- Emoji Skoru
- 1.110
- Puanlar
- 148
- Konu Sahibi AngelHeart
- #2.721
günaydın kızlarr :) mutlu bir gün diliyorum hepinize :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımmm belki çok pozitif olamayacak ama ne olur bu konuya dikkat et arkadaşına düşkün erkek evlenincede devam ediyor ben anlamıyorum hergün aynı adamlarla ne yapıyorlar ne konuşuyorlar çok abartmasın bu işi sonu kötü oluyordirek gözlemlediğim böle bir evlilik var çünkü...Onun dışında arada sırada yapıyorsa onun sıkıntısı yoktur bence tatlım arada iki tarafında böyle ortam değiştirip kafa dağıtması ii olur
günaydın kızlarr :) mutlu bir gün diliyorum hepinize :)
burda neler konuşulmuş böylenerdeyse bütün nişanlıların nişanlısıyla sorunu var, oh my God diyesim geldi :44: tez zamanda çözülür inşallah. Elif dışındakiler tabi ki, Elif'in düzelecek zaten. sizn birbirinizi çok sevdiğinizi taa burdan ben hissediyorum görmesem duymasam bile. Elif Hanım şu an naz makamında ve ulaşılamıyor
keşke şu an nişanlın aradığında böyle söylese telesekreter
naz etmek kadar güzel bir şey var mıdır hayatta :) biryahcanya arkadaşım nişanlın umarım seninle daha fazla ilgilenir. arkadaşlarıyla çok takılan erkek ben de sevmiyorum.
burda neler konuşulmuş böylenerdeyse bütün nişanlıların nişanlısıyla sorunu var, oh my God diyesim geldi :44: tez zamanda çözülür inşallah. Elif dışındakiler tabi ki, Elif'in düzelecek zaten. sizn birbirinizi çok sevdiğinizi taa burdan ben hissediyorum görmesem duymasam bile. Elif Hanım şu an naz makamında ve ulaşılamıyor
keşke şu an nişanlın aradığında böyle söylese telesekreter
naz etmek kadar güzel bir şey var mıdır hayatta :) biryahcanya arkadaşım nişanlın umarım seninle daha fazla ilgilenir. arkadaşlarıyla çok takılan erkek ben de sevmiyorum.
Önceden arada sırada yapıyordu ama bu ara çok sık oldu bende bu yüzden dikkat edip takıntı yapmaya başladım ama ona uzun bir mektup yazdım hafta sonu sınava giricem o da beni götürüp bekleyecek beklerken okuması için çıkınca da konuşuruz anlar o zaman diye düşünüyorum..
aşkta gurur olmaaaazders aldığına inanıyorsan günaydın mesajını eksik etme sevdiceğinden :)
Bence de Elif'in düzelecek bende ona inanıyorum benim de problemim yok zaten tartışma falan yok yani iyiyiz biz benimle ilgileniyor zaman ayırıyor bana çok şükür sadece bu ara arkadaşlarıyla da zaman geçiriyor onunda ciddi anlamda farkına vardı sanırım az önce aradı ve "biliyorum rahatsız olduğun şeyi tamam hafta sonu uzun uzun konuşuruz seni seviyorum uyuz takıntı yapma böyle şeyleri" falan gibi bir sürü şeyler söyledi bakalım en kotü derdim bu olsun başka bir şey istemem![]()
inşallah canımda bu işler bitmeden çok zor naz da değil aslında da biraz gurur inat karışımı sanki bendeki.sabah beri mesaj atarsa ne yapacağım falan diyordum bekledim resmen attı ama henüz cevap vermedim o en çok 2 gün dayanacaksın diyo belki onu bile yapamazsın sende beni seviyorsun çok biliyorum diyo..Ben yapmak istiyorum ders alsın biraz diye bilmiyorum ki ne yapmalıyım..
Bence de Elif'in düzelecek bende ona inanıyorum benim de problemim yok zaten tartışma falan yok yani iyiyiz biz benimle ilgileniyor zaman ayırıyor bana çok şükür sadece bu ara arkadaşlarıyla da zaman geçiriyor onunda ciddi anlamda farkına vardı sanırım az önce aradı ve "biliyorum rahatsız olduğun şeyi tamam hafta sonu uzun uzun konuşuruz seni seviyorum uyuz takıntı yapma böyle şeyleri" falan gibi bir sürü şeyler söyledi bakalım en kotü derdim bu olsun başka bir şey istemem![]()
bu işler bitecek canım sende biliyorsun her zaman bu kadar çok çalışmıyordur .. ve gerçekten de geleceğiniz için çalışıyor sonuçta..
bence cevap ver ama kırgınlığın geçmediyse tabiki birden "canım,aşkım,bitanem" yazmak istemezsin .. ayrılmak istemiyorsan öyle araya mesafeler koyup telefonlarını cevapsız bırakma bence .. cevap ver ama kırılmış olduğununda farkına varsın ..
yani ben de bir sürü işim var diye üzülüyordum; ama burayı okuyunca insanın nişanlısıyla sıkıntısı olması hepsinden kötü. o sebepten en kötü dert ev işi, alışveriş, kayınvalide ziyareti olsun dedim bir an![]()
Tabi ki kötü ben o yüzden en başından şart koşmuştum kavga bile etsek küs yatılmayacak diye bunu hep uyguluyoruz ve ben kızgın olunca o arıyor o kızgın olunca ben arıyorum huzurum için alttan alıyorum bazen zaten onu çok çok seviyorum küs kalamam bir saat bile....
Bu arada kayınvalidenler hafta sonu mu geliyorlardı ne yaptın yatak odası işini?