- Konu Sahibi AngelHeart
- #2.941
Böyle taktik yaptırmaya neden zorluyorlar ki ne var sevilsek sevsek bu kadar zormu ya herşey.
herşey güzel gitse ne olur sanki şu yalan dünyada herşey eşit olsa herşeyden önce seven insanın kıymeti bilinse. Ne güzel seni seven bir insan var seviliyorsun seviyorsun hayatı zorlaştırmanın ne alemi var die düşünüyorum.
Bu devirde kadir kıymet bilecek insan çok az kaldı. Allah herkesi böyle insanlarla karışılaştırsın.
İnsanlar ellerindekilerin kıymetini bilmiyorlar hep daha fazlasını istiyorlar şükredip yetinmesini unutmuşlar malesef bu yüzden yıpranıyoruz, yıpratıyorlar.....
çokk haklısın çok yıpratıyorlar sonrada özürler arka arkaya...ne anlamı kaldı bence hiç..Ben kendi sevgilime bakıyorum kariyerim var güzelliğim var saygınlığım var (bunlar herkesin dile getirdiği şeyler)onu çok sevdiğimi nasıl değer verdiğimi nasıl anlayışlı olduğumuda bilir.Ama insan herzaman aynı anlayışı müsamayı gösterecek diye bir kural yokki hayatta ben tüm gün seni hiç rahatsız etmiyorum aramıyorum sormuyorum çünkü çok yoğun biliyorum ve anlayış gösteriyorum.e mübarek adam sende akşam olunca değerimi bilipte bana adam akıllı 1 saat ayırsan işi gücü kenara bırakıp konuşsak ne olu haaa.Saat 8 de insan nasıl uyur tüm gün sevgilinin sesini duymamışsın hiç mi özlemiyorsun nedir bu bencillik nereye kadar böyle gidecek bu işler..offfffffffffff offfffffff offffffffffff