• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

tadilat 1 hafta sürecek mobilyalar haftaya salı günü gelecek nişanlım düğüne bir hafata kala gelecek ancak o zaman kuaför ve gelinliği ayarlayabileceğiz gerçekten bitermi hiç emin değilim

kuaför için nişanlını bekleme bence tatlım .. randevunu al şimdiden .. ve düğünden bi kaç önce de mutlaka saç provasına git .. tabi kuaförü ayarlarken ücretsiz saç provası yapıyorlar mı diye sormayı unutma ..

gelinliğe hiç bakmadınız mı :26:

perde ve halılarını naptın ?

evet çok yorgunum ve durgunum. ailemi aramaya vakit bile bulamadım geçen günlerde. bu kadar yapılması gereken işlere kapılmak çok üzücü, sevdiklerimi ihmal etmem. arasam dinleyecek enerjiyi bulamıyorum kendimde. tuhaf yaşantılar...

bu dönem böyle geçiyor malesef canım :50:

insan bir an önce normal yaşantısına geri dönmek istiyor :31:

perde ve hlılar yarın bakacam gelinlikğe baktım ama hiç hoşuma giden model olmadı canım offfffff

perdeler yaklaşık 1 hafta da dikiliyor o yüzden onuda bu hafta halletmeye bak canım ..

gelinliğe de yoğunlaş bence sakın son hafta nişanlının gelmesini bekleme .. madem ayrı şehürlerdesiniz ve düğününüzde 2 hafta önceye alındı, yanına bi yakınını al annen, arkadaşın, kuzenin falan gidip bakın .. biri çaktırmadan fotoğrafını çeksin, bazı gelinlikçiler fotoğraf çekimine izin vermiyor :9: sonrada onu nişanlına gönder .. eğer ille o da görsün istiyorsan bu şekilde halletmeye çalış son haftaya bırakma tatlım ..

perdeler yaklaşık 1 hafta da dikiliyor o yüzden onuda bu hafta halletmeye bak canım ..

gelinliğe de yoğunlaş bence sakın son hafta nişanlının gelmesini bekleme .. madem ayrı şehürlerdesiniz ve düğününüzde 2 hafta önceye alındı, yanına bi yakınını al annen, arkadaşın, kuzenin falan gidip bakın .. biri çaktırmadan fotoğrafını çeksin, bazı gelinlikçiler fotoğraf çekimine izin vermiyor :9: sonrada onu nişanlına gönder .. eğer ille o da görsün istiyorsan bu şekilde halletmeye çalış son haftaya bırakma tatlım ..

haklısın canım yarından itibaren hızlı bir alış veriş temposuna girecem kafam karmakarışık oldu ne alacam ne giyecem diye ben herşeyi hep ağırdan alırdım bu bana ders oluyor böylelikle

haklısın canım yarından itibaren hızlı bir alış veriş temposuna girecem kafam karmakarışık oldu ne alacam ne giyecem diye ben herşeyi hep ağırdan alırdım bu bana ders oluyor böylelikle

madem hızlanman gerekiyor kendine bir liste yap canım ve öncelikleri halletmeye çalış .. düğüne hazır ol yeter evin eksikleri sonraya kalsa da olur :9:

kolay gelsin sana :46:

ya ne bileyim öyle negatif bakıyorumki şuan hayata dün yoğundur diye hiç gndüz aramadım sormadım akşam 9da mesj attı askım ölü gibiyim bilmem ne ben bişey yazdıkça her mesajda ölüyorumu duydum sonra aradım yine aynı bizim dairede yeni evlenen arkadaşlar var onlarla konuştuk onu söyledim konuştuklarımızı falan tın yani ve sonra uykuya daldı ben o kadar anlayış gösterirken onun böle yapması çok üzdü beni...

Bana bu sözler yabancı gelmedi hiç canım. :)
Banada sürekli akşam eve gelince ölüyorum ben diyordu. O yüzden güldüm.
Erkeklerin klasik lafı herhalde bu.
Erkekler pek böyle evlilik konularına meraklı değiller bizim kadar.
Bir de yorgunsa üstünde durmamıştır.
Madem böyle arama bakalım hiç. Bırak o müsait olduğunda arasın.
Senin hiç aramadığını görünce o daha çok aramaya başlıycaktır seni merak edip.

Böyle taktik yaptırmaya neden zorluyorlar ki ne var sevilsek sevsek bu kadar zormu ya herşey.

herşey güzel gitse ne olur sanki şu yalan dünyada herşey eşit olsa herşeyden önce seven insanın kıymeti bilinse. Ne güzel seni seven bir insan var seviliyorsun seviyorsun hayatı zorlaştırmanın ne alemi var die düşünüyorum.

