- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi AngelHeart
Hastalanıcam onun gerginliği ve duygusallığı var zaten üzerimde.
Yeni iş açma derdinde şu aralar. koşturuyor sağa sola.
gündüz doğru düzgün konuşamadık zaten.
akşam da 3 dk konuştuk ben uyucam bitanem dedi. nasıl sinir oldum anlatamam bozuk kapattım.
sonra sıraladım msjları.
dedim ben de romantiklik istiyorum. dedi 30 yaşında ne romantikliği ben canımın derdindeyim falan dedi.
sonra ben ara verelim falan dedim sinirden.
sonra aradı beni. epeyce konuştuk. ben seni çok seviyorum sen benim eşimsin v.s dedi.
illa dürtüklememmi lazım yani aradca?
günaydın canım.. ben akşamları bilgisayarla ilgilenmiyorum o yüzden sabahları işe geldikten sonra okuyorum topiği.
yeni iş açmak üzere olan bi erkek emin ol çok sıkıntılı bi dönem geçiriyodur tatlım. çünkü önü belirsiz ve hele ki bu iş yüzünden seninle evliliği ertelemek zorunda kaldığı bi iş olacaksa.
tutacak mı kaygısını diğer erkeklerden daha fazla yaşıyodur bu yüzden. bence hayatının en stresli zamanlarında sen yanında ol destek ol.
onunla bu dönemde savaşa girme romantik olmasını istemen senin en doğal hakkın ama bunu birlikteyken yüzyüze elele olduğunuz bi zamanda gözlerine bak gayet sakin açık net bi dille anlat beklentilerini.
bu zor döneminde sen herzamankinden biraz daha destekleyici davran eminim çok güzel olacak ilişkiniz. gördüğüm kadarıyla birbirinizi çok seviyorsunuz
ve tartışmalarınızda "ara verelim" sözünü mümkün olduğunca kullanma yada kullanırsanda arkasında dur ve ver o arayı. böyle tehditkar bi durum oluyo ve ilişkilerde yıpratan bi etken oluyo..canım iki yetişkinin konuşarak çözemeyeceği hiç bir problem yoktur
ve senin bu kadar hassas, ince ayrıntılara takılma sebebin bana kalırsa evde olman tatlım. işi oturduktan sonra ona yardıma gideceğim demiştin daha önce ama o süreç gelene kadar kendini ev içinde ya da dışarıda oyalacak bi etkinlik bulmanıda tavsiye ediyorum :121:
bu sıkıntı günler geçecek bi bakacaksın 10 ay geçmiş bile