayı bilmiyorum bu yaşıma geldim daha bir çorba bile yapmadım.

Mantı kısır kızartma annem olmadığında geçistiriyorum böyle.. Evlenince ne olacak merak ediyorum valla....

tatlımm günaydınnn, kolaylık versin Allah...
yaaa sorma bende hiç bilmem yemek yapmayı, bu zamana kadar makarna yapmak dışında hiçbi yemeğe el sürmedim.. ama benim bi arkadaşım var 2 yıllık evli çok güzel yemekler yapar hem de çeşit de bilir ona sormuştum sen bekarken de yapar mıydın diye yok ya bekarken el sürmezdim evlendikten sonra yavaş yavaş öğrendim, anneme sordum kitap okudum internetten baktım yaptım şimdi de öğrendim işte demişti... o yüzden korkma o kadar öğrenirsin elbet istedikten sonra... :34:

bu arada günaydın kızlarr, hepinize süper bi gün diliyorumm...
tuğçecim nişanlınla en son ne yaptın, en sonki kavgala ilgili konuşabildiniz mi..???

tatlımm günaydınnn, kolaylık versin Allah...
yaaa sorma bende hiç bilmem yemek yapmayı, bu zamana kadar makarna yapmak dışında hiçbi yemeğe el sürmedim.. ama benim bi arkadaşım var 2 yıllık evli çok güzel yemekler yapar hem de çeşit de bilir ona sormuştum sen bekarken de yapar mıydın diye yok ya bekarken el sürmezdim evlendikten sonra yavaş yavaş öğrendim, anneme sordum kitap okudum internetten baktım yaptım şimdi de öğrendim işte demişti... o yüzden korkma o kadar öğrenirsin elbet istedikten sonra... :34:

bu arada günaydın kızlarr, hepinize süper bi gün diliyorumm...
tuğçecim nişanlınla en son ne yaptın, en sonki kavgala ilgili konuşabildiniz mi..???

Günaydın canlarımm...
Yasemincim dün telefonla konuştuk ama bu konuyu açmadık bir daha. Ayrılık konusunun bahsi geçmedi bir daha.
Siz neler yaptınız aranız nasıl canım?
Bu arada ben de yemek yapmıyorum hiç.:1:

Günaydın canlarımm...
Yasemincim dün telefonla konuştuk ama bu konuyu açmadık bir daha. Ayrılık konusunun bahsi geçmedi bir daha.
Siz neler yaptınız aranız nasıl canım?
Bu arada ben de yemek yapmıyorum hiç.:1:

bence de bi daha açmayın bu konuyu tatlımm gerek yok böyle şeyler için birbirinizi üzmeye, ama sakın yanlış anlama akıl vermek değil ama eğer bu konu öyle ya da böyle bi açılırsa sen de o gün çok gergindim o yüzden öyle davrandım özür dilerim aşkımm :16: diyebilirsin böylece onun da aklında yer etmez çünkü söz konusu para pul olunca acayip alıngan ve takıntılı oluyolar kendi nişanlımdan biliyorum... :14:
canım işlerimden dolayı gün içinde görüşmüyoruz artık ben işten çıkar çıkmaz arıyorum konuşuyoruz bi de gece yatarken mesajlaşıyoruz ben yatıyorum iyi geceler vs diye, ama ben sakinleştim biraz yani gün içinde aramayacağını bildiğim için beklentiye girmiyorum aradı mı aramadı mı diye sinir etmiyorum kendi kendimi o yüzden kafam biraz daha rahat sadece akşamları takılıyorum biraz acaba arayacak mı özledi mi vs diye ama eskiye oranla daha az... durum ben de böyleyken aramız daha iyi (aman maşallah diyeyim kendi kendime nazar etme de üstüme yoktur :21: ) hala az görüşüyoruz (biraz da mecburiyetten) hala çok ilgili değil ama en azından bi kere bile konuşsak iyi konuşuyoruz bu da yetiyo, yetinmeye çalışıyorum... ama tek sıkıntım bi kere daha demiştim yaa nedense şu içimdeki korkuyu bi atamıyorum üzerimden sanki her an beni aldatacakmış, ya da aldatıyomuş gibi geliyo bundan kurtulmam lazım ona asla yansıtmıyorum bunu ama kendime zarar veriyo bu durum... :14:
Allahın izniyle hepimiz evlenelim, yemeğin alasını yapacağız inşallah hatta bi de öyle bi topik açarız bugün ne yemek yapsak diyee.... :52::16::9:

bence de bi daha açmayın bu konuyu tatlımm gerek yok böyle şeyler için birbirinizi üzmeye, ama sakın yanlış anlama akıl vermek değil ama eğer bu konu öyle ya da böyle bi açılırsa sen de o gün çok gergindim o yüzden öyle davrandım özür dilerim aşkımm :16: diyebilirsin böylece onun da aklında yer etmez çünkü söz konusu para pul olunca acayip alıngan ve takıntılı oluyolar kendi nişanlımdan biliyorum... :14:
canım işlerimden dolayı gün içinde görüşmüyoruz artık ben işten çıkar çıkmaz arıyorum konuşuyoruz bi de gece yatarken mesajlaşıyoruz ben yatıyorum iyi geceler vs diye, ama ben sakinleştim biraz yani gün içinde aramayacağını bildiğim için beklentiye girmiyorum aradı mı aramadı mı diye sinir etmiyorum kendi kendimi o yüzden kafam biraz daha rahat sadece akşamları takılıyorum biraz acaba arayacak mı özledi mi vs diye ama eskiye oranla daha az... durum ben de böyleyken aramız daha iyi (aman maşallah diyeyim kendi kendime nazar etme de üstüme yoktur :21: ) hala az görüşüyoruz (biraz da mecburiyetten) hala çok ilgili değil ama en azından bi kere bile konuşsak iyi konuşuyoruz bu da yetiyo, yetinmeye çalışıyorum... ama tek sıkıntım bi kere daha demiştim yaa nedense şu içimdeki korkuyu bi atamıyorum üzerimden sanki her an beni aldatacakmış, ya da aldatıyomuş gibi geliyo bundan kurtulmam lazım ona asla yansıtmıyorum bunu ama kendime zarar veriyo bu durum... :14:
Allahın izniyle hepimiz evlenelim, yemeğin alasını yapacağız inşallah hatta bi de öyle bi topik açarız bugün ne yemek yapsak diyee.... :52::16::9:

Konu açılırsa söylerim canım. Evet erkekler para konusunda alıngan oluyorlar dediğin gibi.
Kafana çok takmamana sevindim canım.
İnsan beklenti içinde olmayınca kafası daha rahat oluyor.
En azından sakince konuşuyorsunuz artık. :nazar:
Neden öyle bir his var içinde acaba? Sana öyle birşeymi yansıtıyor? Yada daha önce birşeyini mi gördün?
Eğer hiçbirşey yokken senden kaynaklanıyorsa üstüne gidip halletmeye çalışmakta fayda var canım.

Konu açılırsa söylerim canım. Evet erkekler para konusunda alıngan oluyorlar dediğin gibi.
Kafana çok takmamana sevindim canım.
İnsan beklenti içinde olmayınca kafası daha rahat oluyor.
En azından sakince konuşuyorsunuz artık. :nazar:
Neden öyle bir his var içinde acaba? Sana öyle birşeymi yansıtıyor? Yada daha önce birşeyini mi gördün?
Eğer hiçbirşey yokken senden kaynaklanıyorsa üstüne gidip halletmeye çalışmakta fayda var canım.

şimdi Allah için hiçbişeyini görmedim ve duymadım hakkını yiyemem ama bazı tavırları ve söylemleri beni şüphelendiriyo... mesela daha çıkmaya başlamamıştık, flört ediyoduk diyeyim :17: bigün konuşuyoduk erkek kız ilişkilerinden nerden geldiyse konu aldatmaya geldi bana dedi ki aldatmayan erkek yoktur erkeklerin %99'u aldatır aldatmayan %1'inde erkekliğinden şüphe ederim zaten demişti, haa yani aldatırsın sen öyle mi dediğimde hayır aldatmam kolay kolay ama düşün biz seninle evlendik ben iş için antalyaya gittim ve bi kadın bana yazıyo ama kadın süper güzel, akıllı seksi sence hangi erkek hayır diyebilir demişti ve bu konuşma acayip yer etti kafamda... ya da geçen de aynı şeyi yaptı bi yerde tesadüfen karşılaştık ikimizin de haberi yoktu orda olacağımızdan ben de dedim ki yaa gizli saklı bi iş çevirsek yakalanacaktık gördün mü diye espri yaptım hemen bene rkeğim benim gizli saklı işim olur ama sana ne oluyo dedi... bi de telefonunda şifre var asla ama asla karıştırmama izin vermez hoşuma gitmiyo sinir oluyorum diyo neden diye sorunca... ve böyle şeyler işte...
canımm geçen haftasonu üstüne gittim bu olayın zaten artık dayanamadım kafamda ne varsa sordum nişanlıma, flört dönemindeki mevzuyu ben gerçeklerden bahsettim o gün sana sadece, illa aldatırım diye anlatmadım diye, şifre konusunu bi arkadaşı var telefonunu karıştırıyo diye sinir olduğu için koymuş diye, telefonunu karıştırma olayını arkadaşlarıyla abuk subuk mevzulardan bahsediyoruz görmeni istemediğim şeyler oluyo diye açıkladı.... ama işte başka biri bana bunları anlatsa içimden adama bak iyi bahaneler bulmuş derdim inanmazdım o yüzden ben de pek tatmin olmadım... ama işte daha çok benim içimden gelen sıkıntı sanırım bu bilemiyorum ki..

bende bir kk üyesiyim ama ben ağustos annesiyim...daha önce nikah şekeri ve bebek şekeri yapıyordum arkadaşlar daha doğrusu ikini bebişime hamile kalınca bırakdım..şimdi elimde 2 tane nikah sepeti ve bir tane kına sepeti iki tanede kına tepsizi var yeniden bu işi yapmayı düşünmüyorum şimdiilik..çünki şu malum çocuklu olunca artık çocuklara yöneldim tütü takımları yapıyorum...eğer ilgilenirseniz resimlerini atarım, onları elimden çıkarmak istiyorum..hepsi kendi tasarımım ve geneldekilerin dışında modeller

bende bir kk üyesiyim ama ben ağustos annesiyim...daha önce nikah şekeri ve bebek şekeri yapıyordum arkadaşlar daha doğrusu ikini bebişime hamile kalınca bırakdım..şimdi elimde 2 tane nikah sepeti ve bir tane kına sepeti iki tanede kına tepsizi var yeniden bu işi yapmayı düşünmüyorum şimdiilik..çünki şu malum çocuklu olunca artık çocuklara yöneldim tütü takımları yapıyorum...eğer ilgilenirseniz resimlerini atarım, onları elimden çıkarmak istiyorum..hepsi kendi tasarımım ve geneldekilerin dışında modeller

$kucuk-nikah-sekeri-sepeti-1.jpg $beyaz-kina-tepsisi-1.jpg $kirmizi-kina-tepsisi-1a.jpg $kaztuyu-nikah-sepeti-1d.jpg $kirmizi-pelus-sepet-1d.jpg

Back