Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

günaydın canım.. ben akşamları bilgisayarla ilgilenmiyorum o yüzden sabahları işe geldikten sonra okuyorum topiği.
yeni iş açmak üzere olan bi erkek emin ol çok sıkıntılı bi dönem geçiriyodur tatlım. çünkü önü belirsiz ve hele ki bu iş yüzünden seninle evliliği ertelemek zorunda kaldığı bi iş olacaksa.
tutacak mı kaygısını diğer erkeklerden daha fazla yaşıyodur bu yüzden. bence hayatının en stresli zamanlarında sen yanında ol destek ol.
onunla bu dönemde savaşa girme romantik olmasını istemen senin en doğal hakkın ama bunu birlikteyken yüzyüze elele olduğunuz bi zamanda gözlerine bak gayet sakin açık net bi dille anlat beklentilerini.
bu zor döneminde sen herzamankinden biraz daha destekleyici davran eminim çok güzel olacak ilişkiniz. gördüğüm kadarıyla birbirinizi çok seviyorsunuz
ve tartışmalarınızda "ara verelim" sözünü mümkün olduğunca kullanma yada kullanırsanda arkasında dur ve ver o arayı. böyle tehditkar bi durum oluyo ve ilişkilerde yıpratan bi etken oluyo..canım iki yetişkinin konuşarak çözemeyeceği hiç bir problem yoktur

ve senin bu kadar hassas, ince ayrıntılara takılma sebebin bana kalırsa evde olman tatlım. işi oturduktan sonra ona yardıma gideceğim demiştin daha önce ama o süreç gelene kadar kendini ev içinde ya da dışarıda oyalacak bi etkinlik bulmanıda tavsiye ediyorum :121:
bu sıkıntı günler geçecek bi bakacaksın 10 ay geçmiş bile

ben takıntılı ve bağımlıyım herhalde.
nasıl kurtulucam bu halimden?
canım merhaba yazdıklarına biraz göz gezdirdim ve eski halime aşırı benzettim.sana tavsiyem hayatının merkezine sevdiğin kişiyi koyma o zaman ondan gelen en küçük bir ilgisizlik yada işi olması drumunda hem kendini hem onu çok üzersin. kendine bir ğraş bul bilmiyorum çalııyor musun okuyor musun ama kendine ait onsuz geçireceğin bir zaman dilimin olmalıki sürekli ondan birşeyler beklemeyesin..karşındaki bir erkek evlilik sorumluluk bunlar üstüste gelince onlar ilişkidn çok işleri yoluna koymaya uğraşıyor her ilgisizlik sonundaki tartışmada söylenen şey ben kimin için çalışıyorum uğraşıyorummm:)dur.ben zamanında çok duydum bu sözleri erkekler bizim gibi değiller bizler işimi olsada o arasa bırakıp onunla kesin konuşuruz ama onlar işim var der geçerler..sen üstelersin o üsteler sıkıntılar artar tartışmalar sıradanlaşır aynı kelime ve aynı konular arasında hayatınız akar..
nacizane benim tavsiyem karşındaki kişiden sürekli birşey bekleme yani tabiki ilgilenecek gerektiği zaman işini bırakıp yanında olacak ama bu her zaman değil..ikinizinde birbirinden bağımsız kendine ayırdığı bir zaman dilimi olmalı ve kendine uğraşlar bulmalısın bence..tabi tüm bunlara kaarşındaki kişi sana,sevgine değiyorsa bunları yapmalısın..umarım herşey gönlünce olur tatlım allah hepimizi sevdikleriyle mutlu mesut etsin inşallah..

selam bende 2 eylülde nişenlanacağım nasıl bir saç ve ne renk bir makyaj olacağına karar eremedim buğday tenliyim elbisem prenses model sade ve şık kabarık yavruağzı tonlarında yardımcı olur musunuz tecrübelerinizle..

selam bende nişan yapacağım başka bir şehire gideceğim için biraz düğün havasında olacak nişan ile ilgili detaylar ipuçları verebilirmisiniz ben çok özel olsun istiyorum bu konuda neler yapabilirim sizcee

merhaba,
prenses modele ben topuz değilde dalgalı salınık saç modellerini daha çok yakıştırıyorum.. eğer sen beğeniyorsan o modellere internetten bi göz gezdirebilirsin :126: taç takabilirsin
"detaylar ipuçları" derken tam olarak ne demek istediğini anlayamadım ama nişan pastası resimlerine bakıp siparişini verebilirsin özel olsun istiyorsan.

