- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi AngelHeart
-
slm kızlar ben daha nişanlanmadım ama sözlüyüm nişan 26 ağustos yani 20 gün sonra zaten düğünde nasipse ekimin ikinci haftası görünüyor ben neden halen beğenemedim daha doğrusu halen harekete geçmedim sadece düşüncemde var birşeyler nişanım bahçede olacak kabarık mı düz mü alsam bilemedim siz nasıl aldınız ya ben çok mu pasif davranıyorum daha kuaför bile bakmadım offf ya ne yapayım sizce
en son 14. sayfada kalmıştım ben, şimdi hepsini tek tek okudum ne güzel dertleşmişsiniz kızlar
merhaba, malum bayram geliyor, nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz, bayram günü ilk kim, kimin ailesine gelecek? biz şöyle yapmayı düşünüyoruz : nişanlım bayramın 1.günü öğlende bizim evde olacak, benim en önemli akrabalarımı gezdikten sonra (anneanne, teyze...) daha sonra beni alıp onlara götürecek, ilk gün akşama kadar orada olacağız ziyaret edilmesi gereken yerleri edeceğiz.sonra biz ikimiz tatile gidicez başka bir şehre ve zaten bayram bizim için bitecek.. tatilden de herkesin haberi var zaten.. kırılganlık yaratacak bir durum yok değil mi?
sayfaa bi anda nasıl cogalmıs yaa
en güzel sohbetlerı kacırmısımmm
büyük nişan mı olcak canım yani müzik falan? benimkide bahçedeydi ama müzik yoktu çok fazla kişi çağırmamıştık.. düz bi elbise giymiştim o yüzden..kuaförünüde mutlaka ayarla şimdiden saçına karar ver prova yaptır kuaförüne mutlaka
evet dün gece efkarlandık azcık :)
evet büyük nişan olcak dolayısıyla müzikde olacak çalgılı falan bizde çok kişi çağrılıyor birde uzağa gideceğim için bizde bu ön düğün gibi birşey olcak yani
hmm o zaman kabarık bir elbise alsan daha olur çünkü düz abiye giyenler olabilir sen sade kalma aralarında.. ama tabi o modelleri beğeniyorsan, ben pek beğenmiyorum mesela
Nişanlılık döneminin bayrammış seyranmış farklı şehirlerde olmasından nefret ediyorum , nişanlım 3. günün kayınpederimle bizde olucak büyük ihtimal ama ilk gün kim kimi arar bilemiyorum , zaten şu arama muhabbetleri yüzünden huzurumuz bozulmaya başladı
slm kızlar ben daha nişanlanmadım ama sözlüyüm nişan 26 ağustos yani 20 gün sonra zaten düğünde nasipse ekimin ikinci haftası görünüyor ben neden halen beğenemedim daha doğrusu halen harekete geçmedim sadece düşüncemde var birşeyler nişanım bahçede olacak kabarık mı düz mü alsam bilemedim siz nasıl aldınız ya ben çok mu pasif davranıyorum daha kuaför bile bakmadım offf ya ne yapayım sizce
bende olsaydım efkar dağıtırdım tam benlik bi konu olmuş
haklısın bende çok sevmem aşırı kabarığı ama düz olsa abiye gibi olacak off bu işlerden fırsat bulsam dolaşacam ne var ne yok diye ama iştende kolay kolay izin alamaz oldum iş yoğunluğundan dolayı
Gerekli kişileri dolaştıktan sonra bir sorun olmaz canım bana göre.
Bizim de bu ilk bayramamız. Geçen bayramlarda askerdeydi.
ilk bize gelir sona kayınvalideme gideriz. sonrada büyükleri gezeriz diye düşündüm ben de.
evet çalışıyosan biraz zor oluyo bu işler :26: kaçta çıkıyosun? hava geç kararıyo ya iş çıkışları bakabilirsin hergün bi iki mağaza baksan bulursun bence.. üzerine yakışan bi modelini alırsın saçına güzel bi taç takarsın güzel olur bencemadem büyük nişan olacak düğüne benzeyecek
bu bayramda önce kime gidilecek konusu gerçekten bazen can sıkabiliyo.. biz 2 yıl nişanlı kadığımız için (hatta bugün nişan yıl dönümümüz) toplamda 4 bayram geçirdik.. benim anneannem dedem yok (Allah rahmet eylesin) teyzemlere falanda gitmemeye karar verdik.. her bayram o bize gelir annemlerle bayramlaşır sonra onun ailesini alır anneannesine giderdik. ikinci günde benim babanneme giderdik. bu kadar
ayyy evett ankara yazmışım yanlışlıkla. :)
teşekürler canım ramazan olmasaydı rahat olurduda eve zor atıyorum kendimi birde bu gibi durumda birileride olsun istiyorsun yanında aslında birde yazdıklarına bakılırsa geç kamışım biraz daha beklesem aceleyle istediğimi alamayacam galiba
benim nişanlımın büyükleri hep şehir dışındalar. biz bayramın 3 günü de gezicez herhalde.
Bu arada nişan yıl dönümün kutlu olsun canım :)
teşekkür ederim tatlım
biz 3.günü arkadaşlarımızla geçiriyoruz..
hepimiz aynı dertten muzdaribiz demekki. :)
gene yazabilirsin canım. konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?