- Emoji Skoru
- 3.158
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.621
ben geldim ama herkes gitmiş:26:
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-nisan-kina-elbise-modelleri/559175-elbiseye-sizce-hangi-sac-modeli-gider.html#post26485050
Kizlar birsey sorcam kuzenimin dügünü var ben mavi elbise aldim nisanlim kravat takmak istemiyor ayni renk gömlek giyinse olurmu sizce ?
yukarida actigim konuya bakarsaniz aldigim elbiseyi görüsürüz
Burdayız canım.
Sen bu saatte girmezdin :)
evet tatlım girmezdim
eşim maç izliyor bende sıkıldım telefondan bi gireyim dedim
canım elbisene baktım bence aynı renk gömlek boğar diye düsünüyorum .. Buz mavisi bi gömlek olabilir bence
Neden haziranda düğün istemedin canım?
Canlarım teşekkür ederim bana yazdıklarınız için.
Bugün 2 kere konuştuk. Gelicem ben yüzyüze daha iyi olucak dedim.
Önce ters ters konuşmuştu. Sonra arayıp düzgünkonuştu stresli olduğunu anlattı. Gel oturur sohbet ederiz falan dedi.
eve geldiğindede haber verdi.
Huzurlu olmak güzelmiş.
Allah daim eder inşallah.
erkekler çocuk gibi zaten. anne gibi bağrına bas, hemen yumuşuyorlaroy benim kuzum kızar mıymış, deyince bir anda değişiyorlar
erkekler çocuk gibi zaten. anne gibi bağrına bas, hemen yumuşuyorlaroy benim kuzum kızar mıymış, deyince bir anda değişiyorlar
kafayı yemek üzereyin nişanlım yaklaşık 15 gündür kendini işlere kaptırdı yaaa ne ilgi ne birşey akşam ne yapıyorsun iş nasıl geçti 5-6 mesaj bu kadar hepsi çok daraldım isyanlardayımmmmmmm
15 gündür hiç mi aramadı sormadı?
....yok canım aradı da yani konuşmalarımız hep iş üstüne ve kısıtlı ya geçen gün akşamı bana ayırmış güya yemin ederim resmen uyudu telde
maalesef dayanmak zorundayız. sana zaman ayırdığını söylemesi bile çok güzel. benim nişanlım da tus a hazırlanıyor. hazırlanırken 20 günlük kampları oluyor, 2 seferdir gidiyor. o kamplarda resmen daralıyorum, bazen ağlıyorum hatta. ilkinde kocaman bir strafora son kalan günleri yazıyordum, şafak tutuyordum. ama bir şey diyemiyorsun ki. işi işte, çalışmak zorunda. anlayışlı olmalıyız ki motive olsun, yanında olduğumuzu hissetsin. ama ben yine de bazen sitem üstüne sitem ediyordum dayanamayıp. odak noktası hep biz veya ilişkimiz olamıyor maalesef konuşmalarda. onun işiyle ilgili konuşman onu çok mutlu ediyordur bence. onun mutluluğu da senin mutluluğun sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?