Bu devirde kadir kıymet bilecek insan çok az kaldı. Allah herkesi böyle insanlarla karışılaştırsın.

İnsanlar ellerindekilerin kıymetini bilmiyorlar hep daha fazlasını istiyorlar şükredip yetinmesini unutmuşlar malesef bu yüzden yıpranıyoruz, yıpratıyorlar.....

günaydın kızlar :3:

elif tatlım biliyorum sabrın kalmadı ama bence biraz daha zaman ver nişanlına işleri konusunda .. sen de tuğçe gibi zamanını kendine ayır .. sevdiğin şeyleri yap .. akşamları arkadaşlarınla çık dolaş yada internetten şu yabancı dizilerden falan takip et insanın baya dikkatini dağıtıyor o .. ben en çok "how i met your mother"ı izlerdim hem güldürürdü hemde hiç bişey düşünmezdim bi süreliğine ..

daha sonra onun işleri biraz daha azaldığında bütün kırgınlarını dök ona ..

ya zaten sabahtan akşama kadar işteyim onunla işim yok akşam 9da da bana 1 saatini adam akıllı bırakmıyor duyduğum tek şey öldüm yoruldum bittim yetişmesi gereken işler var zaten şu an umurumda değil annem hastanede biyopsi alacaklar ben çıkamadım halam yanında aklım onda lütfen kızlar herkes dua edebilir mi??????

ya zaten sabahtan akşama kadar işteyim onunla işim yok akşam 9da da bana 1 saatini adam akıllı bırakmıyor duyduğum tek şey öldüm yoruldum bittim yetişmesi gereken işler var zaten şu an umurumda değil annem hastanede biyopsi alacaklar ben çıkamadım halam yanında aklım onda lütfen kızlar herkes dua edebilir mi??????

geçmiş olsun annenin nesi var?

ederiz tabi Rabbim yardımcınız olsun inş. tertemiz çıkar sonuç

Son düzenleme:
Böyle taktik yaptırmaya neden zorluyorlar ki ne var sevilsek sevsek bu kadar zormu ya herşey.

herşey güzel gitse ne olur sanki şu yalan dünyada herşey eşit olsa herşeyden önce seven insanın kıymeti bilinse. Ne güzel seni seven bir insan var seviliyorsun seviyorsun hayatı zorlaştırmanın ne alemi var die düşünüyorum.

Bu devirde kadir kıymet bilecek insan çok az kaldı. Allah herkesi böyle insanlarla karışılaştırsın.

İnsanlar ellerindekilerin kıymetini bilmiyorlar hep daha fazlasını istiyorlar şükredip yetinmesini unutmuşlar malesef bu yüzden yıpranıyoruz, yıpratıyorlar.....

Şu bir gerçekki erkekler bizden farklılar canım.
Tabiki hiç böyle taktikler yapılmasa.
Ama erkekler ne yazıkki gerçekten kırıldığımızı kendimizi çekince anlıyorlar yada herşey bitmişse anlamıyorlar.

Allah yardımcısı olsun canım.
İçimden bir his temiz çıkıcağını söylüyor.

Bana bu sözler yabancı gelmedi hiç canım. :)
Banada sürekli akşam eve gelince ölüyorum ben diyordu. O yüzden güldüm.
Erkeklerin klasik lafı herhalde bu.
Erkekler pek böyle evlilik konularına meraklı değiller bizim kadar.
Bir de yorgunsa üstünde durmamıştır.
Madem böyle arama bakalım hiç. Bırak o müsait olduğunda arasın.
Senin hiç aramadığını görünce o daha çok aramaya başlıycaktır seni merak edip.

ya ben aramam pek zaten sabah 7de mesaj yağmuruna tuttu beni özürler bilmem neler bende soğuk soğuk konuştum şimdide umurumda değil inan ki..

sağol canım allah razı olsun zehirli guatr vardı son ultrasonda nodüller çok büyümüş doktor şüphelendi biyopsi istedi şimdi konuştum 3 de alacakmışlar

inş. hiçbirşey çıkmaz zaten çıkarsa da Rabbimden olursa önüne geçilmez ama bence de temiz çıkacak inş. Allah'ın izniyle...

Rabbim anneni sana bağışlasın inş.

canım geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun . inşallah olumlu sonuçlar alırsınız ..

Back