- Emoji Skoru
- 2.565
- Puanlar
- 423
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.761
ve sırada turuncu oda blogunda bugün gördüğüm "süper bir projeyle döndüm" başlıklı proje var. onu da yapıp içine artan kurumuş güllerimi yapıştırcam kipatlığımıza koyucam innşallahbenim evde tv yok. canım sıkılınca hobi blogları ve hobi hazırlıklarıyla oyalanıyorum. nişanlım da haftanın bir gününü senin hobilerine ayırırız demişti en son, çok mutlu olmuştum :)
Yanımda olan bana destek olan herkese çok teşekkür ederim.
İyiki yanımdaydınız
Ne olursa olsun gene bu topiğe gelip sizin hazırlıklarınıza ortak olurum.
canım sana iyi davranmadığı asabi olduğu ortada .. hep mi böyleydi bilmiyorum ama bu şekilde de huzurun olmaz .. sürekli terslesin .. ne var ki telefonda söylediğini anlamamış olabilirsin bu çok doğal ..
dediğin gibi arama bakalım .. kendine de ona da biraz zaman ver net bi karar verme şimdilik
Bu yaştan sonra karı kızla uğraşamam ben demişti. O da ben oluyorum :)
Dışarıdan çok kibar saygılıdır herkese karşı. Ama bana karşı değil.
Ben ona mesajlar atardım aşklı.
Sende at derdim. Bekle işlerim düzelsin öyle.
Bekle şu olsun öyle... Hep böyle derdi.
Ruhumu linç etti açıkçası.
canımm verdiğin kararı çok beğendim takdir ettim seni ona bencede söyleme hem dinlenirsin zihninde çok yoruldu hem belki oda değerini anlar..sen ona aslında son bir şans verdin oda inşallah anlar.Ama yinede herşeyin hayırlısı hakkında hangisi en iise o olur inşallah allah gönlüne göre birini versin
karı kızda kimmiş aa çok sinir oldum şimdi ona
bizde burdan merakla bekliyor oluruz
ben çok seviyorum birşeyler yapmayı .. ahşap boyama çok yapardım güzel güzel süslerdimama şuanda kendime ayıracak hiç vaktim yok akşamlarım hep ev işleriyle geçiyor .. fırsat buldukça kocişimin yamacına gidiyorum hemen
pazar günüde bütün gün gezeriz evde oturmayız hiç
Yani aşkla meşke ilgilenemem demek istiyor :)
tARTIŞMAMIZ sırasında söylemişti. Bence de kaba bir tabir.
Babasına benziyor.
tuğçe senin sorunun hazirandan beri varmış. o zamandan beri bir ilerleme değişme olmaması çok kötü. ama hakikaten hassas ve zor bir dönemdeyse yanında olman iyi olurdu. gerçi adam kabul etmiyor ki. karı kız ne demek ya? saygısızca... içinde aşk kalmamış mı nedir anlamadım ki, sanki 10 senelik evli adam. ilişkilere çift taraflı bakmak lazım, biz hep senin tarafından bakıyoruz. keşke bir aile terapistine gitseniz, sizi birlikte görüşmeye alsa... ama işte adam isteyecek. istemeyen bir adam var şu an ortada. zamana bırakmak en iyisi.
ilkay ben de ahşap boyama yaptım, tepsi boyadım. üzerine yine peçete dekupaj yaptım, vernikledim kat kat. ama geçen yıkarken peçeteler yırtıldı hafiftenneden öyle oldu, bilgin var mı
amin canım inşallah.
En azından içim rahat.
Onu hem askerde kafam dik bekledim. Ne kadar töreni varsa katıldım.
Işsizdi ona iş aramaya çalıştım hep.
Ama hiç taktir etmedi o ayrıydı...
Sağol canım...
Eki Görüntüle 514947
yükleyebildimmmm. Nasıl olmuş kızlar çatlak demliğimin yeni haliAma o fiyonku çıkarttım öğle arası.
vernik mi yeterli olmadı acaba :26: kat kat sürdüm dedin aslında .. bilemedim neden oldu ama bundan sonrası için bence çok sık kullanma tepsini ve suyun altında yıkama nemli bir bezle sil tatlım
yani kendi kendime gövde gösterisi yaptım bir şey olmayacak diye; ama üçüncü gösteride kendime rezil oldumçok sık kullanmadım ama yıkarken bir güzel bulaşık leğeninin içinde süngerle yıkayıp duruladım düzeltmeye bakıcam bu saattn sonra.e
Eki Görüntüle 514947
yükleyebildimmmm. nasıl olmuş kızlar çatlak demliğimin yeni haliama o fiyonku çıkarttım öğle arası.
Yanımda olan bana destek olan herkese çok teşekkür ederim.
İyiki yanımdaydınız
Ne olursa olsun gene bu topiğe gelip sizin hazırlıklarınıza ortak olurum.
Maşallah hamarat hatunlar sizi:)canlar benimde bir sürü kurumuş gülüm var da onlara ne yapabilirim evimde nasıl bir şeye yerleştireyim kalıcı olsun istiyorum
Maşallah hamarat hatunlar sizi:)canlar benimde bir sürü kurumuş gülüm var da onlara ne yapabilirim evimde nasıl bir şeye yerleştireyim kalıcı olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?