- Konu Sahibi AngelHeart
- #3.361
Biz kavga ettik bu akşam.
Müzik dinleyip düşünüyorum.
Ruhumu yorgun hissediyorum.
kuzum yaa ne olduki...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın hatunlar.... Bu gece toplasanız 2 saat uyumadım ama şu an hiç uykum yok![]()
kaç kilosunki canım?
gazan mübarek olsun. :)[/QUOTE
sağol canım 61kiloyum boyumda 161 ... balık etli hatun modundayım kollarım incelsin basenim daralsın istiyorummmmmmmm bircan da yapacakmış destek olur veririz inşallahhhh
Ben de çok seviyorum sizleri valla işlerim olsa bile yerimde olduğum sürece takip ediyorum sizlerle konuşmak bana da çok iyi geliyor tuğçe burayı iyi ki açmış biz de iyiki gelmişiz. Ben de ilkay gibi evlensemde bırakmam sizler![]()
Bende diyelt yapmak istiyorum... Hangi topik bu bana yaz hemen araştırayım canım hata bende bugün diyet günlükleri vardı nları okudum gaza geldim...![]()
Günaydın hatunlar.... Bu gece toplasanız 2 saat uyumadım ama şu an hiç uykum yok![]()
kızlarrr dün akşam kocacım 3 saat benimle konuştu tatlı tatlı düğün dernek herbişeyi konuştuk bayram gelişini 1 hafta erteledik işlerini ayarlayıp 1 hafta kalacak bende işten rapor alacağım![]()
günaydınnnn tatlım..Duydumki benimle birlikte diyet yapmaya karar vermişin birbirimnize destek olarak yapabliriz bu işi söde ben dün başladım ama öyle bir programım yok kahvaltıyı iş yerinde bir çay şekersiz 1 poğaca öğlen iş yerinde yedim taze fasulya 3 çatal pilav 1 dilim kepek ekmeği akşamda 5 .30 gibi 1 kase ayran çorbası 5çiğköfte yedim tabi gün içinde çeşit çeşit bitki çayları tükettim bugün daha dikkatli olmaya ve eve geçince pilates yapmaya çalışcam ...Haydi bircan biz bunu yaparız başarırız istediğim kiloyada ineriz çok rahat![]()
Günaydın bebekler....keyifler nasıl?
Tugcecan ne oldu tatlım neden kavga ettiniz![]()
kızlarrr dün akşam kocacım 3 saat benimle konuştu tatlı tatlı düğün dernek herbişeyi konuştuk bayram gelişini 1 hafta erteledik işlerini ayarlayıp 1 hafta kalacak bende işten rapor alacağım![]()
slm kızlar az önce kurban bayramında ne hediye alınacak topiğini okudum elif ve yağmur_only allah size sabır versin kuzular umarım kocalarınız hep sizin yanınızda olur ben kayınvalidemin huyunu bilmiyorum çünkü hiç bir arada olma şansımız olmadı bayramdan sonra gelecek görecez bakalım neler ile karşılaşacağım....
kaç kilosunki canım?
gazan mübarek olsun. :)[/QUOTE
sağol canım 61kiloyum boyumda 161 ... balık etli hatun modundayım kollarım incelsin basenim daralsın istiyorummmmmmmm bircan da yapacakmış destek olur veririz inşallahhhh
Canım sana bir tavsiye sabahları kalktığında 1 bardak ılık su iç miden bulanır ama alışırsın bir süre sonra çok iyi geliyor...
biz dde kocişlerin yanımızda olmasını ıstıyoz kuzumm..
Ama bakacaz ..analarının mı yoksa bizim ynımızda mı olcaklar?
Gerci kendi tarafına cekmenın de türlü türlü yolları var dimi ama![]()
tatlım sen 2012inin son ayıyla yakalıyorsun bu topiği![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...oplanalimyardimlasalimm-112.html#post26755514
niye uyuyamadın canım? yoksa düğünü düşünmekten mi![]()
Benım sevdceğim de bayramda gelecek..
Sonra beraber istanbula gececeğiz..
Tabii 1 gunluk abant kaçamağından sonra![]()
wooowww süpermiş ben de istanbuldayım gelin tabi buralara... Rahat rahat gezersiniz..
aa sahi mi canım?
neresinde oturuyorsun istanbulun?
Günaydın canım ne oldu neden kavga ettiniz?