daha somut olarak sorarsanız yardımcı olabilirim belki

sağolun kızlar bende kabarık model alacam bugün bir kaç mağza dolaşacam deneyip fotolarını çekip buraya ekleyem ozaman daha çok yardımlarınıza ihtiyacım olcak çünkü ben kolay kolay beğenemiyorum birşeyleri

sağolun kızlar bende kabarık model alacam bugün bir kaç mağza dolaşacam deneyip fotolarını çekip buraya ekleyem ozaman daha çok yardımlarınıza ihtiyacım olcak çünkü ben kolay kolay beğenemiyorum birşeyleri

koy canım burdan bakalım birlikte .. belki bazı yerlerde fotoğraf çekmene izin vermezler gizli gizli çek yada çektir

canım konu geçti belki ama yazdıklarını okuyunca yazmak istedim...bizim sorunumuz kendimizi onlarla aynı görmemiz..ama farkılıyız oldukça fazla...biz de ayrı illerde aylarca görüşememize rağmen gün içinde belki bir saat anca konuşuyoruzdur...ilk başlarda çok sorun ettim hala daha zorlanıyorum ama değiştiremiyorum da çünkü aramaya ihtiyaç duymuyor ya da yapacak uğraşacak işleri var fakat ben ne işim olursa olsun sürekli onla konuşabilirim..
ama erkeklerin çoğu konuşmaya çok ihtiyaç duymuyor..bu durumdan çıldırdığım sevgisiyle kıyasladığım günler oluyor...bu durumdan rahatsızlığımı ona söyleyince yıpranıyoruz..bende artık söylememeye çalışıyorum ama gel gör ki alışamıyorum da bu duruma...sevdiğiyle hergün görüşebilen insanlar varken biz ayrıyız gün içinde mesajlaşma da yok(çünkü sevmiyor..) ve sesini de kısıtlı duyuyorum.. onun bu durumdan hiç rahatsız olmadığını görünce kendime sinir oluyorum..bilmiyorum bi şekilde hayatımın merkezine koymaktan çıkarmalıyım onu ama beceremiyorum...

Merhaba gözdecim
Bende otırıyım saatlerce konuşıyım telefonda istiyorum ama erkekler uzun konuşmaları çok sevmiyorlar.
Askerde ben de daha rahattım bu konuda sanki.
Çünkü insan normal hayatta beklenti içine giriyor.
Kendimi telkin etmeye çalışıyorum artık.
Allah kavuştursun canım.

Çok sağol canımm...
Beklentisiz hayat oh ne rahat :)
ama gel de bunu kalbine söyle.
elimden geleni yapıyorum canım.

Çok teşekkür ederim canımm...
Dediklerinii uyguluycam. yüz yüzüyken gayet iyiyiz zaten. hep olan telefonda oluyor.
Sabır sabır ya sabırr...

amin canım inşallahh...
kendimi oyalıyım ben dediğin gibi.
o zaman kafaya fazla takmam.
bir de regl olmam yaklaştı diye de hassas ve duygusalım.

Çoğu kız da bu dert var sanırım canım.
Biz de mesajlaşmayız.
anca ben atarsam o da cevap yazar işte.
yoksa sevdiğime bi msj yazıyım demez yani.
telefonlada kısa kısa konuşmayı sever.
seni çok iyi anlıyorum canım.
ama dediğin gibi söyleyincede birşey değişmiyor. olan kendimize oluyor. en iyisi boşvermek olucak sanırım.

aynı şeyler çoğumuzun yaşadığı ama istisnalarda olabiliyor onlarda bizi bulmadı işte..elimizdekilerin kıymetini bilmeliyiz...her gece yattığımda yarın beklenti içinde olmayacağım diyorum ama yapamıyorum..diyorum yok takma aramıyosa aramasın diye ama bu şekilde ayları geçirdik ve geçireceğiz NORMAL mi bu anlayamıyorum bu kadar ilgisizlik..
ben onu istediğim hale getiremedim kendimi yorup yıpratmamla kaldım...
kendinden kıymetli kimse de yok hayatta ama beceremiyorum kendimi halsiz düşürmekten..beklentilerimizin azalması dileğiylee inşallah :)

Sen kaç yaşındasın canım? nişanlısınız demi?
Ben şu saate kadar 2 kez 30 sn konuştum :)
işi varmış. sıcak altında kalmış.
biraz dinleniyim dedi. ben de tamam dedim.
kendimi iyi hissetmek için de number one ı açtım.
yavaş parçalardan uzak duruyorum. duygusallık romantizm istemiyorum. :)

nişanlılık çok güzel yaaa kaynanamlar bi sürü kıyafet takı falan filan alıolar gezdiriolar tozduruolar .süper gidio hamd olsun.ama annem az gününü görim die bi sürü iş buyuruo bi de o tarafı var işin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…