Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

bizde burdan merakla bekliyor oluruz

ben çok seviyorum birşeyler yapmayı .. ahşap boyama çok yapardım güzel güzel süslerdim ama şuanda kendime ayıracak hiç vaktim yok akşamlarım hep ev işleriyle geçiyor .. fırsat buldukça kocişimin yamacına gidiyorum hemen

pazar günüde bütün gün gezeriz evde oturmayız hiç

Yanımda olan bana destek olan herkese çok teşekkür ederim.
İyiki yanımdaydınız
Ne olursa olsun gene bu topiğe gelip sizin hazırlıklarınıza ortak olurum.

canımm verdiğin kararı çok beğendim takdir ettim seni ona bencede söyleme hem dinlenirsin zihninde çok yoruldu hem belki oda değerini anlar..sen ona aslında son bir şans verdin oda inşallah anlar.Ama yinede herşeyin hayırlısı hakkında hangisi en iise o olur inşallah allah gönlüne göre birini versin

Tamam canım aramıycam uzun bir süre zaten.
Allha hayırlısını nasip etsin.
Ben ayrıldıktan sonra neler yapabileceğimi de hesapladım ve hiç te kötü gözükmedi gözükmedi.
İki seçenek var önümde en azından bunu biliyırum.
Şimdi İzmire gidicem ama onu görmeye değil...
Dişçiye gidicem sonrada kitapçıya uğrar kitap alırım okumak için.
Hazırlanıyım bari. Ama ilk kez yüzüksüz çıkıcam bugün.
Çünkü şuan o yüzüğü takmayı ruhum reddediyor.
Sizleri seviyorum...

tuğçe senin sorunun hazirandan beri varmış. o zamandan beri bir ilerleme değişme olmaması çok kötü. ama hakikaten hassas ve zor bir dönemdeyse yanında olman iyi olurdu. gerçi adam kabul etmiyor ki. karı kız ne demek ya? saygısızca... içinde aşk kalmamış mı nedir anlamadım ki, sanki 10 senelik evli adam. ilişkilere çift taraflı bakmak lazım, biz hep senin tarafından bakıyoruz. keşke bir aile terapistine gitseniz, sizi birlikte görüşmeye alsa... ama işte adam isteyecek. istemeyen bir adam var şu an ortada. zamana bırakmak en iyisi.

karı kızda kimmiş aa çok sinir oldum şimdi ona

Amin canım inşallah.
En azından içim rahat.
Onu hem askerde kafam dik bekledim. Ne kadar töreni varsa katıldım.
İşsizdi ona iş aramaya çalıştım hep.
Ama hiç taktir etmedi o ayrıydı...
sAĞOL CANIm...

ilkay ben de ahşap boyama yaptım, tepsi boyadım. üzerine yine peçete dekupaj yaptım, vernikledim kat kat. ama geçen yıkarken peçeteler yırtıldı hafiften neden öyle oldu, bilgin var mı

Yani aşkla meşke ilgilenemem demek istiyor :)
tARTIŞMAMIZ sırasında söylemişti. Bence de kaba bir tabir.
Babasına benziyor.

aşkla ilgilenmeyipte nasıl evlenecek acaba ? mantık evliliği yapacağı biriyle nişanlansaydı da seni bu kadar üzmeseydi

sevgi yoksunu bence

Ben onu da önerdim canım.
Gidelim dedim ama benim birşeyim yok dedi.
Sonuçta belki bendede hata vardır yok diyemem. Ama onun önce iş sonra sevgi lafını anlıyamıyorum.
Dengeliyemiyor.
Birde bu yaşta artık aşk meşk olmaz lafı da bana çok saçma geliyor.
Birde dediğim gibi sürekli eleştirme huyları vardı ailecek beni ama uyardık geçmişti.
Yani ne yapsam yaranamam :)

ilkay ben de ahşap boyama yaptım, tepsi boyadım. üzerine yine peçete dekupaj yaptım, vernikledim kat kat. ama geçen yıkarken peçeteler yırtıldı hafiften neden öyle oldu, bilgin var mı

vernik mi yeterli olmadı acaba :26: kat kat sürdüm dedin aslında .. bilemedim neden oldu ama bundan sonrası için bence çok sık kullanma tepsini ve suyun altında yıkama nemli bir bezle sil tatlım

ya sen salla artık boşver hayat senin hayatın unutma ipler sende sen nasıl istersen öyle yaparsın..sen varsan hayat güzel dünya güzel önemli olan tek şey var oda sensin tatlım.kendine ii bak sağlığına sıhhatine en yakın zamandada bir yerde işe başla bence hayata mutluluklara kaldığın yerden devam et.

vernik mi yeterli olmadı acaba :26: kat kat sürdüm dedin aslında .. bilemedim neden oldu ama bundan sonrası için bence çok sık kullanma tepsini ve suyun altında yıkama nemli bir bezle sil tatlım

yani kendi kendime gövde gösterisi yaptım bir şey olmayacak diye; ama üçüncü gösteride kendime rezil oldum çok sık kullanmadım ama yıkarken bir güzel bulaşık leğeninin içinde süngerle yıkayıp duruladım düzeltmeye bakıcam bu saattn sonra.e

Maşallah hamarat hatunlar sizi:)canlar benimde bir sürü kurumuş gülüm var da onlara ne yapabilirim evimde nasıl bir şeye yerleştireyim kalıcı olsun istiyorum

bide süngerle bi güzel yıkamış

kullandığın yapıştırıcıyla tekrar yapıştırmaya çalış canım sonra bi kat daha vernikle bence ..

Yanımda olan bana destek olan herkese çok teşekkür ederim.
İyiki yanımdaydınız
Ne olursa olsun gene bu topiğe gelip sizin hazırlıklarınıza ortak olurum.

canımm ALLAH yardımcın olsun, hakkında en hayırlısı neyse onu yaşamayı nasip etsin... son kararın ne olursa olsun çok ama çok mutlu ol sen....

Maşallah hamarat hatunlar sizi:)canlar benimde bir sürü kurumuş gülüm var da onlara ne yapabilirim evimde nasıl bir şeye yerleştireyim kalıcı olsun istiyorum

elif turuncu oda bloğundaki daha demin paylaştığım başlığa bir bak istersen. ben o çerçeveden yapıp içine de kurumuş güllerimi yapıştırıp kipatlığıma koymayı planlıyorum an itibariyle :) ama belki yapmayabilirim de. kurumuş güllerle kapı süsü yapmak da istiyordum ama istediğim tarzdaki şeyleri yapmam için eğitim almak lazım. nette bakarak yapamam

şöyle bi düşünmek lazım :26:

aklıma ilk gelen fanusa koymak oldu ama daha yaratıcı bi şey olabilir ..

yoksa ahşap bi çerceve alıp önce bi güzel boyayıp kahverengiye yada yeşile (doğanın renklerine yani) sonra onun etrafına mı yapıştırsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…