- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.901
Günaydın Canım bende seni çok iyi anlıyorum gerçekten çok yorucu...
Neler yaptın zamanın oldukça anlat çok merak ettim kayınvalidenler gitti mi? Neler aldınız????
zaten neşet ertaş da vefat etti. sabah babamın vefat ettiğini gördüm rüyamda ve başım ağrıyor. ne sıkıcı ve negatif gün
günaydın kızlar.
çok yorgun uyandım bugün. düğün hazırlıkları ne zormuş. takat falan kalmadı bende. haftasonu ve dün çok yorucuydu
evet bu sabah erkenden gittiler. cumartesiden beri full çalıştık bu sabaha kadar. ev için alet edavatlar alındı, kayınvalidem yastık yorgan uyku seti vs aldı yine. çeyiz odama girilmiyor artıkyatak odasının siparişini verdik, dün kulplarını aldık. bu arada dün beni en çok mutlu eden beyaz porselen güllü kulpları almamız oldu :) evin tadilat işleri vardı, onlar yapıldı. perde ölçüleri alındı. yatak baze başlık alındı. bugün bulaşık makinesini bağlamaya gelecekler, yarın yemek odası takımı gelecek. cuma günü sakaryaya gidiyorum. bir hafta orda gelinlik diktircem, kalan alışverişler yapılacak. halı beğenemedik. vs vs. çok yorucuydu
haklısın canım .. zor gerçekten de .
neler aldınız bu hafta? yatak odasını aldınız mı?
siparişini verdik canım. ful mdf olacak, bembeyaz olacak. beyaz porselen güllü kulpları olacak. bir de güllü fon perde alacağız. ama duvarlar lila. pembe yapmak istiyordum, ama 1 sene taşınma ihtimalimiz yüksek ve odanın duvarları tertemiz. vazgeçtik biz de. yine de romantik bir odamızın olacağını umuyorum. baze başlık da beyaz olacak.
herşeyi istediğin gibi olur inşallah tatlım ama ufak tefek aksilikte çıkabilir .. oluyor düğün zamanı elinde olmayan şeyler .. bunlar içinde sakın kendini üzme .. değmiyor .. düğünden sonra herşey daha güzel ..
ben düğün hazırlığı yapmayı hiç sevmemiştim
şimdilik bir aksilik yok da işte bu yoğunluk beni öldürüyor. nişanlıma bugün stres ve yorgunluktan beyin kanaması geçirmem inşallah diyorum :) düğünden sonra bence de her şey daha güzel olacak, bu üç günde bu inancım daha da pekişti. nişan hazırlığını da sevmemiştim, düğünü de sevmedim. ben sakin hayat seviyorum, enerjim fazla değil. nişanlıma sen niye bu kadar enerjiksin diyorum. amfetamin kullanıyorum diyor :)
ilkay senin alez var mı? bana pek elzem bir şey gibi gelmiyor da kayınvalidem kinayeli bir gülümsemeyle yatağın bazen kirlenebildiğini, alınsa iyi olacağını söyledi.
neyse az kaldı ama en yoğun zamanları kaldı
bence sende kullan amfetaminihtiyacın olacak bu ay
alez alayım o zaman ben... bugün pek bir duygusalım tuhafım yaa, gözlerim dolu sürekli
selam kızlar nasılsınız benim düğün iki hafta erkene alındı net kesin tarih 14 ekim ve sadece 19 gün kaldı
evim şimdi tadilatta mobiyalar beğendim ve ufak tefek eşyaları haletmeye çalışıyorum herşey 19 günde bitermi?
yoktu canım, kayınvalidemler ve nişanlım vardı. kendimi yalnız hissetmedim. nişanlım sağolsun. bazen ailesi şaka yollu tepki gösterdi, sürekli krizsavar'ın fikirlerini önemsiyorsun, biz de önemsiyoruz ama bizde de tecrübe konuşuyor gibisinden. ailesi de çok iyi. sadece ilk gün yemek yaptımsanırım annenler yoktu haftasonu değil mi ? acaba kendini yalnız hissettin ki?
yoktu canım, kayınvalidemler ve nişanlım vardı. kendimi yalnız hissetmedim. nişanlım sağolsun. bazen ailesi şaka yollu tepki gösterdi, sürekli krizsavar'ın fikirlerini önemsiyorsun, biz de önemsiyoruz ama bizde de tecrübe konuşuyor gibisinden. ailesi de çok iyi. sadece ilk gün yemek yaptımama çok yoruldum. sürekli hizmet etmek çok zormuş. bir de onun ailesi çok hareketli, benim ailem de aheste insanlar. ben de alışmışım aheste harekete. ayak uydurmak zor geldi tüm gün gezip eve geldiği anda 50'sini geçmiş bir adam nasıl hemen hadi şu çamaşır makinesine el atalım der ki, anlamadım :) maşallah diyeyim...
evin tadilatı ne kadar sürecekmiş tatlım?
biter bence ama rahat rahat yerleşmezsin biraz son ana kalmış olmanın stresi olur üzerinde tıpkı benim gibimobilyalar ne kadar sürede gelecekmiş? benimkiler bi ayda yapılmıştı :26:
düğüne 3 gün kala halılarım gelmişti .. elektrikli şohben düğün günü takılmıştı
hallolup gidiyor .. ufak tefek eksikleri düğünden sonra da halledersiniz .. hem kafanızda rahatlamış olur sakin sakin bakar beğenir alırsınız ihtiyaçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?