- 14 Ağustos 2011
- 27.183
- 3.149
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
Kimsenin hakkı kimsede kalmaz canım
İnş nişanlını ailenin verdiği evde oturmaya ikna edersin.Hani destekten geçtim köstek olmaları üzüyor beni.Baksana hazır ev var saçma sapan hurafelerle insanın aklını karıştırmışlar filan.Yoktan yere kira ödemek zorunda bırakmak filan.Ah ah bazen büyüklerimiz bizlerin kararlarını öylesine etkiliyor ki
büyük şehirde iyi bir ev 800 tl den aşağı değil.
ev olmasa tabiki kirada oturucaz ama imkan varken neden değerlendirmeliyim?
haklısın canımm...
anlatamıyorum. biraz da erkekler ailelerinden etkileniyorlar sanırım.
herkees aynı şeyi söylemiş.
yok bir dayıları varmış o eşinin evinde oturuyormuş ta eşi onu evden kovmuş v.s
dedimki senin malın benim malım lafımı olucak aramızda?
o senin evin bu benim evim meselesi çok saçma.
Katiliyorum bence bosuna gurur meselesi yapiyor acaba baban fln konussa olmaz mi ayip mi olur? :26:
Biraz mi diyorsun bence cok etkileniyorlar birde kizlara derler hep anneni dinliyorsun halbuki kendileri ana kuzulari....
hayır daha evlenmeden ayrılık anının hesabının yapılması bence en saçma olanı:26:Umarım bir an önce ikna olur nişanlın kafasından bu saçmalıları atıp.Zaten normal şartlarda (Allah göstermesin) böyle bir durum olduğunda senin mi evden çıkıp gitmeni bekliyorlar ki atar filan diyorlar:26:İnşallah bu konu büyümeden kapanır
ben de aynı şeyi dedim.
bence çevre ne der diye bir düşünce de var.
amcası hanımının evinde oturuyor. hanımının durumu iyiymiş.
herkes ayıplıyormuymuş bilmemne.
konunun üstünde durmuyorum canım.
aralarda söylüyorum.
bazen ses çıkarmıyor bazen de ben oturmıycam orda diyor.
ben de dün dedim ki iyi çok para kazanır bana güzel bir ev kiralarsın o zaman dedim.
sesini çıkaramadı.
Sözde bugün erken yatıcaktım. :)
Sohbet iyi geldi kızlarr...
İyiki açmışım bu topiği sizi tanıdım.
Şu erkekler yaşları kaç olursa olsun bazen çocuk gibiler
belki ileride annem konuşur canım.
babamı pek devreye sokmuyorum :)
çok etkileniyorlar haklısın.
hatta benim ki bir ara fazlaca etkileniyordu.
ailesi birşey diyordu o da bana gelip beni eleştiriyordu.
rest çektim ciddi bir şekilde.
ondan sonra düzeldi. :)
Evet iyi ki açmışsın sohbet etme imkanımız doğdu ne güzel.Aynen canım...Ama biraz daha uykuyu ertelersek yarın ki işler aksayacak. o yüzden ''doğru yatağa'' komutunu verdim kendime.
Herkese iyi geceler,iyi sohbetler
Seninki bari konusuyor yani elestiriyor benimki sevmez öyle elestirmeyi vs. Mesela o ilk annesiyle tanismaya gelmisti bize neyse sonra bizi davet etdiler ilk defa dayisi vs ile tanistik e insan ister istemez merak ediyor acaba ne dediler vs benimkinde tik yok hic birsey demedi ben sordum hic birsey demediler oglumuz begenmisse olur böyle oldum yani o dereceeeeeeee
olumlu birşey de belirtmedi yani :)
neyse o da iyiymiş.
kötü iyi hiçbir belirti yok.
seninki yengeç yada balık burcu herhalde biraz donuk :)
benimkinin ilk sözlendiğimizde ne var ne yok söylüyordu.
şimdi akıllandı. :)
ilk basta öyle dedi ilk görüsmeymisde nasil hemen birsey desinler ön yargili degillermissssss misss missssonra annesi yavasssssss yavassssss isinmaya basladi ikidebir sariliyor öpüyor kizimda kizim :26: bazen diyorum ben anne vs demiyorum bu kadin nasil beni bu kadar seviyor :26: Sevilmeyecek insanda degilim yani Bu arada Nisanlim Basak burcu neyse ben simdi kacim ikinize iyi geceler dilerim ve tsk ederim
Nişanlılık döneminin bayrammış seyranmış farklı şehirlerde olmasından nefret ediyorum , nişanlım 3. günün kayınpederimle bizde olucak büyük ihtimal ama ilk gün kim kimi arar bilemiyorum , zaten şu arama muhabbetleri yüzünden huzurumuz bozulmaya başladımerhaba, malum bayram geliyor, nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz, bayram günü ilk kim, kimin ailesine gelecek? biz şöyle yapmayı düşünüyoruz : nişanlım bayramın 1.günü öğlende bizim evde olacak, benim en önemli akrabalarımı gezdikten sonra (anneanne, teyze...) daha sonra beni alıp onlara götürecek, ilk gün akşama kadar orada olacağız ziyaret edilmesi gereken yerleri edeceğiz.sonra biz ikimiz tatile gidicez başka bir şehre ve zaten bayram bizim için bitecek.. tatilden de herkesin haberi var zaten.. kırılganlık yaratacak bir durum yok değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?